48 38 14 88 post@dingruppen.no
Firmablogg kan enkelt utvikles gjennom løsninger som WordPress.

Innholdsprodusent

For å øke synligheten din på nett, trenger du hjelp av dyktige innholdsprodusenter. Vi i Din Tekstforfatter vet hvordan vi skriver engasjerende og inspirerende tekster som treffer din spesifikke målgruppe.

Tekstene våre vil alltid være SEO-optimalisert slik at nye potensielle kunder lettere finner frem til din bedrift. Vi sørger for å fremme budskapet til din bedrift, på en måte som fenger og engasjerer. Det er på denne måte våre tekster fører til økt salg og lønnsomme kunderelasjoner for deg.

Vi legger stor vekt på kvalitet og godt SEO-innhold. Våre tekster bygges rundt optimaliserte nøkkelord, som er relevant for målgruppen og bedriften din.

Vi vet at det er viktig med tekster som er tydelige og lettleste, men som samtidig fører til høy Google rangering. Våre innholdsprodusenter vet hvordan de skal kommunisere med din målgruppe gjennom tekst, på en treffende og fengende måte.

Nøkkelen til god markedsføring og suksess ligger i innhold. Er du på jakt etter en innholdsprodusent som kan hjelpe deg med å øke salg og formidle et budskap som ivaretar verdiene samt varemerket til din bedrift? 

Fyll ut skjemaet nedenfor og se hva vi kan gjøre for å hjelpe din bedrift med å lykkes og vokse! Vi gir deg 500 ord helt gratis!

Gratis 500 ord!

Kos deg med en kaffekopp og skriv i vei!

Innholdsprodusent definisjon

Innholdsprodusenter jobber med å lage engasjerende innhold som er skreddersydd for å treffe en spesifikk målgruppe. Disse tekstene kan både øke trafikken til nettstedet de blir publisert på, så vel som øke antall salg og henvendelser fra kunder. En innholdsprodusent kan skape både tekstbasert innhold, så vel som videoer, bilder og annet digitalt innhold.

Ofte skriver innholdsprodusenter tekster, da det er gode tekster som lettest fanger lesere og potensielle kunder. Har du en nettside eller en firmablogg, kan innholdsprodusenter sørge for at leserne blir værende på siden og gjerne klikker seg rundt for å finne ut mer om din bedrift og dine tjenester.

Når en innholdsprodusent kun arbeider med tekst, blir han ofte kalt en tekstforfatter. Dette er personer som arbeider for å lage SEO-optimalisert innhold, og her har tekstkvaliteten mye å si. En god SEO-tekst må inneholde både relevante og effektive søkeord, samtidig som den bør være tydelig og lettlest. Vår tekstforfatter jobber daglig med dette, og vet hvordan balansegangen bør være.

En tekstforfatter kan produsere innhold for ulike plattformer og til ulike kanaler. Vi i Din Tekstforfatter vet hvordan vi skal utforme tekst slik at den presterer best mulig i det valgte formatet. Dette kan for eksempel være nyhetsbrev, artikler til firmablogger, tekster til sosiale medier eller kategoritekster.

Hvordan ser din firmablogg ut i forhold til andres?

Innholdsprodusent krav

Uansett hvilken type tekst en innholdsprodusent skriver, vil det være visse krav og retningslinjer som bør følges. Når våre tekstforfattere produserer innhold, har de et mål om at teksten skal kunne bygge lønnsomme kundeforhold for din bedrift. Her legges det også stor vekt på at teksten må samsvares med bedriftens identitet, slik at innholdet blir troverdig for leseren.

Innholdsprodusenter skriver også skreddersydde tekster for din spesifikke målgruppe. Her er det viktig at de kommuniserer budskapet du ønsker å fremme, på en engasjerende og tydelig måte. For å finne ut hvordan teksten skal treffe dine kunder, bruker innholdsprodusenten en konsekvent «tone of voice» gjennom hele teksten.

En «tone of voice» er en definerende retningslinje som forteller innholdsprodusenten hvordan han skal kommunisere med din målgruppe. Dette kan for eksempel være å definere hvilken språklig tone innholdet skal ha, hvilket er en effektiv metode å bruke når du skal relatere til en målgruppe. Å ha en god og konsekvent tone of voice, er nøkkelen til å produsere overbevisende og troverdig tekst. 

En innholdsprodusent fremmer et budskap på en måte som fanger målgruppen din, og skriver slik at de kan kjenne seg igjen i innholdet. Måten budskapet blir skrevet på er veldig viktig, her gjelder det å ha et godt oppsett og en god utforming. Dette kan være med på å gjøre teksten engasjerende og lettleselig for de potensielle kundene.

De fleste firmaer har en blogg, men hva har de lastet opp på den?

Innholdsprodusent freelance og SEO

Mange innholdsprodusenter jobber som frilansere, og flere innholdsbyrå liker å benytte seg av disse når de skal levere tekst. Vi i Din Tekstforfatter arbeider både med faste innholdsprodusenter og freelancere – uansett ansettelsesform vil kravene alltid være de samme. Vi fokuserer særlig på tekster av god kvalitet som presterer bra i søkemotorer. Dette klarer vi gang på gang, ved å bygge innholdet rundt nøye utvalgte nøkkelord som er relevant for teksten og din bedrift.

