48 38 14 88 post@dingruppen.no
Markedsføring case eksempel

Markedsføring case eksempel

Med et eksempel på en markedsføring case kan du få et verdifullt innblikk i viktigheten av god markedsføring. Tekstinnhold er mektig, og kan potensielt mangedoble synligheten til bedriften din.

I vårt markedsføring case eksempel skal vi se nærmere på en av våre trofaste kunder, og forklare deg hvordan tekstinnhold har økt trafikken til deres hjemmeside.

Vellykket markedsføring handler ikke bare om SEO, men også om engasjerende innhold som faktisk appellerer til målgruppen.

Motta gratis 500 ord!

Slik jobber vi med markedsføring

Din Tekstforfatter er et tekstbyrå som har lang erfaring med produksjon av tekstinnhold som gir bedrifter økt synlighet i Google. Dette oppnår vi ved hjelp av søkemotoroptimalisering (SEO), en teknikk som bidrar til å tiltrekke organisk trafikk til nettsiden din.

Med «organisk trafikk» mener vi forbrukere som finner nettsiden din fordi den automatisk havner høyt i Googles søkeresultater (SERP). Dette kan sees i motsetning til annonser i Google, der bedrifter betaler i dyre dommer for å ligge øverst i søkeresultatene. 

Vi skriver enkelt forklart tekstinnhold som sørger for at du oppnår organisk vekst gjennom Google. Fordelen med organisk vekst – sammenlignet med betalt plassering i Google – er at resultatene er langvarige. Annonsene er kun synlige så lenge man betaler for dem.

Ved å investere i SEO-tekster, kan du sikre at nettsiden din er synlig for målgruppen i mange år fremover. Husk samtidig på at SEO-innhold kan være tidkrevende å lage, og at resultatene ikke nødvendigvis kommer over natten. Dette hjelper vi deg med!

Markedsføringscase

Markedsføring case – Moo Gruppen

Vi har hjulpet mange kunder med å oppnå økt synlighet i Google ved hjelp av organisk markedsføring. I vårt markedsføring case eksempel skal vi se på Moo Gruppen – som er blant våre trofaste kunder. Vi har over en lengre periode hjulpet dem med produksjon av markedsføringstekst.

Moo Gruppen har ekspertise innen e-handel, webutvikling, digital markedsføring og diverse andre webløsninger. Tekstene vi skriver for denne kunden er med andre ord teknisk avanserte, noe vi synes er en spennende utfordring.

Vi har produsert tusenvis av ord i form av blogginnlegg og lignende markedsføringstekster for Moo Gruppen. Fokuset vårt er å lage tekster som er lærerike og engasjerende for et publikum som er sultent på teknisk kunnskap. 

Tekstene vi leverer omhandler alt fra nettbutikkløsninger som WooCommerce og Magento, til mer avanserte tekster om webutvikling. For oss er det viktig å levere tekst som ikke bare er SEO-vennlig, men som også er av verdi for leseren.

Gode tekster er viktig

Derfor er gode tekster så viktig for markedsføring

Tekst er helt sentralt innen markedsføring, enten det er snakk om SEO, innholdsmarkedsføring, annonser eller e-postmarkedsføring. Det er imidlertid ikke slik at en hvilken som helst tekst vil gi ønsket effekt. 

Som vi forklarte i vårt markedsføring case eksempel, er det helt avgjørende at teksten er engasjerende og verdifull for leseren. Hvis teksten ikke fanger mottakerens interesse, vil den neppe bli lest – og da har den heller ingen verdi for bedriften din.

Det er derfor svært viktig at din markedsføringstekst er tilpasset og skrevet for målgruppen. Ulike kundegrupper nås på vidt ulike måter. Noen ganger er et faglig og seriøst språk mer hensiktsmessig, mens andre ganger vil en mer tilbakelent stil lønne seg. For eksempel.

God tekst til innholdsmarkedsføring og blogg bør dessuten være søkemotoroptimalisert. En kombinasjon av enkle og mer avanserte SEO-teknikker sørger for at teksten din havner høyere opp i Googles SERP. Da vil flere potensielle kunder finne bedriften din når de søker etter produkter du har.

Motta 500 ord gratis

I vårt markedsføring case eksempel så vi nærmere på hvordan vi har hjulpet en av våre kunder med å oppnå vellykket markedsføring på nett.

Også din bedrift kan dra nytte av godt tekstinnhold, enten det er til egen nettside, annonser eller e-postkampanjer.

Dersom du er nysgjerrig på hvorvidt godt tekstinnhold faktisk fungerer, kan du få lov til å teste oss. Kontakt Din Tekstforfatter i dag, og motta 500 ord gratis!

Motta gratis 500 ord!