48 38 14 88 post@dingruppen.no
En god pressemelding på engelsk gjør jobben enklere for deg.

Pressemelding på engelsk 

Trenger du nå ut til utenlandske medier? Eller er din målgruppe internasjonal og engelsktalende? Da bør du vurdere å skrive pressemeldinger på både norsk og engelsk.

Pressemeldinger på engelsk kan være relevante for svært mange bedrifter, selskaper og organisasjoner i Norge.

Skriver du pressemeldingene dine på både norsk og engelsk, vil de nemlig kunne nå ut til langt flere medier og lesere.

Dette er spesielt verdifullt dersom du opererer på et internasjonalt nivå, eller har en flerkulturell og flerspråklig målgruppe.

Vi i Din Tekstforfatter kan hjelpe deg med pressemeldinger på både norsk og engelsk!

Fyller du ut skjemaet nedenfor, mottar du de første 500 ordene gratis!

Motta gratis 500 ord!

Hva er en pressemelding?

En pressemelding er en kort tekst du kan sende til media, for å spre informasjon om en sak som er relevant for deg og din bedrift.

Pressemeldingen bør ha nyhetsverdi for å bli plukket opp av media, men denne type tekst er ikke det samme som en nyhetsartikkel.

Pressemeldinger er ofte skrevet på en subjektiv måte, fremfor en nøytral måte.

De brukes gjerne for å få frem egne meninger og ønsker, og kan i visse tilfeller sammenlignes med markedsføringstekster.

Pressemeldinger kan også brukes av bedrifter for å spre nyheter om noe de driver med.

Har det oppstått en situasjon som flere forventer et svar på, bruker bedrifter pressemeldinger for å ta til orde på en enkel måte.  

En pressemelding kan være både kort og lang.

Hvorfor skrive pressemeldinger på ulike språk?

Det finnes flere gode grunner til å skrive pressemeldinger på ulike språk, og da særlig engelsk.

Noen selskaper, bedrifter og organisasjoner opererer på et internasjonalt nivå, og har behov for å nå ut til lesere utenfor vår landegrense.

Å benytte seg av engelske pressmeldinger er en effektiv metode å få dette til på.

I dag kan man i tillegg vinne mye på å skrive pressemeldinger på engelsk, selv om man ikke sikter på å nå ut til internasjonale medier.

Norge har nemlig blitt er flerkulturelt land, og vi har innbyggere og landsmenn som vil sette stor pris på at du skriver pressemeldinger på både norsk og engelsk.

Ved å skrive engelske pressemeldinger vil du på mange måter tilgjengeliggjøre informasjonen fra din bedrift, ditt selskap eller din organisasjon til langt flere mennesker.

Du vil bli sett på som inklusiv, kun ved å utføre et så enkelt grep som å tilby pressemeldinger på flere språk.

Gode pressemeldinger på engelsk og andre språk kan gi flotte inntekter.

Din Tekstforfatter hjelper deg å skrive pressemelding på engelsk!

Uansett om du kun trenger en oversettelse av din pressemelding til engelsk, eller om du ønsker at noen tar seg av pressemeldingene for deg på både norsk og engelsk – kan vi i Din Tekstforfatter hjelpe!

Hos oss finner du profesjonelle tekstforfattere, med lang fartstid i bransjen. Vi vet nøyaktig hva som må til for å skrive gode pressemeldinger, på både norsk og engelsk.

Er det ønskelig, kan vi også skrive ulike versjoner av pressemeldingen din – slik at du kan nå ut til forskjellige medier med skreddersydd innhold.

Hvis du ønsker å få levert pressemeldinger fra oss, på norsk eller engelsk, trenger du bare fylle inn skjemaet nedenfor.

Vi setter i gang med skrivearbeidet umiddelbart, og leverer din pressemelding lynraskt. Husk på at de første 500 ordene hos oss er helt gratis!

Motta gratis 500 ord!