48 38 14 88 post@dingruppen.no

Jobbe hjemmefra i 2020: Slik starter du arbeidshverdagen alle drømmer om!

Ønsker du å jobbe hjemmefra i 2020? Det er stadig flere nordmenn som drømmer om å jobbe hjemmefra, og allikevel tjene nok penger til å leve et normalt liv.

Ved å tilbringe tiden hjemme i stedet for på kontoret vil du oppnå goder som fleksibel arbeidstid der du selv kan strukturere arbeidsdagen som du ønsker.

For å oppnå denne drømmen forsøker mange å finne alternative måter å tjene penger på som eksempelvis å jobbe frilans som tekstforfatter eller oversetter.

Ved å arbeide frilans kan du bruke tiden slik som du selv ønsker. Du kan reise verden rundt og allikevel tjene penger nok på å utføre de arbeidsoppgavene som du er pålagt å gjøre hver dag.

Mange velger også å jobbe hjemme med utgangspunkt i å tjene penger på nett ved blant annet å selge artikler, jobbe som kundeansvarlig, eller telefonselger.

Det er også et stort marked dersom du ønsker å lære deg yrket som tekstforfatter. Som tekstforfatter vil du alltid kunne arbeide hjemme, og slik tjene penger på nett.

Å jobbe hjemmefra som tekstforfatter er en attraktiv stilling for mange nordmenn.
Det å skrive som tekstforfatter hjemmefra er en jobb mange nordmenn drømmer om i dag.

Finn drømmejobben på nett

Ved å søke etter jobber på nett finner du mange jobbalternativer som kan føre deg et skritt nærmere drømmen om å jobbe hjemmefra. Dette er en drøm som du deler med mange andre.

Dersom du arbeider hjemmefra kan du utnytte tiden bedre for på denne måten å få mer ut av dagen. Det er ingenting som er bedre enn å kunne strukturere arbeidstiden sin selv og allikevel tjene en god nok inntekt.

Søker du på nett etter jobber som du kan utføre fra ditt eget hjem vil du raskt finne mange gode arbeidsplasser. Dersom du leter lenge nok vil du etter hvert oppdage at det finnes utrolig mange givende jobber der ute som kan passe til deg og dine forventninger.

De fleste jobber er i dag utlyst på nett for at potensielle arbeidstakere effektivt kan finne frem til aktuelle jobber som de kan søke på. Her finner du lett frem til drømmejobben uavhengig av om du ønsker en stilling som frilanser eller er ute ette fast ansettelse.

Skulle du være en av de som søker på jobb hver dag på nett vil du oppdage at arbeidsmarkedet for jobber som kan utføres hjemmefra er vanskelig å få tak i. Mange arbeidssøkere velger derfor alternative veier inn i karrieren som frilanser.

Dette er jobber som du gjerne får tak i ved å kontakte de ulike bedriftene personlig. Du kan tjene gode penger ved å arbeide som blant annet oversetter, tekstforfatter, eller kundebehandler.

Det å jobbe hjemmefra innebærer at du kan sitte i pyjamasen og kose deg hele dagen!
Drømmer du om å jobbe i pyjamasen? Denne drømmen kan være nærmere enn du tror!

Hvordan jobbe hjemmefra

Dersom du har bestemt deg for å ta steget ut for at du skal kunne nyte tilværelsen med hjemmekontor, må du tilpasse deg arbeidskravene som stilles i forhold til den jobben som skal utføres.

Ved å arbeide fra ditt eget hjem vil du effektivt tjene penger på nett eller ved bruk av telefonen. Her kreves det at du har et lite kontor som er behagelig å jobbe i for at du skal få maksimalt ut av arbeidsdagen.

Du bør deretter fastsette arbeidstiden din for på denne måten være sikker på at du bruker nok tid på jobben i forhold til en normal norsk arbeidsdag.

Lag gjerne en plan over tiden fremover i forhold til mål og forventinger som du stiller til deg selv. Du er din egen sjef og må derfor tilpasse deg strenge krav og rutiner for at du skal oppnå dine mål.

Du trenger å lage en plan dersom du skal gjøre jobben din i hjemmet.
Disiplin er viktig ved arbeid hjemmefra, og derfor trenger du en plan.

Oversetter

Mange velger en jobb som oversetter hjemmefra grunnet et ønske om å forholde seg til en fleksibel arbeidstid. En jobb som oversetter hjemmefra krever at du har tilstrekkelige språkferdigheter i forhold til de språkene som du skal oversette.