SEO står for søkemotoroptimalisering, og dette handler enkelt å greit om å gjøre seg selv mer synlig på nettet. Med gode SEO-tekster optimaliserer du for organisk og økt trafikk. En god SEO-tekst vil kunne gi deg en høyere rangerer på ulike søkemotorer, blant annet Google. En høy rangering på Google vil igjen sørge for at nye kunder lettere finne frem til din bedrift og dine tjenester.

For å skape godt SEO-innhold, er det som sagt viktig å vektlegge kvalitet og nøkkelord. Men det er flere ting som bør tas i betraktning når du jobber med SEO. Innholdet bør også være brukervennlig og relevant, samtidig som det bør ha en verdi for leseren. Derfor lager vi innhold som din målgruppe ønsker å engasjere seg i gjennom deling og kommentarer. Det er slik du får en fullverdig SEO-tekst.

SEO er et godt virkemiddel om du ønsker at din bedrift skal vokse og bli mer synlig for nye kunder. Alle har bruk for godt SEO-innhold, uansett hvilket virke de jobber med. Det finnes ikke et fasitsvar på hva som er det optimale SEO-innholdet, dette vil variere fra bedrift til bedrift. VI kan sørge for å lage det innholdet som prestere best i søkemotorer for akkurat din bedrift, som samtidig fremmer budskapet ditt på en måte som ivaretar verdiene og merkevaren til bedriften din.

Penn og papir er fint å ha, selv med moderne teknologi.

Hvorfor er innhold viktig?

Mange tenker nok at generell markedsføring er det viktigste for å vokse som bedrift. Men innholdsproduksjon er også en type markedsføring. Her er målet at du skal kunne skape langsiktige kundeforhold gjennom tekst, som får kunden til å virkelig tro på deg og ønske å kjøpe fra din bedrift. Med tekst kan vi fremme budskapet ditt på en engasjerende og inspirerende måte som øker både salg og omsetning.

For å klare dette, handler det om å finne den aktuelle målgruppen din og kartlegge hvilke kommunikasjonsmåte vi kan bruke for å snakke til denne. Her er det også viktig å tenke på hvordan målgruppen konsumerer innholdet – altså hvilke kanaler og formater er det som snakker best til dem. Deretter kan vi forme tydelige tekster på en overbevisende måte

Når vi produserer tekster, ønsker vi at flest mulig skal kunne se tekstene og dermed også se din bedrift. For å klare dette bruker vi effektive nøkkelord som kan treffe kundene. Det er nemlig via en god rangering på Google og andre søkemotorer, at du kan utvide synligheten din og dermed skape nye kunderelasjoner.

I tillegg til å bruke nøkkelord og produsere tekst av god kvalitet, sørger vi for at formatet og oppsettet fanger oppmerksomheten til potensielle kunder. Vi streber alltid etter å produsere tekster som oppfordrer til videre lesing, og dette klarer vi med visse virkemidler. Titler, beskrivelser, punktlister og andre elementer sørger for en engasjerende tekst.

Hjemmekontoret er det perfekte stedet for å skrive firmablogg.

Hvem har bruk for en innholdsprodusent?

Det korte svaret er alle. Enhver bedrift som ønsker å utvide sin kundeportefølje, øke sine salg samt henvendelser, og gjøre seg mer synlig på nett, trenger en dyktig innholdsprodusent med på laget. Mange bedrifter går i fella og skriver innhold selv, uten å vite hva som virkelig skal til for at tekstene treffer målgruppen. Det er mye som skal vektlegges for å kunne skape en engasjerende tekst med god SEO verdi. Dette kan vi hjelpe deg med.

Hvordan budskapet blir formidlet, er minst like viktig som budskapet i seg selv. En innholdsprodusent vet hvordan han skal fortelle en historie på en troverdig og inspirerende måte til din spesifikke målgruppe. Her vektlegges format, presentasjon, kvalitet, SEO, og utforming. Alt dette blir tatt i betraktning når vi lager en strategi på hvordan vi best mulig får innholdet til å passe i de kanalene du benytter.

Det er viktig at teksten blir tilpasset kanalen som skal publisere innholdet. Ofte skal samme budskap formidles gjennom flere ulike kanaler. Enten det gjelder nyhetsbrev, firmablogger, sosiale medier eller selve nettstedet til bedriften din – innholdet må bli optimalisert for plattformen. Dette kan vi hjelpe deg med, slik at du får de beste resultatene.

Våre innholdsprodusenter skriver SEO-vennlig tekster som sørger for at kundene dine lettere finner frem til nettsidene dine. Dette vil øke salget ditt og kan hjelpe deg med å skape gode og langsiktige kunderelasjoner. Investerer du i gode SEO-tekster skrevet av dyktige innholdsprodusenter, vil du se gode salgsresultater – uansett hvilken sektor du jobber i.

Du kan skrive firmablogg akkurat der du vil!

Gratis 500 ord !

Vi tilbyr gratis 500 ord fra en av våre innholdsprodusenter! På den måten kan du helt risikofritt og uforpliktende få se vår kvalitet. Vi har troen på det vi holder på med, og derfor gleder vi oss stort!

Fyll ut skjemaet nedenfor med din e-post samt behovene for tekstene. Gjør deg klar til å motta innholdsproduksjon av meget høy kvalitet!

Gratis 500 ord innholdsproduksjon