48 38 14 88 post@dingruppen.no

Kundecase – Regnskapsførertilbud.no

 

For siden Regnskapsførertilbud.no har vi stått ansvarlig for informative bloggartikler. Det har også vært et viktig fokus å rangere bedre i Google.

Casen fremstiller vår evne til å skrive levende tekster om regnskap. Tro oss – regnskap kan bli skikkelig kjedelig å skrive om etter en håndfull tekster!

Regnskapsbransjen er i stor utvikling, og ny teknologi er på full vei inn. Allikevel brukes en rekke bransjebegreper. La oss hjelpe deg å bruke målgruppens språk!

Regnskapsførertilbud.no – Case Study

Driver du innen en bransje med kompliserte begreper og teknologi, så er informativ tekst viktig. Sjansen for at en forbruker leter etter akkurat din bedrift, eller for den saks skyld er klar for kjøp umiddelbart, er ganske liten innenfor denne typen bransjer.

Din Tekstforfatter har bistått Regnskapsførertilbud.no med tekster til deres blogg nettopp på bakgrunn av dette. Når folk leter etter råd rundt regnskap, så hjelper deres tekster forbrukeren med å bedre forstå rammene rundt disiplinen. Dessuten gir siden også muligheten for å motta tilbud helt gratis fra 3 dyktige regnskapsførere.

 

Tekst til hjemmeside

Vi har levert tekster til bloggen hos Regnskapsførertilbud.no som besvarer alt fra hva en regnskapsfører koster til hva en revisor egentlig er. Dette er reelle spørsmål som mange sitter inne med i en kritisk fase i kjøpsprosessen, men som mange bedrifter dessverre ignorerer.

Google belønner derimot nettsider som besvarer slike spørsmål. Gjennom denne formen for innholdsmarkedsføring har Regnskapsførertilbud.no oppnådd stor suksess. Mange av artiklene vi i Din Tekstforfatter har skrevet for siden rangerer høyt i Googles søkeresultater for nøkkelordene.

 

Fokus på nøkkelord og SEO-tekst

SEO-tekst er viktig for oss i Din Tekstforfatter, og nettopp derfor er alle tekstene vi har levert til Regnskapsførertilbud.no sentrert rundt dette. Fokuset på nøkkelord, LSI-er, og et konkret språk med korte avsnitt og setninger har stått sentralt også.

Vi har gjort vårt beste i tekstene for å både informere og konvertere. Formålet med Regnskapsførertilbud.no er til syvende og siste at brukeren skal fylle ut et skjema og motta 3 gratis og uforpliktende tilbud på regnskapsførere.

Ønsker du SEO-tekst med fokus på nøkkelord, så kan vi bistå deg i dag!