Mange oversettere bor gjerne i utlandet eller har oppholdt seg i utlandet over lengre tid slik at de har utviklet et godt språkøre. Dette er en egenskap som er viktig å ta med seg når du skal oversette dokumenter og nettsider.

Andre oversettere har en utdanning innen kommunikasjon og språk som kommer godt med i stillingen som oversetter. Det er også en fordel at oversettere innehar nok kunnskap om de temaene som det skal oversettes i.

Noen temaer krever gjerne at du har utdanning eller annen tilnærmet fagkunnskap som gjør det lettere å forstå tekstens kontekst. Dette er temaer som blant annet innebærer eksempelvis medisinsk og teknisk informasjon som er viktig at oversettes korrekt i forhold til videre forståelse av innholdet.

Ved å jobbe hjemmefra som oversetter vil du møte på en rekke interessante bedrifter.
Jobb hjemmefra som oversetter og hjelp bedrifter med å nå internasjonale markeder.

Tekstforfatter

Tekstforfatter er et annet godt alternativ dersom du ønsker å tjene penger på nett. En jobb som tekstforfatter vil gi deg en inntekt som du gjerne ikke vil være foruten. Som tekstforfatter skriver du artikler for dine oppdragsgivere mot en timespris eller en pris per ord.

Du jobber med ulike typer tekster hver dag som skal leveres til oppdragsgiver innen gitt tidsfrister. Det er derfor viktig at du strukturerer arbeidsdagen i forbindelse med de tidsfristene som du må overholde.

Jobb som tekstforfatter hjemmefra og tjen en ekstra inntekt som kan brukes på de tingene som du ikke har råd til ellers. For å jobbe som tekstforfatter må du normalt sett passere en rekke skrivetester eller vise til dine skriveferdigheter på andre måter.

Du må derfor være komfortabel med å jobbe med ord og setninger slik at tekstene dine tilfredsstiller de kravene som stilles for at de skal kunne publiseres. Tekstene kan ha mange ulike temaer som avtales på forhånd med oppdragsgiver.

Ved å ta utgangspunkt i de temaene som du liker beste å skrive om vil du kunne spesialisere deg innenfor enkelte temaområder. En spesialisering vil gi deg en rekke fordeler i forbindelse med andre konkurrerende tekstforfattere.

Det er mange tekstforfattere som hver dag skriver til utallige oppdragsgivere hver dag og som tjener godt. Ekstra penger kommer alltid godt med i trange tider og vil utgjøre en stor del i den store sammenhengen.

Tekstforfatter på jobb i fortiden. Nå jobber de fleste tekstforfattere hjemmefra på fulltid.
Tekstforfattere har eksistert i mange tiår. Bransjen kan nå bli hjemmeværende for fullt.

Kundeansvarlig

Mange som velger å jobbe hjemme kan få tilbud om å jobbe som kundeansvarlig for små og store nettbutikker. Som kundeansvarlig er du ansvarlig for all kommunikasjon med kundene til en nettbutikk eller en bedrift som må forholde seg til kunder i den daglige driften.

Kommunikasjonen mellom kundene foregår både ved bruk av e-post og telefon på det språket som er avtalt med oppdragsgiver. Dette er en givende jobb som passer for deg som er utdannet innen områder som kommunikasjon og markedsføring.

Med god opplæring vil du raskt få muligheten til å sette deg inn i dine arbeidsoppgaver. I tillegg får du praktisere dine ferdigheter innen kommunikasjon og tekstforfatting, ettersom du også kan få ansvar for å oppdatere teksten på nettsider og sosiale medier.

En jobb som kundeansvarlig vil gi deg en god inntekt dersom du velger å jobbe hjemmefra. Ved å jobbe med en bedrifts kunder vil du opparbeide deg en verdifull erfaring innen salg, kommunikasjon og markedsføring.

Hovedoppgaven er først og fremst å opprettholde en tett dialog med bedriftens kunder og samarbeidspartnere. Dette er en viktig oppgave som krever at du jobber innen fastsatte rutiner og arbeidstider.

Det har ingenting å si hvor du sitter som kundeservicemedarbeider. Da kan du selvfølgelig også jobbe hjemmefra.
Kvalifiserte ansatte er viktig innen kundeservice, og derfor outsources ofte disse oppgavene.

Jobb hjemmefra som fast ansatt

Hvis du er fast ansatt i en bedrift og drømmer om å jobbe hjemmefra kan du spørre sjefen om det er mulig å få ditt eget hjemmekontor. Et hjemmekontor krever gode løsninger slik at arbeidet ditt kan utføres på samme måte som på jobben.

