48 38 14 88 post@dingruppen.no
Kjærlighetsbrev

Kjærlighetsbrev

Kjærlighetsbrev oppleves nok som gammeldags av de aller fleste i dag. Allikevel kan nostalgien og det klassiske preget ved disse virkelig overraske din kjære. Har du vurdert å skrive et kjærlighetsbrev?

Blomster, sjokolade, en fin middag og kanskje en romantisk film – det er definisjonen på romantikk for de fleste. Men hva skjedde egentlig med det klassiske kjærlighetsbrevet?

Det kan virke som om digitaliseringen totalt ødela denne gesten. Men det betyr ikke at du trenger å følge samfunnets trender. Skal du virkelig imponere kjæresten, så anbefaler vi et kjærlighetsbrev!

Forslag til kjærlighetsbrev

Hva skriver man i et kjærlighetsbrev?

Dersom du er under 60 år, er sjansene store for at du aldri har skrevet et kjærlighetsbrev. Dermed er det også vanskelig å vite hvordan en skal sette i gang med et slikt brev til sin kjære.

Først og fremst – vær ekte og skriv rett fra hjertet. For jentene er ikke dette så vanskelig, men for gutta kan det være et mareritt. Følelsene er tross alt vanskeligere å få ut for det maskuline kjønnet.

Et tips kan være å spørre en kvinnelig venn, et familiemedlem eller en kollega. Det kan oppleves noe kleint, men det hjelper å få tilbakemeldinger på hvordan en formulerer seg i brevet.

Forslag til kjærlighetsbrev

Det finnes flere gode forslag til kjærlighetsbrev på nett. Å kopiere andre brev bør derimot ikke være noe alternativ. Det gjennomskues nok ganske raskt av mottaker om du ikke har skrevet brevet.

Derfor er det viktig å inkludere detaljer som kun du kunne ha skrevet. Sikre deg at mottaker vet at det er akkurat deg som har satt pennen til papiret med et par historier og minner for eksempel.

Skrive brev

La proffene skrive kjærlighetsbrevet for deg

Selv om du ønsker at mottaker skal tro at du har skrevet brevet, er det ikke dermed sagt at du ikke kan få profesjonell hjelp. Din Tekstforfatter har jobbet i mange år med å skrive kjærlighetsbrev.

Vi spør deg om den nødvendige informasjonen, slik at vi kan skrive et overbevisende og treffende brev. Deretter krydrer vi brevet med personlig informasjon som sikrer at mottaker tror det er deg.

Målet er ikke å skrive et profesjonelt brev, men et treffende brev. Vi har hjulpet norske bedrifter å selge for millioner av kroner. Skal vi hjelpe deg med et kjærlighetsbrev som kaprer et hjerte?

E-post: partner@dintekstforfatter.no