48 38 14 88 post@dingruppen.no
Nyhetsbrev kan sendes i store kvanta i løpet av veldig kort tid.

Skrivekurs for aspiranter

Skrivekurs er blitt meget populære med årene. Disse sørger for at aspirerende tekstforfattere kan ta tak i drømmen om å skrive. Enten du ønsker å jobbe med reklame, sangtekster, bøker, eller hva det enn måtte være, er skriving til syvende og sist en og samme disiplin.

Det er selvfølgelig større forskjeller, men god grammatikk, struktur, og språklig forståelse generelt, hjelper deg langt på vei. Din Tekstforfatter tilbyr et spennende skrivekurs som du kan registrere deg for i dag!

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet nedenfor!

Meld deg på skrivekurs!

Nyhetsbrev er i grunn bare en moderne form for reklamepost.

Skrivekurs på nett

Skrivekurs på nett er det blitt mange av gjennom årene. Her er det både innspilte og live kurs som leveres til interessenter. Videokonferanser har derimot vært spesielt populære de siste årene. Disse gir tross alt skribenter muligheten til å være med på et levende skrivekurs med andre mennesker.

Dessuten finnes det selvfølgelig også skrivekurs i person, men da må enten samles i storbyer som Oslo og Bergen, eller nøye seg med et dårligere kurs i hjembyen. Skrivekurs på nett lar oss levere den beste kompetansen til hele landet i løpet av få tastetrykk.

 

Skrive for å lære

Den viktigste delen av skrivekurs, er å bare sette i gang med skrivingen. Akkurat som alle andre aktiviteter, så blir du best av å trene. Dersom du blir med på vårt kurs med ideen om at dette alene vil gjøre deg til en perfekt skribent, må vi dessverre skuffe deg.

De fleste tar med seg veldig gode poenger, men det kan ta lang tid før en utvikler seg til ønsket nivå. Dette stammer fra det faktum at en lærer gradvis ved å skrive. Her får en innsikt i vanlige skrivefeil en gjør, grammatikk, samt hvordan en bedre kan strukturere tekstene sine.

E-post er blitt normen i dag, men det finnes noen fallgruver.

Lær å skrive effektivt og raskt!

Ett av våre hovedmål i Din Tekstforfatter, er at skribentene skal kunne skrive effektivt og raskt. Det er ikke fordi vi ønsker kvantitet over kvalitet. I stedet handler dette om å få ned ideene på papiret mens vi faktisk har dem. De fleste av oss er foran fingrene i tankeprosessen.

Dermed gjelder det å få ut innholdet med en gang. Da kan en heller gå over etterpå for å korrekturlese det innholdet som er skrevet. Vi står for en slik modell, da for mange bruker evigheter på å skvise ut innhold som til syvende og sist er like bra, men tok dobbelt så lang tid!

 

Touchmetoden

Touchmetoden er en av de teknikkene vi benytter oss av for å sikre at skribentene blir fortest mulig ferdig. Dette er også en teknikk vi går i over i vårt skrivekurs. Se på ditt norske tastatur: Skiller tastene «F» og «J» seg ut?

Vi lærer deg å skrive uten å se på tastaturet! På den måten kan du umiddelbart se skrivefeil mens du taster i vei. Dette vil drastisk øke tempoet på din skriving. Klar for å endelig lære noe som faktisk forbedrer teknikken din? Vi har mye mer på lager!

Statistikk gir meget viktig innsikt for markedsføring på nett.

Hvordan skrive bedre norsk tekster?

Norsk er for mange ett av de vanskeligste fagene i skolen. Når en kommer videre i livet, henger mye av dette i. Dårlige opplevelser fører til at mange skyr skriving.

Selv de som liker å skrive, er ofte redd for å gjøre feil. Det er noe veldig sårt med det å ikke skrive helt perfekt for mange. Vi ser i kurset på hvordan en kan skrive bedre norsk tekster, uansett hvor en ønsker at teksten skal publiseres.

Siden vi selv driver med reklame, er fokuset noe rettet mot denne biten. Allikevel kan de aller fleste konseptene som vi går gjennom tillegges andre grener av skriving.

 

Skrivekurs for barn

Vi tilbyr også skrivekurs for barn! Det er alltid tøft å lære bort skikkelig god skriving til barn. Her er det derimot mange i alderen 6-18 år som sitter med en skribent i magen. Ønsker barna å skrive dikt? Artikler? Eller kanskje en hel bok? Vi hjelper til!

