48 38 14 88 post@dingruppen.no
Språkvask av manus er viktig for å sikre kvaliteten.

Språkvask av manus

Språkvask av manus sørger for at du tar mottakerne med storm. Har du et manus til animasjonsfilm eller lignende som trenger en siste gjennomgang?

Da kan det være smart å la en erfaren korrekturleser finpusse på teksten.

Det er fort gjort at det sniker seg inn en skrivefeil eller noen grammatiske feil i manuset.

Dette vil sannsynligvis kunne påvirke filmens endelige kvalitet, og bør derfor rettes opp i før manuset går til storyboard.

Med språkvask av manus sikrer du at manuset får god flyt og at det er lett fordøyelig for målgruppen.

Dette øker også sjansen for at budskapet når helskinnet fram til målgruppen. Og det er vel nettopp det som er målet ditt?

Motta gratis 500 ord!

Hva er språkvask?

Språkvask av manus kan sikre deg at kvaliteten på manuset blir enda bedre enn den opprinnelig var.

Men hva er egentlig språkvask og korrektur? Korrekturlesing handler om å forbedre tekstens kvalitet ved at grammatikkfeil og skrivefeil rettes opp i.

Språkvask er på mange måter det samme som korrektur, men er ofte av mer omfattende art.

Dette betyr blant annet at tekstens struktur og setningenes oppbygning kan endres på, dersom nødvendig. Målet med dette er å gjøre teksten mer lettlest.

God flyt er viktig i enhver tekst, og kanskje spesielt i et manus. Et manus danner grunnlaget for enhver film, og derfor bør kvaliteten sikres. Dette vil språkvask av manus hjelpe deg med.

Språkvask og korrektur brukes ofte om hverandre i forbedring av tekster.

Hva koster språkvask av manus?

Dersom du har behov for språkvask av manus, er du kanskje nysgjerrig på hva dette vil koste. Prisen på språkvask vil imidlertid variere, og avhenger av mange ulike faktorer.

Det er blant annet viktig å ta hensyn til manusets lengde. Noen manus vil dessuten har dårligere kvalitet i utgangspunktet, enn andre. Dette kan medføre økte språkvask-satser hos enkelte tekstbyråer.

Noen tekstbyråer baserer språkvask-pris på antall ord, mens andre opererer med en fast timepris. For å få eksakt pris på arbeidet, er det best å kontakte tekstbyrået direkte.

Velg gjerne et tekstbyrå som tilbyr en gratis testtekst, slik at du kan forsikre deg om god kvalitet.

Språkvask av tekst innebærer ofte å bokstavelig talt vaske bort (med viskelær) mye tekst!

Få hjelp med språkvask online!

I dag finnes det tekstbyråer som kan hjelpe med korrekturlesing eller språkvask på nett. Dette kan være smart å benytte seg av, da online tjenester ofte effektiviserer prosessen betraktelig.

Dersom du trenger språkvask av manus, anbefaler vi derfor å benytte et tekstbyrå på nett. Da trenger du bare å få et prisoverslag og sende inn manuset. Etter kort tid vil manuset sendes tilbake til deg – ferdig korrekturlest!

En god språkvask online sikrer at blyantene vaskes før skriving!

Vi utfører språkvask av manus på nett!

Språkvask av manus er noe enhver manusforfatter bør vurdere. Dette sikrer at manuset ditt får best mulig kvalitet før det sendes til storyboard for videre produksjon. Husk at manuset danner grunnlaget for selve filmens kvalitet.

Når et manus blir korrekturlest, betyr dette at skrivefeil rettes opp i. I tillegg vil setninger med uheldig formulering skrives om, slik at teksten oppnår best mulig flyt.

Din Tekstforfatter kan gi manuset ditt språkvask av høy kvalitet. Kontakt oss i dag for mer informasjon. PS! Du kan nå motta en gratis prøvetekst på 500 ord.

Motta gratis 500 ord!