48 38 14 88 post@dingruppen.no
Markedsbrev

Markedsbrev

Markedsbrev er definert som et dokument som kommuniserer noe om markedet. Oftest ser vi dette i sammenkobling med investeringer. Meglere deler regelmessig markedsbrev med kundegruppen.

Når du skal investere i et selskap, har du sikkert lest deg opp mye. Det vil derimot være en rekke ting som skjer bare i løpet av den neste måneden. Dette får du gjerne vite om i et markedsbrev.

Ditt markedsbrev inneholder info om bedriften og markedet generelt. Det er gjerne en oppdatering på bedriften fra tidligere markedsbrev. Et slikt brev kan også brukes for å lokke potensielle investorer.

Motta gratis 500 ord!

Skal du skrive markedsbrev?

Skal du skrive markedsbrev til din kundegruppe? Enten du jobber som megler eller innenfor andre områder, er det å skrive et markedsbrev relativt enkelt.

Det finnes tross alt mange maler der ute som du kan kopiere. Her skal du bare ta utgangspunkt i formatet og skrive inn din egen informasjon i brevet.

Vær konkret i språket ditt

Konkret språk er viktig når du skal skrive markedsbrev. Her er det ikke særlig mye rom for fargerike vendinger eller en haug med adjektiver.

Husk også på at du ikke nødvendigvis skal virke selgende i språket ditt. Målet er å virke fornuftig og som en autoritet med kunnskap. Det er da folk fatter interesse for rådene i markedsbrevet.

Få hjelp til å skrive markedsbrev

Trenger du hjelp til å skrive et markedsbrev? Vi hjelper bedrifter, organisasjoner og privatpersoner innenfor diverse sektorer, og markedsbrev er ingen utfordring for vårt team.

Kontakt oss i dag for å få hjelp til å skrive markedsbrev. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Motta gratis 500 ord!