48 38 14 88 post@dingruppen.no
En god SEO blogg dukker opp i Googles søkeresultater.

SEO Blogg

SEO blogg har blitt meget populært de siste årene. Har du en blogg du jobber hardt med, men som ikke får den trafikken og de besøkstallene du ønsker? Da kan det være på tide å satse på SEO.

Med SEO teknikker sørger du for at bloggen din blir mer synlig på nett, ved å øke rangeringen i Google og andre søkemotorer. Dette betyr at flere brukere som søker etter det innholdet du leverer, lettere vil finne frem til bloggen din.

Har du en bedriftsblogg, kan dette også føre til økt salg og flere henvendelser. For å kunne ha en blogg som er SEO optimalisert, må du fokusere på både tekst og selve oppsettet til bloggen.

En SEO ekspert eller SEO konsulent vil kunne hjelpe deg med å benytte de rette teknikkene slik at du har de beste forutsetningene for å rangere bra.

En SEO tekstforfatter derimot vil kunne skrive innhold for deg, slik at du kan være sikker på at søkemotorene favoriserer innleggene dine.

Trenger du hjelp til SEO artikler? Fyll ut skjemaet nedenfor, og motta 500 ord gratis i dag!

Motta gratis 500 ord!

SEO Innhold

En av de viktigste aspektene når det kommer til en god SEO blogg, vil selvfølgelig være innholdet. Her er det viktig å skrive innhold som treffer den målgruppen du ønsker å snakke til, og dette innholdet bør være både brukervennlig og relevant.

Brukervennlig innhold går ut på at det skal være lett å lese teksten, og det må gi leseren den informasjonen de er ute etter på en måte de kan forstå og relatere seg til.

Deretter er det viktig at innholdet søkemotoroptimaliseres i form av gode søkeord. Dette vil være de ordene flest brukere søker på når de er på jakt etter innholdet du leverer.

For å finne ut av hva disse søkeordene og nøkkelordene er, kan det lønne seg å gjøre en søkeordsanalyse. Her vil det bli kartlagt hva brukerne egentlig søker etter, og deretter kan disse frasene bli implementert i teksten din.

Søkeordsanalyse er et godt utgangspunkt for en SEO blogg.

Tilpasset mobilvennlig innhold

Søkemotorer favoriserer gjerne sider som gjør seg selv brukervennlig for alle brukere, uansett plattform eller nettleser.

Stadig flere benytter seg av smarttelefoner og nettbrett når de surfer på nett. Derfor er det viktig at både bloggens design og innhold er tilpasset for de som leser bloggen din fra mobile enheter.

Du ønsker selvfølgelig ikke at bloggen din kun skal være forbeholdt de som benytter seg av desktop når de surfer.

Velger du et godt og responsivt design på bloggen, kan du være sikker på at alle som ønsker å lese bloggen din har anledning til dette. I tillegg vil du få mer kontroll over hvordan bloggen tar seg ut på ulike enheter.

Mobilen er blitt vanligere for surfing på nett med årene.

Gode og optimaliserte metabeskrivelser

En meta beskrivelse, eller meta description, består av den korte teksten du som regel finner under tittel og URL i søkeresultater.

Dette skal beskrive for søkeren hva ditt nettsted handler om her kan du inkludere gode nøkkelord så vel som en direkte oppsummering av nettstedet innhold.

Det kan lønne seg å få hjelp av tekstforfattere når du ønsker å skape gode SEO tekster. Dette er mennesker som vet hvordan de skal henvende seg til ulike målgrupper.

De vet også hvordan innhold skal utformes for å bli favorisert av Google. Hvis du ønsker å få flere besøkende til bloggen din, burde du ta i bruk SEO teknikker!

SEO kan ikke undervurderes med tanke på inntektspotensialet det har.

Bruk SEO tekstforfatter!

Teknikkene vi har nevnt i denne artikkelen, er selvfølgelig bare toppen av kaka. Vi har mye mer på lager!

Ønsker du å lese mer om SEO blogg, kan du ta en titt på vår e-bok OBVI. Boken er helt gratis!

Trenger du hjelp til din firmablogg? Da kan du motta 500 ord gratis i dag! Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet nedenfor.

Motta gratis 500 ord!