48 38 14 88 post@dingruppen.no
En matskribent har en hjerne fylt av mat!

Matskribent

Matskribent som yrkestittel er manges drøm. Elsker du å diske opp med de lekreste retter, enten det er til store selskaper, familien eller bare deg selv?

Dersom mat er din store lidenskap, har du kanskje drømt om å starte en egen matblogg der du kan dele oppskrifter. En matblogg kan dessuten være en fin inntektskilde om du får mange nok lesere.

Dersom din hovedbeskjeftigelse er å lage mat, er kanskje det å skrive tekster til en blogg noe som virker litt skummelt og ukjent. For hvordan skal egentlig en bloggtekst skrives?

Og hvordan sørger du for at bloggen din blir mest mulig synlig i søkemotorene? Det er her god skriveteknikk og SEO-prinsipper kommer inn i bildet. Bli en bedre matskribent med vår hjelp!

Fyller du ut skjemaet nedenfor, kan du motta 500 ord gratis i dag!

Motta gratis 500 ord!

Få hjelp av et tekstbyrå!

Hvis tekstforfatning ikke er din store lidenskap, trenger du likevel ikke å gi opp drømmen om å bli matskribent. Ved å få litt drahjelp av et tekstbyrå i begynnelsen, vil du fort se hvordan tekstene bør utformes.

Da blir det lettere å skrive tekster om mat selv, etter hvert. Du kan selvfølgelig også la et tekstbyrå ta seg av all skrivingen, dersom budsjettet ditt tillater det.

Et tekstbyrå vil sørge for at du som matskribent får tekster av høy kvalitet. Du kan selvfølgelig skrive tekstene selv også, og heller la tekstbyrået se over teksten før publisering.

Med en real språkvask og litt korrekturlesning vil teksten din være klar for «take-off»! Slik kan du også være sikker på at du ikke publiserer oppskrifter fulle av skrivefeil.

En god skribent kan skrive om hva som helst!

Hva kjennetegner en god tekst om mat?

En matblogg eller kokebok bør ha oversiktlige og lettleste tekster som gjør det enkelt for leseren å finne fram.

Ingredienslisten bør for eksempel være godt synlig, slik at leseren ikke trenger å lete gjennom hele teksten for å finne ut hva retten inneholder. I begynnelsen av teksten er det også greit å introdusere retten.

I introduksjonen kan du gjerne fortelle leserne hva du liker med akkurat denne retten. Kanskje den bringer fram gode barndomsminner fra mormors kjøkken? Eller fikk du øynene opp for retten under en eksotisk reise til Asia?

Informasjon som dette vil gjøre deg til en mer interessant matskribent, og tekstene dine vil fremstå som mer personlige.

Ellers er det selvfølgelig viktig å ha et godt språk i tekstene. Har du for eksempel en matblogg, vil du som matskribent fremstå som mer profesjonell dersom tekstene dine har god flyt og er grammatisk korrekte.

Mange skrivefeil kan fort skremme bort leserne dine, så unngå for all del å slurve med tekstene.

Vi skriver med gullpenn, slik at dine tekster blir optimale!

Vi hjelper deg som er matskribent!

Vi i Din Tekstforfatter har lang erfaring med å skrive tekster for både bedrifter og privatpersoner. Om du er – eller ønsker å bli – matskribent, men ikke føler deg helt trygg på skrivingen, kan vi derfor gjøre jobben for deg.

Vi kan skrive tekster om mat fra bunnen av, eller korrekturlese tekstene du allerede har skrevet. Dersom du vil teste tjenestene våre, tilbyr vi nå 500 ord gratis.

Dette er helt uforpliktende, og lar deg se at tekstene vi leverer har høy kvalitet både når det gjelder SEO og innhold.

Kontakt oss i dag om du er matskribent og vil ha hjelp med utarbeiding av oppskrifter eller bloggposter!

Motta gratis 500 ord!