48 38 14 88 post@dingruppen.no
Markedsføring for små bedrifter

Markedsføring for små bedrifter

Markedsføring for små bedrifter dreier seg ofte om egeninnsats og ekstremt lave budsjetter. Her er det viktig å være kreativ og ressursfull når en markedsfører seg selv.

Ethvert selskaps største fiende i oppstarten er at de så gjerne skulle vokst raskere, men markedsføringsbudsjettet strekker ikke til. For å tjene penger må du bruke penger.

Det kreves mer av deg ved markedsføring for små bedrifter, og du skal helst utnytte hver krone optimalt. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på de beste tipsene for mindre bedrifter.

Motta gratis 500 ord!

Hvorfor er markedsføring viktig?

Markedsføring er selve kilden til salg. Uten å få nyss om ditt produkt, vil ikke forbrukere kjøpe det fremfor konkurrentenes. Disiplinen er selve kilden til vekst i enhver bedrift.

Dessuten er ikke markedsføringen bare kortsiktig. Det langsiktige elementet med merkevarebygging må heller ikke overses. Ved å bygge en sterke merkevare, sikrer du bærekraftig vekst for fremtiden.

Hvordan markedsfører man et produkt?

Så hvordan markedsfører man et produkt? Det finnes dessverre ikke noe enkelt svar på dette. Forskjellige teknikker virker for forskjellige produkter, og en må muligens prøve seg frem.

Felles for alle bedrifter er derimot målet om å komme seg foran deres målgruppe. Finn nettsider, SoMe-grupper og andre mediekanaler der din målgruppe oppholder seg og markedsfør der!

Markedsføring små bedrifter

Gratis markedsføring for små bedrifter

Selv om ingenting er 100 % gratis, da det vil kreve ressurser av et slag, finnes det flere gode ideer til gratis markedsføring for små bedrifter. Dette handler da om egeninnsats, gjerne fra eierne bak.

Posting i SoMe, podcaster, korte videosnutter, gjesteblogg og ikke minst egne bloggartikler, er blant mange gode ideer du kan bruke. På den måten oppnår du vekst uten å sprenge banken.

Tekst er et rimelig alternativ

Tekst er et rimelig alternativ fordi de fleste kan produsere mye selv. Vi anbefaler å få hjelp til språkvask eller korrektur dersom du er usikker på dine egne ferdigheter.

Dessuten kan tekst også brukes om og om igjen i mange forskjellige formater. Tekst fra artikler kan dras ut til SoMe, annonser og mye mer. Slik drar du full nytte av den teksten du investerer i.

Vi tilbyr markedsføring for små bedrifter

Din Tekstforfatter jobber med markedsføring for flere små bedrifter. Dette er en av våre største lidenskaper. For eksempel så vi Zen Finans vokse helt fra starten til en stor aktør innenfor sin bransje.

Mye av æren for veksten kan deres blogg ta. Her har vi månedlig produsert gode innlegg som ranker høyt i Google – og det for småpenger. SEO-tekst er virkelig en langsiktig investering i trafikk.

Trenger du hjelp til markedsføring for din bedrift? Kontakt oss i Din Tekstforfatter, så ser vi hvordan vi kan hjelpe deg med tekst!

Motta gratis 500 ord!