48 38 14 88 post@dingruppen.no
En SEO skribent må sette søkemotoren i sentrum når han skriver.

SEO skribent

SEO skribent er en person som fokuserer på SEO i det innholdet som produseres. Dette har med årene blitt en av de viktigste disiplinene å mestre dersom en skriver mye tekst på nett.

Din Tekstforfatter jobber alltid med SEO i fokus når vi skriver tekster. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva en SEO skribent hos oss gjør!

Trenger du hjelp fra en SEO skribent? Da kan du fylle ut skjemaet nedenfor og motta 500 gratis ord. Tilbudet er helt uforpliktende og risikofritt!

Motta gratis 500 ord!

Hva er en SEO skribent?

En SEO skribent jobber etter retningslinjene for SEO (Search Engine Optimization). På godt norsk jobber en SEO skribent med tekster som er søkemotoroptimaliserte.

Det vil i praksis si at teksten spiller på de faktorene som Googles algoritme regner som viktige. Her finnes det mange kjente og ukjente faktorer, og flere kommer til med årene.

Hovedpoenget bak SEO er at Google ønsker å gi søkere relevans. Derfor benytter vi i Din Tekstforfatter det vi kaller for OBVI-metodikken over SEO. Allikevel er sistnevnte viktig.

Det viktigste er å skrive konsentrert.

Hvordan skrives SEO artikler?

SEO artikler skrives basert på mange faktorer. Allikevel er det en håndfull faktorer som er aller viktigst å ha på plass. Vi går gjennom disse faktorene nedenfor.

 

Nøkkelord/fraser

Nøkkelord er viktig både for SEO og direkte relevans. Bruker du nøkkelord, gir du både Googles roboter og menneskelige lesere et inntrykk av hva siden din faktisk handler om.

Det er ikke lenger slik at nøkkelord er det aller viktigste. For eksempel er LSI-er (Latent Semantic Indexing) også viktig. Dette er nærliggende begreper til nøkkelordet.

I dag forstår Googles roboter språk veldig godt. Det vil si at de kan hente ut en forståelse av en tekst. Du kan skrive tusenvis av ord om biler, uten å bruke ordet «biler», men Google vet fortsatt hva teksten handler om.

 

Spørsmål er «in»

Spørsmål er viktig for Google. Dersom du gir gode svar til de som søker, vil Google gi din side større prioritet i søkeresultatene. Deres jobb er tross alt å gi søkere relevans.

Dessuten er dette en viktig strategi innenfor enhver nisje. Dersom du kan gi forbrukere svar på spørsmål, vil de anse deg for å være en autoritet innenfor din bransje.

 

Lesbarhet

Din Tekstforfatter stiller høye krav til lesbarhet. Du vil aldri se oss levere store blokker med tekst. Samtidig leverer vi aldri en setning per linje heller. En balanse er veldig viktig her.

Lesbarhet i dag handler om at brukere skal kunne skanne gjennom teksten raskt. Korte avsnitt og setninger, samt gode og beskrivende overskrifter, er viktige for god lesbarhet.

 

Pluss mye mer!

Det finnes også mange andre faktorer som naturligvis må tas høyde for når en SEO skribent jobber. Disiplinen er i rask utvikling, og det er et yrke der en virkelig må være på tå hev.

Din Tekstforfatter sine skribenter leser stadig nye artikler om SEO og innhold på nett. Vi sørger for å holde oss oppdatert, slik at dine tekster best mulig rangerer i søkemotorene.

En SEO skribent tar først og fremst hensyn til Google.

Motta 500 ord gratis!

Ønsker du hjelp fra en SEO skribent til din nettside? Din Tekstforfatter har god erfaring med å skrive for å rangere i søkemotorene. Brukeren settes i sentrum, men vi benytter også algoritmene som retningslinjer.

Du kan i dag motta 500 ord gratis fra oss. Tilbudet er helt risikofritt og uforpliktende. Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg i dag!

Motta gratis 500 ord!