48 38 14 88 post@dingruppen.no

Prioriter dette når du velger datingapp 

Det å date på nett har blitt utrolig populært og det er derfor ikke så rart at det har dukket opp mange flere apper de siste årene. Men hvordan velger man den beste? I denne artikkelen skal vi se på noen av de forskjellige tingene som gjør at man enklere kan finne ikke bare den rette appen, men også den rette personen.  

Velg app basert på preferansene dine 

I dag finnes det utallige datingsider og dating-apper, og en av de mest populære er steder som C-Date Norge. Men når man har mye å velge mellom kan det føles vanskelig å ta det rette valget og derfor er det noen kriterier man kan se litt nærmere på for å sikre seg at man øker sjansene for å finne både den rette appen og ikke minst de rette menneskene. En av de tingene man kan gjøre for å øke sjansene for å finne noe som passer deg perfekt er å velge app eller side basert på hvilke preferanser du har.  

Hvis du for eksempel liker BBW er det å bruke en side eller app som har mulighet til å fokusere på dette, noe som vil gjøre at du slipper å bruke masse tid på profiler som likevel ikke er de rette profilene for deg. 

Tips til en tryggere date 

Når vi dater på nett, vet vi faktisk svært lite om de vi snakker med. Ofte kjenner man ingen av de samme menneskene, så man kan ikke få noen andres mening om vedkommende og det er derfor viktig at man faktisk tar sikkerheten seriøst når man dater. Dette er noe som flere og flere dating-apper blir mer og mer oppmerksomme på og flere va dem har utviklet forskjellige funksjoner som gjør at du kan føle deg tryggere. Så i tillegg til at du bør tenke på sikkerheten når du faktisk møter noen kan du se etter noen av disse funksjonene på de forskjellige appene, som gjør at du kan føle deg litt mer trygg. 

  • Har appen en funksjon der man kan verifisere identiteten din? Dette er noe som kan gi trygghet i forhold til at vedkommende faktisk er den personen de utgir seg for å være og ikke bruker bildene til noen andre. 
  • Har appen en funksjon der man kan ha lydsamtaler eller lydfiler? Dette er også en god måte å få et bedre inntrykk av noen før dere faktisk møtes og om det kommer til å være kjemi. Noen ganger kan det nemlig være fint å få et inntrykk av noen før man faktisk møtes.  
  • En kombinasjon av disse to tingene blir mulig når appene har en funksjon der man kan ha en videosamtale. Her kan man virkelig få et ekte inntrykk av noen og ikke minst verifisere identiteten til den man snakker med.  

Slik lager du en bra profil 

Når du har valgt hvilken app du har lyst til å bruke, er noe av det neste du må gjøre å finne ut av hvordan du har lyst til å bygge profilen din – slik at du kan tiltrekke den typen mennesker som passer best til akkurat deg og det du ser etter. Og her er det viktig å ikke bare fokusere på bildene, men også på teksten, for dette er noe av det som virkelig kan hjelpe deg med å skape et inntrykk av hvem du er. Tenk på målgruppen din, altså hvilke mennesker du har lyst til å tiltrekke og hvordan du liker at andre skriver.  

Tenk på å formidle en stemning og et inntrykk av hvem du er i stedet for å liste opp masse ting som kanskje føles relevant, men som ikke avslører noe som helst om hvem du er. Fokuser på dette, så vil bildene dine også hjelpe deg enda mer når det kommer til å fortelle en historie. Mange dating-apper hjelper deg i dag med å fylle ut profilen din. 

Når du velger app kan du derfor se etter apper som hjelper deg med å fylle ut profilen din på en interessant måte – selv om du kanskje ikke har de beste ideene selv. Det er for eksempel flere apper og nettsider som stiller deg spørsmål eller ber deg om å velge kategorier som gjør det enklere å se hva du har til felles med noen. Se etter en app eller nettside som kan hjelpe deg med dette – så får du en bedre og mer innbydende profil.