48 38 14 88 post@dingruppen.no
Språkvask handler om å holde konsentrasjonen oppe.

Språkvask Norge

Språkvask i Norge er blitt en stor industri. Både bedrifter og private benytter seg av dette, da de ser verdien av høy kvalitet i en tekst.

Enten det dreier seg om markedsføring av bedriften, eller en CV for jobbjakten, vil det lønne seg med presist språk. Det mottas uendelig mye bedre!

Trenger du hjelp til språkvask? Fyller du ut skjemaet nedenfor, mottar du de første 500 ordene helt gratis hos oss. Tilbudet er både uforpliktende og risikofritt!

Motta gratis 500 ord!

Språkvask definisjon

Språkvask kan være noe vanskelig å definere. For hva er egentlig forskjellen mellom språkvask og korrektur? Vi mener at språkvask handler om å bedre formuleringene i teksten.

Korrektur er derimot på sin side kun knyttet til det grammatiske. Dersom en setning for eksempel er veldig lang og kronglete, er den ikke nødvendigvis grammatisk feil.

Allikevel en gjennom språkvask identifisere muligheter for å korte ned eller splitte den i to. Så lenge en handling ivaretar informasjonen, men gjør teksten mer lettlest, kaller vi det språkvask!

En god språkvasker sikrer at blyantene vaskes før skriving!

Språkvask engelsk

Språkvask av engelsk er også veldig aktuelt i Norge. Mange nordmenn er flinke i engelsk, men veldig få kan faktisk skryte på seg å være flytende (på tross av at flere gjør det).

Dersom du skal markedsføre bedriften internasjonalt, eller kanskje skriver en masteroppgave på engelsk, er det lurt å investere i språkvask av engelsk.

Språket er tross alt langt mer komplisert enn at en bare kan oversette direkte fra norsk. Kulturelle referanser er også en stor utfordring, og kanskje passer oversettelsene våre best for deg.

Innhold på engelsk krever et godt ordforråd.

Språkvask pris

Språkvask pris er en viktig del av vurderingen rundt hvem du skal velge til tjenesten. Her er det store variasjoner mellom leverandørene, både i selve prisen og kvaliteten.

Din Tekstforfatter har en fast timepris på 1,400 kr. Vi gir deg de resultatene du både ønsker og trenger gjennom vår språkvask. Målet vårt er å gjøre teksten din best mulig!

Vårt team jobber raskt og flittig, og vi sløser ikke bort tid på unødvendige omformuleringer. Vår språkvask pris er fornuftig og basert på den verdien du får tilbake av tjenesten.

Korrektur er en viktig del av jobben for en språkvasker.

Korrekturlesing norsk

Korrekturlesing av norsk faller ofte innenfor språkvask hos mange. Dette handler som nevnt derimot ofte mer om det grammatiske i teksten, slik som stave- og kommafeil.

Dersom du trenger hjelp til korrekturlesing av norsk, er vi derimot mer enn villige til å hjelpe deg! Gå ned til bunnen av siden for å fylle ut skjemaet vårt, og motta 500 ord gratis!

Konsentrasjonen er viktig ved korrekturlesing.

Vi vasker språket ditt!

Språkvask er noe mange nordmenn har fått opp øynene for. Kvaliteten i din tekst er meget viktig, uansett om du skal selge produkter og tjenester, eller fremme deg selv som kandidat til en jobb.

For at du skal lykkes best mulig, leverer vi språkvask som tjeneste. Denne sørger for at dine tekster blir bedre formulert, og dermed også treffer publikum på en bedre måte.

Du kan i dag motta de første 500 ordene helt gratis hos oss. Tilbudet gjelder for alle våre tjenester, inkludert språkvask og korrektur. Fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg!

Motta gratis 500 ord!