48 38 14 88 post@dingruppen.no
En SEO konsulent har som mål at du skal ranke høyere i Googles søkemotor.

SEO konsulent

Lurer du på hva en SEO konsulent gjør, eller kanskje du vurderer å leie inn en? Jobben til en SEO konsulent er å få din bedrift eller din nettside til å rangere bedre i søkemotorer som for eksempel Google.

Målet til en SEO konsulent vil være å gjøre deg mer synlig på nett, ved å forbedre din søkemotorrangering. Dermed økes også din organiske trafikk

SEO handler om å optimalisere et nettsted slik at det har de beste forutsetningene for å rangere høyt i Google sine søk.

Jo høyere opp nettstedet ditt er rangert, desto større sjanse har du for å øke den organiske trafikken.

Avhengig av hvilken type nettside du har, vil dette ha ulike resultater. Men som regel vil en høyere rangering føre til flere kunder, mer henvendelser ,og dermed også økt salg og omsetning!

Sentralt i SEO, er selvfølgelig god tekst. Din Tekstforfatter leverer optimaliserte SEO artikler. Ønsker du å prøve oss? Motta de første 500 ordene gratis i dag!

On-page SEO

En SEO konsulent vil i hovedsak jobbe med to områder: On-page SEO og Off-page SEO. Førstnevnte handler om de tingene som du selv gjør på nettstedet til bedriften din.

Dette vil være aspekter som gjør nettstedet ditt søkemotorvennlig, og her vil en SEO konsulent ta grep for at du skal ha et godt utgangspunkt for kunne rangere bra.

Etter en gjennomgang av nettstedet vil en konsulent kunne rådgi deg om hva som bør endres for at det skal bli enklere å forbedre rangeringen på Google.

Dette kan for eksempel være overskrifter og title tags. I tillegg er det viktig å fokusere på nettstedstruktur og kvalitetsinnhold, så vel som å sørge for at nettstedet er mobilvennlig og har en god hastighet.

Ditt mål med synlighet er at kundene skal finne deg og utføre handlingene du ønsker de skal.

Off-page SEO

Off-page SEO handler om det som må gjøres utenfor nettsiden. Det hjelper ikke å ha en god og optimalisert nettside hvis ikke off-page SEO taktikkene er på plass.

Her kan vi for eksempel nevne lenkebygging, som er en av de viktigste aspektene ved SEO. En god konsulent vil kunne hjelpe deg med å få inn de riktige linken til nettsiden din, og vil fortelle hva du bør styre unna.

Med en god SEO konsulent trenger du aldri å bekymre deg for å ødelegge en rangering grunnet dårlige lenkebyggeteknikker.

En konsulent vil også jobbe med sosiale medier, videoer, og content marketing, eller innholdsmarkedsføring.

Dette er alle viktig deler av en god SEO-strategi, og en konsulent vil kunne kombinere løsninger slik at din nettside har de beste forutsetningene.

Også utenfor din nettside skjer det mye en SEO-konsulent må tenke på.

Få hjelp til SEO!

SEO handler ikke bare om å skrive en god tekst eller gjøre innhold mer optimalisert. Dette vil selvfølgelig gi deg fordeler.

Men hvis du virkelig ønsker at nettstedet ditt skal rangere høyt, kreves det en god og solid grunnmur bygget på SEO-teknikker.

En SEO konsulent vil kunne ta nettstedet ditt til nye høyder og gi deg de best forutsetningene for å lykkes.

En konsulent tar for seg alle områdene og forbedrer alle leddene til nettstedet ditt. Slik kan du sørge for at nettstedet ditt er så optimalisert som overhodet mulig.

En god SEO strategi kombinert med en god nettside struktur, kan på sikt føre til økt salg og bedre avkastning.

Hvis du vil gi nettsiden din et løft, er det på tide å se etter en dyktig SEO-konsulent!

Din Tekstforfatter kan hjelpe deg langt på vei med SEO-artikler. Vi gir deg i dag de første 500 ordene gratis og uforpliktende. Fyll ut skjemaet nedenfor!