48 38 14 88 post@dingruppen.no
Markedsføringsfirma

Markedsføringsfirma

Et markedsføringsfirma kan hjelpe bedriften din med å oppnå økt synlighet, samt mer effektiv kommunikasjon med målgruppen. Oppnå økt konverteringsrate på 1-2-3!

De fleste bedrifter har som mål å drive mest mulig trafikk til nettstedet sitt. Samtidig er det ønskelig at en størst mulig andel av de besøkende konverterer til kunder.

Med hjelp fra et markedsføringsfirma kan bedriften din oppnå både økt trafikk til nettsiden og høyere konverteringsrate. Hemmeligheten? Tekstinnhold av høy kvalitet, både når det gjelder SEO og kundekommunikasjon!

Motta gratis 500 ord!

Markedsføringsfirma i Oslo for tekster

Enten du er på jakt etter et markedsføringsfirma i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger eller andre områder, finnes det gode alternativer. Det kan ofte lønne seg å velge et tekstbyrå som er nettbasert, da dette betyr at du kan få rask hjelp uavhengig av tilholdssted.

Dersom du kontakter et markedsføringsfirma, er det gjerne fordi du har behov for gode markedsføringstekster. Dette kan for eksempel være annonsetekst til Google Ads, tekst for innholdsmarkedsføring eller et engasjerende blogginnlegg.

Et markedsføringsfirma på nett kan levere tekstene du har behov for fortløpende. Dette gjelder enten du bestiller en kort reklametekst eller flere tusen ord til bloggen din.

Derfor er tekster kjernen i markedsføring

Hvorfor er tekst så viktig når det er snakk om vellykket markedsføring? Svaret er enkelt: Tekst er både søkbart og informativt. Google kan tolke tekst, noe som betyr at du med søkemotoroptimalisert tekst kan oppnå økt synlighet i søkemotoren.

Husk at de fleste kundene dine starter kjøpsprosessen med et søk i Google. Dersom teksten din rangerer høyt på det aktuelle søkeordet, vil kunden med stor sannsynlighet klikke seg inn på nettsiden din. Målet ditt er at kunden besøker din nettside, fremfor konkurrentens.

Ved hjelp av søkemotoroptimalisering – eller SEO – kan du oppnå svært effektiv markedsføring. En SEO-nettside vil kunne tiltrekke mye organisk trafikk, og gir langvarige resultater sammenlignet med annonser. Her er noen av tekstene på nettsiden din vi anbefaler å søkemotoroptimalisere: 

·       Forside

·       Produktbeskrivelser

·       Kategoritekster

·       Blogginnlegg

·       «Om oss»-siden

Tekst er også et ypperlig kommunikasjonsverktøy. Det holder ikke bare at teksten er optimalisert for søkemotorene om den skal selge. Den skal også være overbevisende, selgende og interessant for målgruppen din. Teksten skal gi kunden svar på eventuelle spørsmål han eller hun sitter med.

Tett samarbeid med kunder

Vårt markedsføringsbyrå samarbeider tett med kundene

Vi er et markedsføringsfirma som vet at nøkkelen til suksess ikke bare handler om å kunne tilby konkurransedyktige priser. Det er minst like viktig å lytte til kundens behov og ønsker, og å lage tekst som er tilpasset det enkelte firma sine målgrupper.

Dette oppnår vi ved å ha et tett samarbeid med kundene våre. Ved å ta utgangspunkt i dine visjoner, målsetninger og ønsker, produserer vi tekst som er skreddersydd for din bedrift og dine kunder.

Motta 500 ord gratis

Et markedsføringsfirma kan hjelpe deg med å nå ut til kundene dine på en mer effektiv måte. Ved hjelp av SEO-vennlig og engasjerende tekstinnhold, kan du oppnå økt trafikk til nettstedet ditt.

Samtidig vil konverteringsraten din kunne øke betraktelig, siden innholdet er engasjerende eller selgende. Din Tekstforfatter samarbeider tett med deg, slik at vi kan produsere tekst som er skreddersydd dine spesifikke behov. 

Vi vil gjerne være ditt markedsføringsfirma. Kontakt oss i dag dersom du ønsker å motta en gratis prøvetekst på 500 ord!