Dette krever at du har tilgang til arbeidsverktøy som internettilgang, datamaskin, og telefon. Dersom du får et hjemmekontor vil du delta i bedriftens arbeidsoppgaver på lik linje som dine kolleger som befinner seg i bedriftens lokaler.

Dette er en arbeidsmåte som mange benytter seg av når de befinner seg i småbarnsfasen og har behov for større frihet i forhold til både familiesituasjon og jobb.

Et hjemmekontor kan være aktuelt dersom du jobber som saksbehandler eller eiendomsmegler der du kan utføre dine egne arbeidsoppgaver selvstendig. Mange bedrifter tilbyr sine arbeidstakere å arbeide selvstendig hjemmefra ved å gi sine ansatte tilgang til intranett.

En annen fordel med å benytte seg av en hjemmekontorløsning er at du kan arbeide innen fleksible tidsrammer slik at du også kan arbeide på kveldstid.

Dersom du skal jobbe hjemmefra, så er det viktig å ha et flott kontor å jobbe i.
En fin utsikt på kontoret kan gi deg som skribent litt ekstra inspirasjon til tekstene.

Frilansjobb hjemmefra

En frilanser kan også jobbe hjemmefra for å spe på med en ekstra inntekt ved å tjene penger på nett. Hvis du er på jakt etter en jobb som frilanser bør du bruke tid på å finne ut hvilke jobber som passer nettopp for deg.

Først og fremst må du finne oppdragsgivere som er villige til å betale deg for den jobben som du utfører. Den enkleste måten å finne oppdragsgivere på er å kontakte hver og en bedrift personlig for å høre om de har oppdrag til deg.

Det er viktig å forholde seg til oppdragsgivere som kan betale godt nok i forhold til frilanseres krav og forventinger. Med gode og mange nok oppdrag vil en frilanser stille sterkt i forhold til en normal norsk lønning.

Mange frilansere får jobb som tekstforfatter hjemmefra, slik at de kan tjene penger på nett. En jobb som oversetter hjemmefra er et godt alternativ dersom du ikke liker å skrive tekster på egen hånd.

Kunder over hele verden tilbyr de beste frilanserne gode betingelser for å bistå dem.
En god frilanser drukner ofte i oppdrag fra kunder over hele verden.

Fordeler med å jobbe hjemmefra 

Ved å jobbe hjemme kan du enkelt tjene penger på nett samtidig som at du kan dra nytte av dine skattefordeler som norsk skattebetaler. For å kunne betale skatt i Norge bør du være tilknyttet en bedrift eller være selvstendig næringsdrivende.

I tillegg til å kunne trekke fra på skatten kan du også være din egen sjef og slik strukturere din egen arbeidsdag. Du vil da få muligheten til å bestemme dine arbeidstider selv.

Du vil også kunne bestemme hvilke arbeidsoppgaver som skal utføres til enhver tid uten at du har en sjef som henger over skuldrene dine. Du står derfor mye friere i forhold til hvilke rutiner og strategier som du ønsker å forholde deg til.

Dersom du har et hjemmekontor som er underlagt bedriften som du er ansatt i er det derimot viktig at du forholder deg til bedriftens regler og arbeidsforhold.

Hjemmekontor bringer med seg ganske mange fordeler for de som velger dette.
Har du lyst på hjemmekontor? Det finnes mange fordeler ved å velge denne løsningen.

Ulemper med å jobbe hjemmefra

Velger du å jobbe hjemme vil du også møte på en rekke ulemper når du skal jobbe selvstendig. En jobb som tekstforfatter tilsier blant annet at du må forholde deg til gjeldende frister og avtaler som er bestemt ut ifra de ulike oppdragene som du mottar.

En av hovedgrunnene til at mange ikke liker å jobbe som frilanser er at de må planlegge tiden som skal benyttes selv. For at du skal passe som frilanser kreves det at du har selvdisiplin og selvkontroll slik at du klarer å disponere tiden din på best mulig måte.

Hvis du velger å jobbe hjemme må du også sørge for at du har oppdrag nok i forhold til hvor mye tid du har tilgjengelig. Å skaffe oppdragsgivere kan være vanskelig ettersom det krever mye tid og god kommunikasjon for deg som frilanser.

Dersom du er fast ansatt vil du ikke få muligheten til å kommunisere med dine kolleger på samme måte som når du befinner deg i bedriftens lokaler. Du vil derfor ikke kunne ta del i vanlig møtevirksomhet og sosiale sammenkomster sammen med dine andre kolleger.

