48 38 14 88 post@dingruppen.no
Mange gjester er en del av konfirmasjonen.

Konfirmasjonstale

Konfirmasjonstale er viktig å få på plass. Enten det er snakk om en tale fra eller til konfirmanten, skal denne gjerne sitte som et skudd. En personlig, men også morsom konfirmasjonstale, er populært i dag.

Når du skal skrive en konfirmasjonstale, er det gjerne strukturen mange sliter med. Du kjenner tross alt deg selv eller den du skal tale til langt bedre enn oss tekstforfattere.

Det vi derimot kan bidra med, er en god struktur som kommuniserer bedre. Mange hopper over og glemmer viktige deler. Med våre profesjonelle taler, slipper du å snuble over ordene.

Det meste handler om konfirmanten.

Ønsker du en annerledes konfirmasjonstale?

De aller fleste klarer helt fint å skrive en grei konfirmasjonstale på egen hånd. Skal en derimot skrive en annerledes konfirmasjonstale, er det klart at kravene blir noe større.

Hvordan skriver vi som tekstforfattere helt unikt? Svaret ligger i vår erfaring: Vi skriver tekster til næringslivet som generer flere titalls millioner i inntekter for våre B2B-kunder!

Dermed er helt ærlig en annerledes konfirmasjonstale en smal sak for oss. Vi har dessuten mange års erfaring med dette, slik at vi har sett det meste som rører på seg innenfor markedet.

Maten står i høy kurs under en konfirmasjon.

Morsom konfirmasjonstale på rim

En populær vending innenfor taler de siste årene, er å tale på rim. Dette er selvfølgelig en stor utfordring å forfatte, men får en det til, vil en slik tale garantert huskes med et smil.

Og målet som taler, er jo tross alt at alle gjestene skal huske de ordene som ble sagt med et positivt fortegn. Da er det helt klart at en morsom konfirmasjonstale på rim vil være en god ide.

Vi jobber strategisk med rim i både taler og dikt. Spesielt for sistnevnte, har vi opparbeidet oss god erfaring med hvordan en kan rime best mulig. Vi lover en artig og spenstig tale til konfirmasjonen!

Konfirmasjon er nesten like godt å feire med kake som bursdag.

Tale fra konfirmanten

Den viktigste talen i en konfirmasjon, må sies å være fra konfirmanten selv. Denne talen skal tross alt «overbevise» familien om at konfirmanten er klar til å trå inn i de voksne rekker.

Flere konfirmanter i dag velger å ikke holde en tale. Med unntak av et par presentasjoner på skolen, har de lite erfaring med offentlig kommunikasjon. Men husk: En konfirmasjonstale er kjempeviktig!

Talen betyr mye for familien din, og derfor anbefaler vi alle konfirmanter å holde en tale. Vi tilbyr veldig gunstige priser for konfirmanttaler, slik at du også kan tale i din konfirmasjon!

Dress er vanlig å ha på for en konfirmant.

Konfirmasjonstale fra foreldre og besteforeldre

Selv om det flere ganger kommer konfirmasjonstale fra bror og søster, samt tanter og onkler, er det foreldre og besteforeldre som tilnærmet alltid holder taler i konfirmasjon.

Dette er en fin tradisjon som det er viktig å holde i live. Dersom du føler deg dårlig stilt til å holde en tale, skal du ikke bekymre deg overhodet. Vi hjelper deg med å forme en flott tale!

Både foreldre og besteforeldre har i mange år valgt oss til talen. Flere vet akkurat hva de vil si, men ikke hvordan. Vi setter ditt kaos av ord i system, slik at du får holdt en strålende konfirmasjonstale.

Gode cupcakes serveres for nytelse.

Konfirmasjonstale fra fadder

En konfirmasjonstale fra fadder skal helst også gis i enhver konfirmasjon. Denne talen kan i flere tilfeller være vanskelig å gi. Faddere er tross alt ikke alltid like høytidelig.

Ofte er tanter og onkler faddere, noe som bør gjøre talen enkel, da en mest sannsynlig er involvert i konfirmantens liv. Men hva skal du gjøre dersom du egentlig så vidt kjenner til konfirmanten?

Mange foreldre spør venner om å være faddere til barna, men med tiden kan selvfølgelig vennskap endres. Det er dessuten ikke alltid at barna møter sine foreldres venner jevnlig.

Skal du holde konfirmasjonstale som fadder til en konfirmant du ikke kjenner så godt? Vi er spesialister på både personlige og nære taler, men også generelle taler. Sistnevnte passer perfekt for deg!

Til syvende og sist handler tekstforfatting kun om penn og papir som lager magi sammen.

Gi dine kloke ord til konfirmanten i dag!

Vi vet at det å skrive en konfirmasjonstale ikke er noen enkel jobb. Dessuten er det selvfølgelig også halve oppgaven å holde talen. La oss hjelpe deg med å fjerne store deler av nervøsiteten!

Våre profesjonelle taleskrivere kan hjelpe deg med å forfatte treffende og gode taler. Visdomsord, dikt, og humor er nøkkelord for hvordan vi former talene – selvfølgelig basert på dine ønsker.