48 38 14 88 post@dingruppen.no

Skrive bok?

Sitter du inne med et utrolig godt bokkonsept? Har du en forfatter i magen? Din Tekstforfatter hjelper deg med å oppfylle drømmen, og gjør boka di klar til å møte redaktører og forlag.

Mennesker er historiefortellere av natur, og mange der ute har spennende eventyr som med rett penn vil kunne glede og inspirere utallige lesere. Har du en drøm om å skrive bok, men sitter litt fast når det kommer til hvor du skal begynne og hvordan du skal formulere deg? Eller trenger du kanskje en sparringspartner? Vi i Din Tekstforfatter vil gjerne hjelpe.

 

Få hjelp til å skrive bok

Hos oss kan du få profesjonell hjelp til å endelig få skrevet en engasjerende bok som selger. Ingen skrivesperre setter en stopper for oss. Vi kan hjelpe deg med:

  • Veiledning og skriveråd
  • Oppbygging og fortellerstemme
  • Innhold og tematikk
  • Karakterbygging og utvikling
  • Språkvask og korrektur

Det kan være flere grunner til at du trenger litt drahjelp når det kommer til å ferdigstille din bok. Mange førstegangsforfattere har andre jobber og dermed dårlig tid til å ferdigstille egne prosjekter. Noen sliter med dysleksi, andre trenger rett og slett en prosjektleder som kan følge opp bokprosjektet fra start til slutt.

 

Hvorfor velge Din Tekstforfatter?

Din Tekstforfatter består av skrivespirer som har flere års erfaring fra ulike bransjer, hvor tekst og tekstproduksjon alltid har stått i sentrum. Sammenlagt har vi opparbeidet oss mye verdifull kunnskap, og flere erfaringer som har formet oss som skribenter.

Uansett hvilken stil du ønsker at din bok skal ha, eller hvilket språk du foretrekker, kan vi sørge for å gjøre din bok til den beste versjonen den kan bli.

Forhåndsregistrerer du deg i dag, mottar du 20 % rabatt på våre tjenester innen hjelp til bokskriving!

Forhåndsregistrer deg i dag!