Vårt skrivekurs for barn er pedagogisk i sin natur. Vi bruker mye tid på å lære akkurat hvor kunnskapsnivået til barna ligger, og hvordan vi bedre kan kommunisere våre ideer og tanker. Målet vårt er at barna skal føle seg velkommen og utvikle en lidenskap for skriving!

Nyhetsbrev er en effektiv måte å nå dine kunder på.

Forfatterkurs for deg med bok i magen

Forfatterkurs og skrivekurs skilles ofte på nett. Vi leverer derimot vårt skrivekurs også spisset direkte mot forfattere. Her er det selvfølgelig en del aspekter som er endret på fra originalkurset.

For eksempel fokuserer vi her veldig mye på strukturen til en bok. Dersom du går med en bok i magen, har du helt sikkert mange spørsmål. Fra hvor du starter boka, til hvordan du i det hele tatt kan publisere den, finnes det mange problemstillinger.

Vi kan i vårt forfatterkurs hjelpe deg ett steg nærmere drømmen om å publisere en bok!

 

Hvordan begynne å skrive bok?

Hvordan begynner du egentlig å skrive bok? Dette er på ingen måten et enkelt spørsmål å besvare. Først og fremst finnes det ikke noen fasit her, og forfattere har lykkes med flere teknikker.

Som tekstforfattere, er vi derimot veldig opptatt av en god og logisk struktur. Vi lærer deg i kurset hvordan du setter opp bokas mal. Hvilke kapitler skal du diskutere, og hvordan skal disse rangeres?

Det er viktig å få en god flyt i boka som gjør at leseren faktisk følger med i timen og får en følelse av at de er med i historien som fortelles.

Bli forfatter gjennom bedre skriveevner

Du kan bli forfatter gjennom bedre skriveevner fra vårt skrivekurs. Kanskje visste du ikke en gang at en forfatter var boende i deg! Det å skrive effektivt, raskere, og mer presist, er alle viktige punkter for å bli forfatter i dag.

Det er ikke noen spesiell person som passer bedre til dette enn andre. Realiteten er at alle faktisk kan skrive en bok. Det hele handler om at du må finne din lidenskap, og ikke minst hvordan du skal fremme denne historien til andre mennesker.

 

En av Norges mest anbefalte skrivekurs

Din Tekstforfatter leverer en av Norges mest anbefalte skrivekurs. Vi skriver hver eneste dag for flere store aktører i det norske næringslivet.

Disse aktørene stoler på oss fordi de vet at vi på best mulig måte vil kunne kommunisere informasjon ut til deres kunder. Vår opplevelse er at deltakere fra kurset får med seg ideer og kunnskap som andre skrivekurs ikke har klart å fremme.

Ofte er dette på bakgrunn av at skrivekurs generelt sett nesten bare handler om grammatikk i disse dager. Vi leverer helheten i våre skrivekurs!

 

Skrivekunst krever mye læring

Skrivekunst er ikke noe som bare kommer av seg selv. Nettopp derfor er skrivekurs der en bare lærer om grammatikk og setningsoppbygging ikke tilstrekkelig.

Det holder simpelthen ikke for å skrive en engasjerende tekst som målgruppen din virkelig liker. Vi hjelper deg med skrivekunst på et noe mer abstrakt nivå enn andre, men det gjøres fortsatt forståelig.

Du vet selv best hva din skrivekunst belager seg på – vi hjelper deg med å grave denne ut, slik at drømmen din går i oppfyllelse.

 

Skrivekurs engelsk

Skrivekurs på engelsk er også et behov mange har i dag. Enten du ønsker å publisere bok på engelsk, skal flytte til utlandet, eller kanskje bare vil skrive kjærlighetsbrev til statene, hjelper vi deg med engelsken.

Det er et språk mange nordmenn tror de kan, men realiteten er en helt annen! Nordmenn er blant de som best snakker og skriver engelsk som andrespråk i hele verden. Allikevel tror vi ofte at vi er utlærte og feilfrie.

Realiteten er at vi blandet setningsoppbygging og bruker ord feil. Vårt skrivekurs på engelsk hjelper deg med å kommunisere bedre på dette språket.

Prøv vårt skrivekurs på nett!

Vi leverer et skrivekurs på nett med en helt annen innfallsvinkel enn det markedet så langt tilbyr. Dersom du ønsker å spisse pennen din, hjelper vi deg med å komme i gang for alvor. Dette er ikke et skrivekurs som lærer deg alt derimot – du må også gi en stor innsats!

La oss hjelpe deg med vår profesjonelle erfaring. Din Tekstforfatter sitt nye skrivekurs er endelig her! Fyll ut skjemaet nedenfor for mer informasjon!

Meld deg på skrivekurs!