48 38 14 88 post@dingruppen.no
Eksempel til jobbsøknad som blir skrivet på papir med penn

Jobbsøknad eksempel

Ser du etter eksempler på jobbsøknader? Da betyr det nok at du er på jakt etter et nytt arbeidssted. Dersom du er i jobbsøkerprosessen kan vi i Din Tekstforfatter hjelpe deg med å lande drømmejobben.

Lei av å sitte midt i en søknadsprosess helt alene? Kommer du liksom ingen vei? Da er det ikke rart at du har søkt på eksempler på jobbsøknader.

Hvis du er en av de som synes det er utfordrende å søke nye jobber finnes det heldigvis hjelp å få.

Din Tekstforfatter har flinke skribenter som kan ordne både CV og søknad for deg. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn skjemaet under, så tar vi oss av den tunge jobben.

Dermed kan du heller konsentrere deg om intervjuprosessen, fremfor å bruke mye tid og energi på selve søknaden!

Vi i Din Tekstforfatter mener en velskrevet jobbsøknad utgjør hele forskjellen når det kommer til å skaffe seg drømmejobben.

Får du på plass en god, moderne og optimalisert søknadstekst, vil den kunne åpne utallige dører til potensielle jobber. Søknaden din kan også gi deg et enormt fortrinn over dine konkurrenter.

Fyll ut for CV-hjelp i dag!

Hvorfor er egentlig jobbsøknadsteksten så viktig?

Søknadsteksten din er helt avgjørende når det kommer til å bli innkalt til jobbintervjuer. Det er nemlig denne teksten som gir din potensielle arbeidsgiver et førsteinntrykk av hvem du er, og hva du kan bidra med for bedriften.

Mange liker å sammenligne en jobbsøknad med et motivasjonsbrev. Her skal man få frem hvor motivert man er for den gitte stillingen som er utlyst, samt hva man føler at man selv kan bidra med.

Din søknad bør representere deg på best mulig måte. Den bør være personlig, men ikke for personlig, samt kortfattet, men inneholde flere viktige punkter.

Det er altså ikke alltid like lett å levere en topp søknad. Derfor velger også mange å benytte seg av profesjonelle aktører, som kan hjelpe dem med søknadsskrivingen.

Noen som skriver på tastatur til datamaskinen

Eksempler på hvordan en jobbsøknad bør skrives

Vi i Din Tekstforfatter mener det er mot sin hensikt å lene seg for tungt på eksempeltekster og maler når det kommer til søknadsskriving.

Det er jo tross alt slik at alle jobber er ulike, krever forskjellige ting – og enhver arbeidsgiver er på jakt etter helt unike kandidater.

Dette bør også gjenspeiles i din søknadstekst, og derfor kan man komme til kort hvis man kun kopierer opp eksempeltekster, stokker om på ord og bytter ut stillingsbeskrivelser.

Likevel finnes det generelle tips man kan ta til seg, og noen gode eksempler på hva en solid søknad bør inneholde. Selv om din søknad bør være helt unik, kan den også gjerne inkludere:

  • En kortfattet introduksjon. Her kan du skrive noe om hvor du fant stillingen, og hvorfor du søker på den. Du kan også starte dine argumenter for hvorfor nettopp du er den perfekte kandidaten til denne jobben.

 

  • En overbevisende midtdel. Her kan du skrive mer dyptgående om hvorfor du er rett person for stillingen som er lyst ut. I denne delen skal du overbevise leseren av din søknad om å kalle deg inn til et intervju, uansett om det er en rekrutterer eller en daglig leder. Du kan nevne utdanningen din, samt erfaringer du har opparbeidet deg, som er av relevans for stillingsutlysningen. Mange tar også med noe informasjon om bakgrunnen sin, personligheten sin eller kompetansen sin.

 

  • En kort avslutning. Her kan du skrive avsluttende om din motivasjon for jobben, samt oppgi kontaktinformasjon.

Flere søkere kan oppleve at det er utfordrende å ordlegge seg riktig i en søknad, få frem sine ferdigheter, kunnskap og egenskaper. I tillegg til dette kan det også være en tung jobb å sikrestille godt nok språk, som passer for den jobben og arbeidsgiveren du søker jobb hos.

Er du ikke nøye og pertentlig når du gjennomgår egen søknadstekst, og sender inn en søknad med slurvefeil eller dårlig språk, blir du neppe kalt inn til intervju.

En mann og en dame som arbeider med digital markedsføring strategier

Derfor bør du la en tekstforfatter skrive søknaden din for deg

Selv om mange er gode på å skrive jobbsøknader selv, er det ikke alltid man har tid eller energi til å faktisk skrive en søknad innen fristen løper ut.

Andre er kanskje ekstremt gode kandidater for en stilling, men sliter med å skrive ut en søknadstekst som viser dette på den rette måten. Kjenner du deg igjen? Da bør du vurdere å la en tekstforfatter skrive din søknad for deg. 

Hvis du bruker en skribent eller tekstforfatter til å utforme søknadsteksten din, vil du sitte igjen med en søknad som både kan få deg inn på et intervju, og du vil ha en tekst som du kan bruke som inspirasjon dersom du selv ønsker å bli god til å skrive søknader. 

Lar du en dyktig, profesjonell og kvalitetsbevisst tekstforfatter ta seg av søknadsskrivingen, vil du faktisk kunne ende opp med:

 

  • En søknadstekst som fører til et ettertraktet jobbintervju
  • En søknadstekst du kan ta vare på, resirkulere og benytte deg av igjen og igjen
  • En søknadstekst som oser kvalitet
  • En søknadstekst uten pinlige skrivefeil
  • En søknadstekst som setter deg i et godt lys og som fremmer dine sterke sider
Hvem kan du sette som referanser på CV?

La Din Tekstforfatter hjelpe deg med å skrive søknad og CV 

Hvis du vurderer å la en profesjonell skribent eller tekstforfatter ta seg av din søknad og CV, bør du benytte deg av Din Tekstforfatter.

Her finner du dyktige fagfolk, som i lang tid har arbeidet møysommelig med søknadstekster og CV-skriving. Vi sikrer gode tekster, utformet og satt sammen på en måte som gir deg større sjanse til å bli innkalt til et jobbintervju. 

Din Tekstforfatter kan også levere god kvalitet på rekordtid. Så hvis du ser en utlysning som frister, med en svært kort søknadsfrist, trenger du ikke stresse.

Bare sett oss på jobben, så fikser vi det for deg. For å benytte deg av våre tjenester trenger du kun fylle inn skjemaet vårt under. La oss hjelpe deg med å endelig oppnå drømmejobben!

Fyll ut for CV-hjelp i dag!