Organisk markedsføring

Organisk markedsføring

Organisk markedsføring dreier seg, slik ordene hinter til, om naturlig markedsføring. Det vil si markedsføring som ikke er et resultat av direkte betaling, slik som for eksempel annonser.

Når du skal markedsføre din bedrift, vil det være viktig å ha et større budsjett tilgjengelig for dette. Noen argumenterer for at markedsføringen nærmest skal utgjøre hele ditt budsjett i oppstarten.

Men i oppstarten strekker ikke pengene alltid til, og da må nye ideer til verks. Det er slettes ikke sikkert stort annonsebudsjett er lurt for en større bedrift heller. Organisk markedsføring kan nemlig sørge for dette.

Motta gratis 500 ord!

Organisk søk i Google

Organisk søk i Google er den best kjente formen for organisk markedsføring, og det er denne vi skal se nærmere på her. Når du gjennomfører et søk i Google, vil det dukke opp betalte og organiske resultater.

De betalte resultatene ligger der fordi bedrifter betaler Google Ads for plasseringene. De organiske derimot ligger der fordi bedriften har produsert godt innhold som Google liker.

Den store ulempen med betalte resultater, er at disse blir borte vekk når en slutter å betale. De organiske resultatene derimot blir værende, selv om en skulle slutte å produsere innhold i morgen.

SEM-markedsføring vs. SEO

Det er her kampen mellom SEM-markedsføring og SEO utspiller seg. I flere bransjer er det enkelte som tar snarveien og betaler for søkeresultater, mens andre heller velger en langsiktig strategi med SEO.

Selv om det ikke er slik at SEM-markedsføring bør unngås, er SEO et bedre alternativ. En bør heller se på SEM-markedsføring som et supplement til SEO, der sistnevnte klart er det viktigste.

Organisk markedsføring gjennom SEO sikrer deg nemlig langsiktig vekst. Din Tekstforfatter bruker i skrivende stund kun 5,000 kr på annonser per måned, tross en årlig omsetning prosjektert til 5 millioner kroner.

Få liv i bloggen din!

Få liv i bloggen din nå

Bloggen er din beste kilde til organisk markedsføring. Innenfor enkelte bransjer kan du nærmest bare skrive noe om ett av dine produkter og ranke høyt i Google neste dag – fordi konkurrentene ikke gjør jobben med SEO.

Organisk markedsføring trenger ikke og behøver ikke være en prosess som tar flerfoldige måneder. Skriv gjerne litt innhold selv, eller finn en tekstforfatter som kan produsere noen artikler.

Ved hjelp av innholdsmarkedsføring på blogg, trekker du ikke bare inn besøkende. Du får nemlig her også muligheten til å både underholde og informere din målgruppe.

Vi hjelper deg med organisk markedsføring

Din Tekstforfatter kan hjelpe deg med organisk markedsføring gjennom din blogg. Vi trekker i skrivende stund rundt 15,000 besøkende til vår nettside hver eneste måned.

Majoriteten av de besøkende kommer til vår blogg via Google. Det er fordi vi har investert i organisk markedsføring over en lengre periode. Det er absolutt verdt det!

Kontakt oss i dag dersom du trenger hjelp til organisk markedsføring. Vi kan levere innhold som rangerer godt i Google.

Motta gratis 500 ord!