48 38 14 88 post@dingruppen.no
Skribent engelsk

Skribent engelsk

En engelsk skribent er en nyttig ressurs for ethvert tekstbyrå. Grunnen til det er at en engelsk skribent har verdifull kunnskap som ingen andre har. Den engelske skribent vet hvordan man skriver en skikkelig god tekst på engelsk.

Når det gjelder engelskkunnskaper, så er det mange nordmenn som tror at de har veldig gode engelskkunnskaper. I gitte situasjoner er det kanskje det som er tilfellet også, men i andre situasjoner er det ikke sikkert at språkkunnskapene deres er gode nok.

Det er en stor forskjell mellom det å bestille en drink i baren når du er på ferie og det å skulle skrive en engelsk tekst som ingen har sett maken til før.

I denne artikkelen skal vi se på hva ekspansjon og innholdsproduksjon på engelsk kan gjøre for bedriften din. I tillegg skal vi se på hvor du kan finne en engelsk skribent som kan hjelpe deg uansett hvilken tekst det er du trenger hjelp til.

Motta gratis 500 ord!

Ekspander utenfor Norges grenser

Når du ekspanderer utenfor Norges grenser, mener vi at det skjer en utvidelse av bedriften din.

Det betyr ikke nødvendigvis at lokalet hvor bedriften din holder til blir større. I praksis betyr det egentlig bare at du ønsker å utvide målgruppen din. Du ønsker deg et større publikum.

Når du skal ekspandere uten Norges grenser, så er det spesielt en ting som er viktig. Hvis bedriften din består av innholdsproduksjon, så må du begynne å produsere innhold på engelsk også. Det holder ikke lenger å kun produsere innhold på norsk.

Ekspansjon vil ha en utelukkende positiv effekt på bedriften din, og da mener vi både selve ekspansjonen og den engelske innholdsproduksjonen.

Engelske tekster åpner uendelige muligheter

Ved å produsere innhold på engelsk, så vil det åpne seg mange dører for bedriften din. Du vil faktisk få uendelige muligheter.

For en bedrift som ønsker å slå seg fram utenfor Norges grenser er engelske tekster et verdifullt virkemiddel fordi det betyr at tekstene kommer til å bli lest av mange flere mennesker.

Hvis du vurderer å gjøre et forsøk på å ekspandere i utlandet med norske tekster, så kan du like godt droppe det. Sjansen for at dette er noe som kommer til å slå an i det store utland er faktisk lik null.

Når du først skal ekspandere, så bør du gjøre det ordentlig med en gang. Det innebærer å investere i en skikkelig god engelsk skribent som kan hjelpe deg med å skrive engelske tekster som folk i utlandet kommer til å elske.

Skribent engelsk

Trenger du en engelsk skribent?

Trenger du en engelsk skribent? Da har du kommet til riktig blogg!

Hos Din Gruppen jobber det nemlig skribenter som har erfaring med akademisk engelsk. Men det stopper ikke det, for vi har nemlig en engelsk skribent med på teamet også.

Du trenger altså ikke å nøle med å ta kontakt med oss, dersom du trenger hjelp med innholdsproduksjon eller lignende på engelsk.

Motta 500 ord gratis

Din Gruppen AS tilbyr alle nye B2B-kunder de første 500 ordene gratis.

Dette er et tilbud som gjelder enten du trenger hjelp til innholdsproduksjon på norsk eller engelsk.

Trenger du en engelsk skribent til som kan hjelpe deg med innholdsproduksjon på engelsk?

Fyll ut skjemaet for å ta kontakt med oss allerede i dag. På den måten så kan vi finne ut av det sammen. Det er også viktig å huske på at de første 500 ordene er gratis, og det er det egentlig ikke noe som er bedre enn det!

Motta gratis 500 ord!