48 38 14 88 post@dingruppen.no
Markedsføring enkeltpersonforetak

Markedsføring enkeltpersonforetak

Markedsføring av enkeltpersonforetak er viktig om du skal nå ut til kundene. Ved hjelp av SEO, blogginnlegg, e-postmarkedsføring og sosiale medier, kan budsjettvennlig markedsføring oppnås.

Driver du et enkeltmannsforetak, har du kanskje ikke det største markedsføringsbudsjettet å rutte med. Heldigvis finnes det kostnadseffektive måter å markedsføre foretaket på.

I denne guiden kan du lære mer om hvordan du synliggjør foretakets produkter eller tjenester på en enkel og billig måte.

Motta gratis 500 ord!

Planer om å starte enkeltpersonforetak?

Dersom du går med planer om å etablere en bedrift, kan ofte et enkeltpersonforetak være det enkleste alternativet. Går du for denne organisasjonsformen, kan du nemlig nyte godt av fordeler som lave oppstartskostnader og minimalt med formelle krav. 

Et enkeltpersonforetak er dessuten fullstendig eierstyrt, og det er nokså enkelt å komme i gang. Samtidig er det verdt å huske på at du med et enkeltmannsforetak har et større personlig ansvar, så vel som færre sosiale rettigheter.

Ellers er enkeltpersonforetak gratis å registrere via Enhetsregisteret. Du vil motta et eget organisasjonsnummer så snart registeringen av foretaket er behandlet.

Så snart du har etablert enkeltpersonforetaket ditt, er det på tide å planlegge hvordan du kan skaffe deg nok oppdrag til at foretaket går rundt. Det er her markedsføring av enkeltpersonforetak kommer inn i bildet.

Markedsføring av enkeltpersonforetak uten inntekt

Et nyetablert enkeltpersonforetak er ofte helt uten inntekt. Dette kan du heldigvis gjøre noe med, dersom du sitter på en ettertraktet tjeneste eller et produkt noen trenger. Markedsføring av enkeltpersonforetak trenger nemlig ikke å koste så mye.

Ønsker du gratis markedsføring av ditt enkeltpersonforetak, kan du for eksempel dele selgende eller interessante innlegg i sosiale medier. Lag gjerne en egen bedriftsprofil på Facebook eller LinkedIn, og del innlegg som gir følgerne dine innblikk i produktene og tjenestene du selger.

Sørg for at du fremhever hvordan produktet eller tjenesten kan tilfredsstille et behov hos målgruppen. Det er også lurt å fremheve produktets unike kvaliteter. Hvorfor skal målgruppen ønske å handle hos deg, fremfor konkurrentene? Har du lavere pris, eller kanskje et bedre produkt?

Markedsføring kan også være gratis dersom du oppnår mer synlighet i Google ved hjelp av SEO. Du kan da drive organisk trafikk til nettsiden din. Kan du ikke SEO-teknikker selv, er det mulig å få hjelp til dette.

Invester i tekster som får trafikken opp

Invester i tekster som driver trafikk fra Google

En av de mest kostnadseffektive markedsføringsmetodene som finnes, er søkemotoroptimalisering – også kjent som SEO. Dette går ut på at teksten du deler på nettsiden din er optimalisert for søkemotorene.

Google og andre søkemotorer har nemlig spesifikke preferanser, og viser SEO-vennlige sider øverst i trefflisten. Du kan lage SEO-tekst ved å implementere spesifikke (og relevante!) søkeord i teksten din. Disse bør inkluderes et visst antall ganger for optimal effekt.

I tillegg til dette skal en SEO-tekst ha god lesbarhet, noe som blant annet bidrar til å gjøre siden din mer mobilvennlig. Fordelen med SEO er at det vil kunne gi deg langvarige resultater og en jevn strøm med organisk trafikk til nettstedet. Betalte annonser har kun effekt så lenge du betaler for dem.

Vi anbefaler deg derfor å investere i tekst som driver trafikk via Google. Husk at mange i målgruppen din sannsynligvis bruker Google når de leter etter tjenester eller produkter som du selger. Markedsføring av enkeltpersonforetak trenger ikke være mer komplisert enn som så. 

Motta 500 ord gratis i dag

Markedsføring av et enkeltpersonforetak innebærer ofte et noe begrenset markedsføringsbudsjett. Heldigvis finnes det mange kostnadsbesparende måter å nå ut til potensielle kunder på. Vi kan nevne SEO, innlegg i sosiale medier og e-postmarkedsføring.

Uansett hvilken markedsføringsmetode du velger, er én ting sikkert. Du kommer ikke utenom gode markedsføringstekster. Innen markedsføring er tekst blant de mest virkningsfulle verktøyene som finnes, og dette kan vi hjelpe deg med. 

Din Tekstforfatter kan hjelpe med markedsføring av enkeltpersonforetak. Vi leverer alt fra SEO-vennlige blogginnlegg og tekst for innholdsmarkedsføring, til e-poster og annonser. Kontakt oss i dag, og motta en gratis prøvetekst på 500 ord!