48 38 14 88 post@dingruppen.no
Leadsgenerering handler om å samle alle potensielle kunder av bedriften.

Leadsgenerering

Leadsgenerering er et viktig middel i å vokse enhver bedrift. For hvordan tiltrekker du deg nye potensielle kunder? Det er ingen enkel oppgave uten et virkelig slagkraftig trekkplaster!

I denne artikkelen skal vi gå gjennom hva leadsgenerering er, samt våre anbefalinger for hvordan du best tiltrekker nye leads. Vi kan hjelpe deg med gode tekster i flere format!

Ønsker du å bruke tekst til leadsgenerering? Din Tekstforfatter tilbyr i dag 500 ord helt gratis. Tilbudet er uforpliktende og risikofritt. Skriv inn din e-post nedenfor for å motta tilbudet!

Motta gratis 500 ord!

Hva er leadsgenerering?

Leadsgenerering handler kort og godt om å få fatt i nye leads til din bedrift. Leads er definert som potensielle kunder til din bedrift. Generering av disse er selvfølgelig veldig viktig.

Men hvordan får du egentlig inn nye leads? Det finnes flere gode alternativer her, men vi vil påstå at ingenting slår god tekst!

 

To gode metoder for å generere leads

Fra åpenbare alternativer som annonser og skjemaer, til innhenting av leads i person, finnes det flere metoder der ute. Nedenfor har vi gått gjennom et par metoder for leadsgenerering som involverer tekst.

 

E-bok

E-bok er blitt meget populært. Disse er enkle å lese og oppbevare, og de er dessuten også enkle å produsere og distribuere. Du kan i praksis bare skrive boken i et Word-dokument og konvertere dette til PDF.

Deretter kan du sette opp en landingsside der en e-post kreves i bytte mot din e-bok. Selv om du altså gir bort e-boken gratis, vil du potensielt generere mange leads.

 

Gratistjenester

Du kan tilby dine kunder gratistjenester gjennom nettsiden. En tiltalende tekst som gir kunden verdi, kan føre til økt interesse. Det betyr derimot ikke nødvendigvis betalingsvilje.

Ved å tilby gratistjenester, eller gratis produkter for den saks skyld, vil du gi kunden innsikt i produktene dine. Dessuten kan du kreve en e-post eller et telefonnummer i bytte mot gratistilbudet.

Du trenger leads gjennom flere forskjellige kanaler.

Få hjelp til leadsgenerering i dag!

Din Tekstforfatter har flere gode ideer til hvordan du kan bruke tekst til leadsgenerering. Dersom du kontakter oss i dag, kan vi sette sammen en god innholdsstrategi for en økt mengde leads til din bedrift.

Du kan dessuten dra nytte av vårt tilbud på 500 ord gratis. Det er uforpliktende og risikofritt. Alt du trenger å gjøre, er å skrive inn din e-post nedenfor.

PS: Dette er vår leadsgenerering, og vi håper at du raskt går fra et lead til en kunde. Vi vil nemlig gjøre alt vi kan for at du lykkes!

Motta gratis 500 ord!