De som velger å jobbe hjemmefra har tidspress og arbeidsoppgaver også, men må gjøre alt på egenhånd.
En person som jobber hjemmefra står veldig ofte alene i tidspress og arbeidsoppgaver.

Jobbmarkedet sentreres rundt familielivet

Stadig flere arbeidstakere velger å prioritere familielivet i forhold til jobb og tilværelsen som foreldre. En av grunnene til dette er at foreldrerollene krever mye tid og at foreldre i større grad enn før velger å vektlegge familietid fremfor høy inntekt.

Mange foreldre må i dag forholde seg til turnusvakter og andre strenge arbeidsrutiner som på sikt tilsier en stresset hverdag. For å imøtekomme krav og forventinger til arbeidstakere med barn tilbyr en rekke arbeidsgivere fleksible arbeidstider og hjemmekontor til sine ansatte.

Stadig flere småbarnsforeldre ser etter alternative løsninger når det gjelder jobb i relasjon med familielivet og ønsker derfor å gå ned i stillingsprosent. Et godt alternativ for mange arbeidstakere i denne situasjonen er å få jobb som tekstforfatter hjemmefra.

En jobb som frilanser med fleksibilitet gir deg mer tid sammen med din familie, og ikke minst når du ønsker det selv.
En stor fordel ved arbeid hjemmefra er fleksibiliteten til å være mer med familien.

Reis mens du tjener penger på nett

I dag er det stadig mer populært å ta et friår sammen med familien for å tilbringe tiden på reise. Dersom du ønsker å reise til sydligere strøk over lengre perioder er du avhengig av en god inntekt.

Du kan selvsagt velge å spare penger før reisen og returnere til hverdag og jobb når du kommer hjem igjen. I mange tilfeller velger nordmenn å ta permisjon fra jobben for å oppfylle drømmen om et friår.

I stedet kan du fint reise og tjene penger på nett under reisen mens du oppholder deg på hotellet. Noen arbeidsgivere vil tillate at du kan jobbe hjemme slik at du ikke behøver å si opp jobben.

Dersom denne løsningen ikke passer for din arbeidsgiver må du ta en avgjørelse i forhold til om dette er en drøm som er mulig å gjennomføre. Ved å jobbe hjemme og tjene penger på nett kan du faktisk utnytte tiden til å reise.

For å klare å gjennomføre dette må du være sikker på at du kan arbeide hjemmefra som frilanser. Som frilanser vil du få muligheten til å jobbe i ditt eget tempo, uavhengig av hvor du enn befinner deg i verden. Det eneste du behøver å tenke på er å skaffe nok frilansoppdrag for å sikre deg en god nok inntekt.

Som frilans tekstforfatter, oversetter, eller annen jobb, kan du oppleve hele verden - med jobben i bagasjen!
Du kan oppleve hele verden, og ikke minst ta med deg jobben hvor enn du reiser.

Jobb hjemmefra mens du bor i utlandet

Dersom du oppholder deg i utlandet over lengre tid er det en fordel om du klarer å opprettholde en norsk inntekt. Utenlandske borgere tjener normalt mindre enn det arbeidstakere gjør i Norge. Det kan derfor være vanskelig å få jobb i utlandet med en god nok lønn i forhold til det du forventer.

Mange som oppholder seg i utlandet ønsker å benytte seg av en fleksibel arbeidstid for at ikke hverdagen skal tilbringes innendørs på dagtid. De velger derfor å benytte seg av muligheten til å arbeide hjemmefra på kveldstid.

Dersom du skal klare å tjene penger på nett om du oppholder deg i utlandet er det viktig at du vurderer bosted etter om det er tilgjengelig nett i nærheten.

Du kan jobbe hjemmefra mens du bor i utlandet også.
Du kan i grunn bo hvor som helst, men fortsatt jobbe i Norge over nett.

Jobb på nett mens du studerer

Mange studenter ønsker å tjene penger mens de studerer og jobber derfor også deltid under studiene. Dersom du er student kan du ofte velge og vrake i spennende jobber som både vil gi deg en god deltidsinntekt og ikke minst gjøre at du kan delta i mange sosiale sammenkomster.

Til tross for dette er det mange studenter som ønsker å jobbe hjemme for slik å tjene penger selvstendig. Ved å tjene penger til livets opphold hjemmefra vil du få muligheten til å disponere tiden som du selv ønsker.

Hvis du er på jakt etter en nettbasert jobb finnes det mange muligheter som er verdt å ta en nærmere titt på. Du kan med fordel finkjemme internett etter passende jobber som gjør at du kan tjene noen ekstra kroner.

