48 38 14 88 post@dingruppen.no
Karriere som innholdsprodusent

Karriere som innholdsprodusent

En karriere som innholdsprodusent er noe mange unge drømmer om i dag. Enten deres talenter befinner seg innen tekst, video eller fotografi, kan en her utfolde sin lidenskap i jobbsammenheng.

Innhold kommer i mange former. På internett deler vi gjerne opp i tekst, bilder og video. De senere årene har også lyd kommet på banen med podcaster – et konsept som også har tatt Norge med storm.

Den klassiske rollen til en innholdsprodusent vil, tross stor utvikling innen teknologi, derimot alltid handle om tekst. Det er alltid ved pennen at en ide utfolder seg for en innholdsprodusent.

Motta gratis 500 ord!

Innholdsprodusent definisjon

Innholdsproduksjon er et meget bredt område. Definisjonen av innhold i seg selv kan være vanskelig å begrense ned til et par setninger. Her har vi forsøkt å definere hva en innholdsprodusent gjør:

En innholdsprodusent lager tekst, bilde, video, lyd og andre former for innhold, gjerne til bruk i markedsføringen av en bedrift.

Det er liten tvil om at denne definisjonen har endret seg mye med årene. Den vil dessuten også endre seg i fremtiden, når nye former for innhold dukker opp gjennom ny teknologi.

Innholdsprodusent utdanning

En innholdsprodusent går gjerne gjennom en utdanning. Her en bachelor innenfor kreative emner normalt, men absolutt ikke et krav. Mange innholdsprodusenter har markedsføring i bunnen.

En spesifikk utdanning som tekstforfatter, fotograf, videograf eller lignende er en utmerket bakgrunn. Allikevel må det sies at kreative evner ofte er medfødt og ikke resultat av utdanning.

Innholdsproduksjon kurs

Innholdsproduksjon kurs

Du kan derimot lære mye av ekspertene. Gjennom vårt innholdsproduksjon kurs, kan du få innsikt i den biten som handler om tekster. Vi lærer deg hvordan du spisser tekstene dine.

Vårt skrivekurs baserer seg på teknikkene til tekstforfatterne hos Din Tekstforfatter. Vi har solgt tekster for flerfoldige millioner, fordi våre kunder elsker hvordan tekstene våre øker omsetningen deres.

Meld deg på vårt kurs her: Innholdsproduksjon kurs

Innholdsprodusent ledig stilling

Er du på jakt etter en ledig stilling som innholdsprodusent? Din Tekstforfatter er for tiden på utkikk etter nye tekstforfattere til teamet vårt. Liker du tekst, så vil du helt sikkert like oss.

Vår arbeidshverdag gir deg god variasjon, og du vil skrive for mange spennende kunder. Send inn en søknad og CV i dag, så gir vi deg vår skrivetest om du passer vår profil.

Søk på ledig stilling som innholdsprodusent

Jobb med innhold nå!

Du kan altså søke om jobb hos Din Tekstforfatter, men vi gir deg også muligheten for å jobbe som frilanser og til å bidra på bloggen vår. Vi er åpne for alle former for innlegg hos oss.

Det viktigste for oss er at innleggene kan relateres til tekst – og da er alternativene mange. Jobb med innhold nå gjennom bloggen vår, enten som ansatt, frilanser eller bidragsyter!

Motta gratis 500 ord!