Oversettelse 

Oversettelse handler om mer enn ord. Det kan føles umulig å overføre kulturelle betydninger. Vi gjør dypdykk i kulturer og sørger for mer enn kun en ordrett oversettelse av tekstene dine. Les videre om hvordan vi kan hjelpe deg, eller forespør pris på oversettelse i dag!

Lynrask levering

Ingen minimumsbestillinger

Konkurransedyktige priser

Vi tilbyr oversettelse fra engelsk, dansk, og svensk til norsk, samt fra norsk til engelsk. Mange tenker at oversettelser mellom disse språkparene er enkle, spesielt med tilgang på maskinoversettelser. Allikevel glemmer en fort hvor viktig oversettelsen av kulturelle betydninger også er. Visste du at det for eksempel ikke er noe bedre engelsk ord for matpakke enn ”lunch”?

Verre blir det når oversettelsene beveger seg over til for eksempel IT. Vi har blant annet jobbet med oversettelser av Microsoft Azure og diverse programvarer som behandler statistikk og databaser. Dersom du river deg i håret av kompliserte oversettelser, så er vi en god og stødig hånd å ha. Det finnes mye en kan oversette selv, men hvorfor risikere et kompromiss på kvaliteten?

Våre oversettere er 100% flytende i begge språkparene vi tilbyr. Der nordmenn flest hevder at engelskkunnskapene står til morsmål i stil, så er vi sjeldent enige. Det skal litt mer til å få den klassifikasjonen, og vi benytter kun oversettere som passerer strenge krav. Mange av våre oversettere har studert til Mastergradsnivå i utlandet på engelsk, slik at engelsken til noen av disse oversetterne er bedre enn deres norsk til og med!