Et godt alternativ er å jobbe som tekstforfatter hjemmefra for at du skal oppnå en ekstra inntekt. Det er også mulig å jobbe som oversetter hjemmefra om dette passer bedre for deg.

Alle verdens studenter kan jobbe over nett og tjene penger på sine ferdigheter, selv før de er ferdigutdannet.
Studenter over hele verden og i alle fag kan dra nytte av jobber hjemmefra over nett.

Strukturer din egen arbeidsdag selv

Som frilanser kan du strukturere din egen arbeidsdag slik du selv ønsker i forbindelse med hvilke oppdrag og tidsfrister du har å forholde deg til. Dette kan være litt utfordrende i begynnelsen av din karriere som frilanser siden det er lett for at du utsetter viktige arbeidsoppgaver som det passer deg best.

Mange prosjekter kan vise seg å være vanskeligere enn antatt og kan medføre forsinkelser i forhold til de fristene som du må forholde deg til. For å opprettholde de tidsfristene som oppdragsgiver har gitt bør du derfor strukturere tiden godt. 

Dersom du jobber som frilanser kan du effektivt følge mange gode tips for å jobbe så raskt som mulig. Det er viktig at du jobber fokusert og ikke lar andre ting forstyrre deg når du jobber. Det anbefales derfor at du slår av både TV og mobiltelefon for at dette ikke skal forstyrre deg mens du jobber.

Siden du skal strukturere arbeidsdagen selv, så er fullt fokus helt essensielt for en frilanser.
Finn frem brillene, skru av musikken, og sett hele hjernen til verks i full fokus.

Jobbe hjemmefra effektivt som frilanser

Du kan benytte deg av en rekke tips dersom du skal oppnå en mer effektiv hverdag som frilanser. Dersom du er ukonsentrert vil du yte mindre hver dag i forhold til de prosjektene som du bør få unna.

En jobb som tekstforfatter hjemmefra krever at du likestiller jobben med en vanlig jobb og at du opprettholder både arbeidstider og rutiner. Mister du fokuset du trenger for å skrive er det ikke alltid enkelt å finne frem til arbeidsmoralen etterpå.

Det er derfor viktig at du tar tilstrekkelige pauser for å finne frem til skrivelysten slik at du klarer å fokusere på jobben igjen. Hvis du bor med andre personer er det viktig at du finner et arbeidssted der du kan få sitte i ro for å skrive.

Jobb som frilanser medfører ofte høyere inntekter ved hardere jobbing.
Effektivitet fører ofte til høyere inntekter dersom du jobber som frilanser.

Varierte arbeidsoppgaver

Mange frilansere jobber best dersom de kan jobbe med varierte arbeidsoppgaver når de skal jobbe hjemme. Det anbefales derfor at du spesialiserer deg på flere områder for på denne måten opparbeide deg arbeidsoppgaver som er varierte.

Hvis du spesialiserer deg på både tekstforfatting og oversetting vil du derfor få muligheten til å strukturere arbeidsoppgavene slik at dagene ikke blir like.

Med varierte arbeidsoppgaver blir det lettere å arbeide både systematisk og effektivt. For at du skal klare å opparbeide deg en variert arbeidsdag vil det kanskje hjelpe å arbeide i relasjon med mange ulike oppdragsgivere. Du vil på denne måten unngå at temaer går igjen og at arbeidsdagen blir kjedelig i lengden.

Skal du jobbe hjemmefra, så er varierte arbeidsoppgaver unektelig viktig for at du skal trives.
Dine mange spennende ideer og tanker er gjerne det bedriftene betaler for.

Nyt hverdagen ved å jobbe hjemmefra

En karriere som tekstforfatter tilsier at du raskt kan opparbeide deg en stor arbeidsmengde. Til gjengjeld vil du garantert nyte større frihet ved å få tilrettelegge arbeidsdagen selv.

Du kan også jobbe i både helger og på kveldstid slik det passer best for deg. Dette er en frihet som ikke er alle forunt og som mange frilansere verdsetter stort.

Ved å jobbe hjemmefra vil du i tillegg få muligheten til å oppnå en ekstra inntekt som kommer godt med om du planlegger å bruke penger på en reise eller tilsvarende.

Hvis du arbeider som frilanser står du også friere i forhold til om du er syk eller må ta hensyn til at en av familiens barn er syke. I slike situasjoner kan du enkelt jobbe dersom du er i stand til dette. Samtidig kan du ta de pausene som du trenger for å opprettholde arbeidsmengden.