48 38 14 88 post@dingruppen.no
Kreativ forretningsplan

Kreativ forretningsplan

En kreativ forretningsplan kan være med på å friste flere investorer til din bedrift. Ved å piffe opp både tekster og grafikker, vil du fremme din ide på best mulig måte.

Forretningsplanen er første steg for de aller fleste bedrifter. Før hjulene i det hele tatt er satt i gang, vil gründerne jobbe i mange timer med å definere hva det er de skal gjøre.

Denne prosessen er viktig, både for kartlegging og fremlegging av ideen til andre. Dersom du trenger en investor i 2021, er det viktig med en kreativ forretningsplan.

Motta gratis 500 ord!

Forretningsplan definisjon

En forretningsplan er en oversikt over hvordan en bedrift skal operere i markedet. Den tar for seg ideen, modellen, budsjett, finansiering, markedsanalyse, og mye mer.

Fordelen med en forretningsplan, er at du får et klart overblikk med en gang. Mange bedrifter starter aldri opp, da forretningsplanen avdekket at dette ikke lønnet seg.

Benytt en forretningsplan mal

Skal du skrive en forretningsplan? Da vil en forretningsplan mal være et fint sted å starte. Disse malene gir deg punktene som en slik plan vanligvis vil inneholde.

Ikke alle maler vil passe din bedrift, og kanskje skal du trekke fra eller legge til punkter. Malen vil uansett være et fint utgangspunkt for det arbeidet du skal legge ned.

Lag skisse til din forretningsplan

Lag en skisse til din forretningsplan

Ved å lage en skisse til din forretningsplan, får du en ytterligere oversikt fra din mal. Her kan du skrive notater til de enkelte punktene i forretningsplanen din. 

Vi anbefaler at du begynner å skissere fra toppen og nedover. Ikke fyll ut hele punkter. Det sier vi fordi du ikke bør ferdigstille produktideen før du har sett nærmere på finansiering. 

Dersom du ikke er i stand til å finansiere produksjon av klokker til 30,000 kr, må du nok vurdere å senke kvaliteten. Da er det fint å bare ha skissert til å begynne med, fremfor å ha ferdigstilt ideen. 

Få hjelp til en kreativ forretningsplan

Trenger du hjelp til å skrive en kreativ forretningsplan? Din Gruppen har skrevet flere kreative forretningsplaner tidligere. Våre tekster overbeviser investorer gang på gang.

Vi hjelper deg også gjerne med råd på design, selv om vi ikke tilbyr denne tjenesten selv. Trenger du derimot rå tekster, tar vi oss av dette.  

Ta kontakt nå dersom du trenger hjelp til å skrive en kreativ forretningsplan!

Motta gratis 500 ord!