48 38 14 88 post@dingruppen.no
Skribenter ser på alt med et kritisk øye.

Skribenter

Skribenter kan hjelpe med innholdsproduksjon for din bedrift. I dag er god tekst kanskje det aller viktigste du skal fokusere på for å få din bedrift til å selge mer.

Våre skribenter har god erfaring med å hjelpe bedrifter innenfor en rekke bransjer. Vi skriver basert på testede retningslinjer, og OBVI-metodikken står blant annet sentralt for vårt selskap.

Ønsker du gratis tekst fra våre skribenter? I dag kan du motta 500 ord gratis og uforpliktende. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn din e-post nedenfor. Ta kontakt med oss i dag!

Motta gratis 500 ord!

Slik jobber våre skribenter

Våre skribenter har god erfaring med å produsere tekst både til bruk på nett og til trykk. SEO- og UX-tekster er for eksempel hverdagslige begreper for oss. Vi lever av å levere gode tekster!

Nedenfor kan du få innsikt i hvordan våre skribenter jobber med dine tekster.

 

OBVI-metodikken er utgangspunktet

OBVI-metodikken er vårt eget rammeverk for tekster. OBVI er en forkortelse for Optimalisert Brukervennlig Innhold. Teknikken handler om å sette brukeren i sentrum.

SEO har et mål om å tilpasse tekster til søkemotorer. På sin side har søkemotorer et mål om å tilpasse resultatene til søkere. I dag er algoritmene så sofistikerte at vi fjerner mellomleddet.

I stedet for å optimalisere tekstene mot søkemotorene, går Din Tekstforfatter rett på brukeren. Merk derimot at vi fortsatt bruker mange teknikker fra SEO, men med noen ekstra faktorer på toppen.

 

1. Grundig research

Grundig research er første steg i prosessen. Her gjør vi oss kjent med din bransje, ditt selskap, dine konkurrenter, og din målgruppe. Dette er et viktig forarbeid for å sikre en høy kvalitet i tekstene.

 

2. Produksjon

Produksjonen går radig unna med våre skribenter. Så snart research er unnagjort, skriver vi i et høyt tempo. Dette er for å sikre at alle de gode ideene umiddelbart kommer ned på papiret.

 

3. Korrektur

Siden teksten blir skrevet hurtig, kjører vi alltid minst en runde med korrektur. Dette sikrer at teksten er grammatisk riktig. Vi rydder også opp i formuleringer fra tid til annen.

 

4. Eventuell redigering

Etter korrektur, leverer vi teksten til deg som kunde. Dersom du har et ønske om endringer, vil vi sørge for å ta oss av disse innen 48 timer. Eventuell redigering er gratis, og vi redigerer helt til du er fornøyd.

Våre skribenter bruker kanskje ikke skrivemaskin, men de er like konsentrerte som kvinnen i bildet.

Gratis hjelp fra våre skribenter!

Leter du etter skribenter? Det finnes mange gode alternativer der ute, og valget kan være vanskelig. For å gjøre det litt enklere for deg, tilbyr vi i dag 500 ord helt gratis og uforpliktende.

Tilbudet gir deg muligheten til å se vår kvalitet risikofritt. Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet nedenfor med din e-post!

Motta gratis 500 ord!