48 38 14 88 post@dingruppen.no
Et oppkjøp involverer mange handlinger, men pressemelding er en av de viktigste.

Pressemelding oppkjøp 

Har din bedrift blitt kjøpt opp? Da kan det være lurt å skrive en god pressemelding som informerer målgruppen din om oppkjøpet. Det kan vi i Din Tekstforfatter hjelpe deg med.

Mange bransjer benytter seg av pressemeldinger når det kommer til å spre informasjon og nyheter.

Har man blitt kjøpt opp vil det være naturlig for samtlige å skrive en pressemelding om oppkjøpet.

For å skrive en god pressemelding om oppkjøpet, er det viktig å vite hva en pressemelding faktisk er, samt hvordan den bør struktureres.

Gjennom en del trening er det fullt mulig å skrive gode pressemeldinger selv. Men å opparbeide seg kunnskapen og skriveferdighetene som ofte trengs for denne type tekst, kan være krevende.

Dersom du har lyst på hjelp fra profesjonelle skribenter, kan Din Tekstforfatter hjelpe deg med å skrive gode pressemeldinger!

I dag gir vi alle nye kunder de første 500 ordene helt gratis. Fyll ut skjemaet nedenfor, og motta tilbudet nå!

Motta gratis 500 ord!

Hva er en pressemelding?

En pressemelding er enkelt og greit en teksttype som man sender inn til media, i håp om at den blir plukket opp her.

Deretter ønsker man at informasjonen i pressemeldingen sprer seg til flere lesere. For å oppnå dette er det viktig at teksten har en nyhetsverdi.

Mange blander ofte pressemeldinger sammen med nyhetsartikler, men dette er ikke samme typer tekster.

Mens artikler er skrevet på en subjektiv måte, er pressemeldinger svært ofte objektive. Her kan man fronte sine egne meninger eller ønsker, litt på samme måte som man gjør i debattinnlegg eller kronikker.

Pressemeldinger har eksistert i norsk media lenge. Det har blitt mer og mer vanlig at ulike bransjer, bedrifter, organisasjoner og selskaper tar i bruk pressemeldinger.

Disse brukes for å spre informasjon til mange lesere. Det er vanligst å skrive pressemeldinger for å formidle aktuelle nyheter.

Men i visse tilfeller vil en pressemelding bli skrevet fordi offentligheten forventer et tilsvar på en situasjon som har oppstått – og som involverer deg og din bedrift.

Uansett hvorfor dere trenger en pressemelding, er det viktig at den er gjennomtenkt, velformulert og strukturert!

Din pressemelding havner forhåpentligvis foran kundene.

Hvorfor skrive pressemelding om oppkjøp?

Dersom din bedrift blir kjøpt opp, vil mange endringer ofte følge. Oppkjøp kan påvirke dine kunder, dine følgere og dine samarbeidspartnere.

For de aller fleste er det på sin plass å informere om et oppkjøp. Gjennom en pressemelding får man gjort dette på en effektiv måte.

Vil du skrive en god pressemelding som annonserer et oppkjøp, er det viktig å holde tunga rett i munnen.

Du må kanskje passe på hva du nevner, slik at du ikke tråkker noen på tærne, samtidig som du må få ut nok informasjon om saken.

Derfor er det viktig å passe på språket man bruker, tonen man har, samt strukturen på det man skriver.

En pressemelding om oppkjøp bør være ryddig og oversiktlig, personlig, men ikke for emosjonell.

Få frem saken på en klar og presis måte, og skriv pressemeldingen kortfattet og forståelig!

Det er viktig å spre budskapet i flere forskjellige kanaler.

Din Tekstforfatter hjelper deg med pressemeldinger om oppkjøp!

Det er ikke alltid like lett å skrive pressemeldinger om oppkjøp. Det kan være vanskelig å vite nøyaktig hvordan man burde formulere seg.

En oppkjøpsprosess kan være krevende nok i seg selv. Uansett om det er mangel på tid eller ord, vil Din Tekstforfatter kunne hjelpe deg med å skrive en god pressemelding om oppkjøpet!

Vi har profesjonelle skribenter, som vet å formulere seg på rett måte i kompliserte og noen ganger utfordrende situasjoner.

Med oss på laget får du en flott pressemelding, som formidler den informasjonen du trenger å få ut.

Vi leverer svært raskt, og jobber alltid mot kvalitet. Det eneste du trenger å gjøre for å få en ferdigskrevet pressemelding fra oss, er å fylle inn skjemaet nedenfor!

Husk på at de første 500 ordene er helt gratis og uforpliktende. Da kan du teste oss risikofritt med andre ord. Fyll ut skjemaet nå!

Motta gratis 500 ord!