48 38 14 88 post@dingruppen.no
Korrektur av engelsk sikrer at du fortsatt leverer godt språklig innhold.

Korrektur engelsk

Korrektur av engelsk er spesielt nyttig for deg som skal levere inn en vitenskapelig artikkel, bacheloroppgave, masteroppgave eller doktorgradsavhandling.

Korrektur av engelske tekster er imidlertid også nyttig for bedrifter som ønsker å publisere produktbeskrivelser, kategoritekster eller personvernerklæringer på nettsiden sin.

Engelsk omtales ofte som verdens «universelle» språk. De fleste nordmenn snakker engelsk i større eller mindre grad, men sannheten er at de færreste har full kontroll på engelsk rettskriving og grammatikk.

Korrektur av engelsk er derfor veldig nyttig hvis du har viktige tekster som skal leveres inn eller publiseres på nett!

Trenger du hjelp med en engelsk tekst? Vi har egen engelskspråklig korrekturleser! Fyll ut skjemaet nedenfor, så kan du motta 500 ord helt gratis i dag!

Motta gratis 500 ord!

To vidt forskjellige språk

Dersom du skriver en tekst på engelsk, har du plutselig helt andre språkregler å forholde deg til enn på norsk. Først og fremst er engelsk setningsoppbygging veldig forskjellig fra norsk.

Dette er kanskje den største utfordringen for nordmenn som skriver på engelsk, men nordmenn sliter også med engelsk grammatikk. Når skal du for eksempel bruke «has» fremfor «have»?

 

Gi teksten tyngde og profesjonalitet

Korrektur engelsk gjør at din engelskspråklige tekst får bedre flyt og blir fri for skrivefeil. Dette vil igjen gjøre at mottakeren oppfatter teksten som mer profesjonell.

Det er stor forskjell på «norsk-engelsk» og «engelsk-norsk». Skal teksten din leses av personer som har engelsk som morsmål, vil grammatiske feil og skrivefeil definitivt legges merke til.

En masteroppgave med skrivefeil kan fort gi sensoren et dårlig førsteinntrykk. Det samme gjelder produktbeskrivelser i en nettbutikk – er disse skrevet på dårlig engelsk, skremmes kanskje kundene bort.

Mottakeren vil få et bedre inntrykk dersom teksten fremstår som velskrevet og flytende.

Bruk god tid på å fikse opp dine engelske tekster.

Korrektur av engelsk gjennomgang

Korrektur av engelsk gjennomføres på samme måte som på norsk, mer eller mindre. Én eller flere korrekturlesere vil se gjennom teksten din, og luke ut feil etter hvert som teksten gjennomgås.

Det er viktig at korrekturleseren har inngående kunnskap i det engelske språk, slik at teksten fremstår mest mulig flytende.

Korrekturleseren vil sørge for å rette på skrivefeil, grammatiske feil og setninger som er bygget opp på en lite gunstig måte.

I tillegg fikses feil som ikke er språkspesifikke – som doble mellomrom, inkonsekvent terminologi, avstand mellom avsnitt og lignende. Hva som inkluderes i korrektur av engelsk, varierer fra tekstbyrå til tekstbyrå.

Så snart teksten er gjennomgått av en korrekturleser med kompetanse i engelsk språk, vil teksten leveres til deg.

Noen ganger blir teksten gjennomgått flere ganger – gjerne av flere ulike korrekturlesere. Slik kan du være sikker på at din engelske tekst holder høy kvalitet.

Det er ofte lurt med mer enn en person for korrektur av engelsk.

 

Få hjelp med korrektur av engelsk!

Har du en engelskspråklig tekst som skal leveres til sensur eller som skal publiseres på bedriftens nettside? Da kan Din Tekstforfatter hjelpe deg med korrekturlesing!

Vi har dyktige tekstforfattere som bor eller har bodd i engelskspråklige land, og vet nøyaktig hva målgruppen din er ute etter.

Vi sørger for å gjennomføre korrektur av engelsk etter alle kunstens regler, slik at du får en plettfri engelsk tekst.

Slik kan du levere fra deg teksten uten å måtte bekymre deg for skrivefeil, grammatiske feil eller uheldige formuleringer.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre tjenester innen korrektur av engelsk! Du kan dessuten motta de første 500 ordene helt gratis ved å fylle inn skjemaet nedenfor!

Motta gratis 500 ord!