48 38 14 88 post@dingruppen.no
Fra ide til produksjon, har innhold en lang vei.

Markedsføring av bedrifter

Markedsføring av bedrifter er viktig for at produktene og tjenestene deres skal kunne synliggjøres for potensielle kunder.

Uten markedsføring vil sannsynligvis ikke målgruppen vite om det du ønsker å selge, og dermed vil de heller ikke handle hos deg.

Vi skal her se nærmere på viktige prinsipper innen markedsføring av bedrifter. Finn ut hvordan du kan konvertere potensielle kjøpere til faktiske kjøpere ved hjelp av markedsføring!

Motta gratis 500 ord!

Enkel markedsføring av bedrifter

Det finnes et hav av markedsføringsmetoder for deg som ønsker å gjøre bedriftens merkevare, tjenester og produkter mer synlige.

Markedsføring av bedrifter trenger ikke være komplisert, og kan være alt fra annonsering til søkemotoroptimalisering.

 

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering kalles også for SEO, og er en populær metode innen markedsføring av bedrifter.

SEO går ut på at du synliggjør nettsiden til bedriften i Google ved hjelp av spesifikke metoder. Én SEO-metode er å flette inn søkeord i markedsføringstekstene dine.

Et søkeord er et ord som mange forbrukere søker på i Google når de leter etter varer og tjenester som dem du selger. Flett søkeord inn i titler, metabeskrivelser, overskrifter og selve teksten.

For at Google skal fremheve teksten din i søkemotoren, er det i tillegg viktig at teksten din er unik. Derfor er det viktig at du skriver markedsføringstekster fra bunnen av, eller får et tekstbyrå til å gjøre det. Ikke kopier tekst som du finner på nett.

Andre viktige SEO-teknikker er å ha en nettside som er mobilvennlig og sikker. Google prioriterer for eksempel nettsider med SSL-sertifikat.

 

Annonsering | Google Ads, Facebook-annonser osv.

En annonse kan være en nyttig måte å nå ut til potensielle kunder på. Dette er betalt markedsføring av bedrifter, der du betaler for eksempel Facebook, Snapchat, Instagram, aviser eller Google for å vise annonsen din.

Det som er så bra med annonser, er at du enkelt kan velge hvem som skal se annonsen. Slik slipper du å betale for at folk utenfor målgruppen ser annonsen din. Du kan med andre ord få økt ROI ved å sile ut hvem som skal se annonsen din.

For at annonsene dine skal ha effekt er det viktig at de har høy kvalitet. La gjerne et tekstbyrå skrive annonsene dine, slik at de tilpasses målgruppen.

 

Gratis markedsføring på nettet

Markedsføring av bedrifter trenger ikke nødvendigvis å koste skjorta. Annonser i Google, Facebook og lignende koster penger, men du kan også benytte gratis markedsføring av bedrifter.

Et eksempel på dette er å sende ut nyhetsbrev, eller å dele innlegg i sosiale medier.

Vær kreativ, og finn billige markedsføringsmetoder som fungerer for deg og din bedrift. Du kan også ha en egen blogg på nettsiden til bedriften, der du deler innhold for content marketing.

Content marketing eller innholdsmarkedsføring er en populær form for markedsføring av bedrifter, der du deler tekstinnhold og annet innhold som faktisk interesserer målgruppen.

Dette bidrar til at potensielle kunder får tillitt til bedriften din og produktene som selges.

Spre dine salgsargumenter i flere kanaler.

Hva er B2B markedsføring?

Noen ganger rettes markedsføring av bedrifter mot bedriftskunder (og ikke mot privatkunder).

Når kundemassen er bedrifter, kalles markedsføringen for B2B markedsføring. B2B står for «business to business».

Når det kommer til B2B markedsføring, er prosessen ofte litt mer langtekkelig enn B2C (business to customer) markedsføring. Dette fordi det ofte er kunnskapsrike beslutningstakere på høyt nivå som skal overbevises om å kjøpe dyre varer og tjenester.

Til syvende og sist handler tekstforfatting kun om penn og papir som lager magi sammen.

Få hjelp med markedsføring av bedrifter!

Markedsføring av bedrifter kan være litt vrient, spesielt om du ikke har erfaring innen B2C- eller B2B-markedsføring fra før.

Din Tekstforfatter kan hjelpe deg med vellykket markedsføring av bedrifter. Vi lager markedsføringsinnhold av høy kvalitet for deg, enten det er snakk om nyhetsbrev, content marketing, annonser eller søkemotoroptimalisering.

Kontakt oss i dag ved å fylle ut kontaktskjemaet på denne siden. Du vil da motta en gratis prøvetekst på opptil 500 ord!

Motta gratis 500 ord!