48 38 14 88 post@dingruppen.no

Kundecase – varmepumpeportalen.no

 

Vi har levert SEO-tekster til Varmepumpeportalen.no for bedre ranking i Google. Tekstene er også informative for å utdanne målgruppen deres.

Casen fremstiller vår evne til å levere tekster i et høyt tempo innenfor en produktgruppe med komplisert fagspråk. Vi har også «dummet» ned teknologien bak.

Opererer du i en bransje slik som markedet for varmepumper, så dominerer fort interne begreper markedsføringen. La oss hjelpe deg å bruke målgruppens språk!

Varmepumpeportalen.no – Case Study

Varmepumpene har tatt helt av i Norge de siste årene. Skal du kjøpe en av disse, så er det derimot mange valg å ta. Hvilken type varmepumpe, modell, leverandør, og mye mer. Det er derfor viktig med informativ tekst som hjelper deg i ditt valg.

Din Tekstforfatter har hjulpet Varmepumpeportalen.no med denne oppgaven. Siden sammenligner forskjellige leverandører av varmepumper i ditt område, slik at du er sikret et godt produkt og en profesjonell installasjon. Vi har hjulpet med diverse tekster til deres informative blogg.

 

Kreativ tekst om tunge emner

De fleste nordmenn vet hva en varmepumpe gjør. Teknologien bak er det allikevel litt dårligere kunnskap om. Bloggen hos Varmepumpeportalen.no er derfor siktet inn på å hjelpe forbrukere med å bedre forstå hvordan varmepumpene fungerer. Dette er viktig for å kunne velge den varmepumpen som best passer deres bolig.

Om en for eksempel søker på «hva er en avtrekksvarmepumpe?», så ønsker en umiddelbart et svar på spørsmålet, og ikke tilbud fra bransjens mest kjente leverandører. Derfor foretrekker Google å gi deg informasjon fra sider slik som Varmepumpeportalen.no

 

Tekster som informerer og konverterer

Din Tekstforfatter har til Varmepumpeportalen.no levert dyptgående tekster som informerer kunder i søkefasen. Tekstene er optimalisert for SEO, både i henhold til bruk av nøkkelord og formatering av H1, H2, H3, samt lengde på avsnitt og andre aspekter innenfor lesbarhet.

Dessuten har vårt fokus vært på at tekstene skal konvertere. Samtidig som hovedformålet har vært å informere kundene, så har vi også hatt som mål at de skal fylle ut skjemaet og motta 3 gratis og uforpliktende tilbud på varmepumpeleverandør.

Dersom du ønsker informative tekster til din side som konverter, så bistår vi deg gjerne!