48 38 14 88 post@dingruppen.no
Personlig markedsføring

Personlig markedsføring

Personlig markedsføring er i vinden som aldri før. I konkurransepregede markeder er det ikke bare viktig å skille seg ut, men å bygge gode, langvarige og personlige forhold til kundene.

Det finnes mange grunner til at folk kjøper. Uansett om det er snakk om livsviktige behov, eller en gullklokke, er faktum uansett det at folk flest elsker følelsen av å kjøpe noe.

Enda bedre blir følelsen når transaksjonen er personlig. Dersom de identifiserer seg med merkevaren, og føler de har et forhold til bedriften, vil du kunne dra godt nytte av dette.

Motta gratis 500 ord!

Personlig markedsføring definisjon

Personlig markedsføring defineres som en gren innenfor markedsføring der bedriften kommuniserer et personlig og ekte budskap gjerne i en mer avslappet setting. Kommunikasjonen er ofte spisset også.

Noen ganger er kommunikasjonen skreddersydd helt ned til det individuelle nivået. Dette vil utvilsomt koste mer penger, men det medfører en veldig høy verdi på samtalene.

Sosial markedsføring er fremtiden

SoMe er nok det beste eksempelet vi har på personlig markedsføring i dag. Ofte kalles også bare dette for sosial markedsføring. Sistnevnte inkluderer derimot kollektive tendenser.

Personlig markedsføring i SoMe byr på en rekke muligheter. Vårt beste råd er å bruke private profiler til å bedrive personlig markedsføring her. Bedriftssider ender veldig ofte opp med lite engasjement.

Implementer markedsføring

Slik implementerer du personlig markedsføring

For å implementere personlig markedsføring i din bedrift, er det viktig at du identifiserer de kanalene bedriften opererer i. Finn så frem til hvordan du kan kommunisere mer nært. Se gjerne på konkurrenter.

Skreddersy deretter budskapene til målgruppen. Du trenger ikke bare poste eller dele innhold hele veien. Minst like effektivt er det å like, kommentere og dele andres innhold i SoMe.

Vi hjelper deg med god kommunikasjon

Trenger du hjelp til tekst for personlig markedsføring? Det kan være vanskelig å vite hvor en skal starte her. Vi har hjulpet mange bedrifter med å gjøre innholdet deres mer menneskelig.

Kvitt deg med robotaktige og kunstige tekster som ikke konverterer, og implementerer personlig markedsføring. Vi hjelper deg godt på vei. Ta kontakt i dag for en hyggelig prat!

Motta gratis 500 ord!