48 38 14 88 post@dingruppen.no
Markedsføring innen B2B har mange forskjellige kanaler du kan få ditt budskap ut i.

Markedsføring B2B

Trenger du hjelp med markedsføring mot B2B-segmentet? Står du litt fast, og  får ikke til å føre din bedrift fremover?

God tekst kan hjelpe deg med å konvertere leads til kunder! Det er det viktigste innen markedsføring i B2B.

Er du en bedrift som jobber ut mot B2B-kunder? Da trenger du kanskje hjelp med markedsføring.

Det er nemlig ikke alltid like lett å vite hvordan man skal markedsføre seg mot dette kundesegmentet. Har man ingen god strategi, vil man fort tape penger.

Hvis du trenger å forbedre markedsføring mot B2B, finnes det heldigvis hjelp å få. Det gjelder spesielt i god og målrettet tekst og innholdsproduksjon!

Dette kan vi i Din Tekstforfatter hjelpe deg med. Fyll ut skjemaet nedenfor, så mottar du de første 500 ordene hos oss helt gratis!

Motta gratis 500 ord!

Hva er egentlig B2B?

B2B er et kundesegment som svært mange bedrifter, selskaper og organisasjoner jobber mot. Det er en forkortelse for Business to Business.

Konseptet innebærer rett og slett at man ikke selger varer, produkter eller tjenester til privatkunder, men til andre bedrifter, selskaper eller organisasjoner.

For mange er det mer komplisert å treffe B2B-markedet på en god og strategisk måte, som fører til økt omsetning og bedre konvertering.

Derfor benytter nå mange bedrifter seg av fagfolk, som kan hjelpe dem med sin markedsføring og innholdsproduksjon.

Skal du nå ut til B2B-segmentet på en optimal måte, bør du først og fremst arbeide hardt med ditt eksisterende og kommende innhold.

Ta en titt på din nettside, og se hva du i dag har av tekst. Som regel vil de aller fleste bedrifter oppleve en økning i salg dersom de starter med å optimalisere eksisterende innhold.

Dette kan for eksempel være tekster på landingssider, undersider, produktbeskrivelser og kategoribeskrivelser, samt metatekster, alt-tekster og mye mer!

Mye innhold er viktig innen markedsføring på nett.

B2B-markedsføring i sosiale medier

B2B-markedsføring bør også legges til dine sosiale medier, og hvis du ikke er synlig i sosiale medier bør du virkelig vurdere det.

Her kan du enkelt nå ut til andre bedrifter, eller ansatte i bedrifter – som kan videreformidle dine tjenester og produkter til sine sjefer.

I sosiale medier er det viktig at din bedrift kommuniserer godt, leverer passende innhold og legger ut nye innlegg jevnlig.

Dette vil være med på å skape et bilde av at du driver en levende bedrift, og du får gode muligheter til å kommunisere direkte med din målgruppe på en lettvint måte.

Sosiale medier er et fint sted å starte en bedriftsside.

Markedsføring B2B – Hvorfor er tekst så viktig?

Når det kommer til markedsføring for B2B-kunder, er tekst alfa og omega.

Det er for de aller fleste bedrifter i dag gjennom tekst de samhandler med sine kunder, samt synliggjør seg i søkemotorer.

Som sagt bør en god nettside bestå av mye tekst, og mange har også den siste tiden valgt å opprette egne firmablogger eller nyhetssider.

Dette er med på å styrke bedriftens SEO, og gjør det enklere for potensielle kunder å finne dere blant all konkurransen på nett.

Dine B2B-kunder kan finne deg på mange enheter, inkludert mobil.

Din Tekstforfatter hjelper deg med markedsføring for B2B!

Det er krevende å jobbe med tekstproduksjon som treffer B2B-segmentet på en god måte. Mange bedrifter har mye på agendaen, og travle dager.

Da blir det lite tid til å produsere egne tekster, eller jobbe med optimalisering av gamle tekster.

Som regel synes også flere at det er vanskelig å vite hva en god tekst bør inneholde, hvordan den bør struktureres og hvilke medier den bør deles i.

Dette kan en dyktig tekstforfatter ofte hjelpe dere med. Hos Din Tekstforfatter finner du flinke skribenter med bakgrunn fra byrå, journalistikk og markedsføring.

Vi har lang erfaring med skriving for B2B, og kan hjelpe deg med alt du trenger av tekst – raskt og effektivt.

Det eneste du trenger å gjøre, for å motta knallgode tekster som konverterer, er å fylle inn skjemaet nedenfor! De første 500 ordene hos oss er helt gratis!

Motta gratis 500 ord!