48 38 14 88 post@dingruppen.no
Det kan være mye å rette opp under språkvask av en tekst.

Språkvask priser

Språkvask priser er viktige å få innsikt i. Akkurat som alle andre tjenester, varierer priser og kvalitet ganske bredt på nettet. Samtidig skjuler mange leverandører sine priser.

Dette anerkjenner Din Tekstforfatter som et problem. Vi har en transparent timepris på 1,400 kr. Dersom du sender oss teksten som skal gjennomgå språkvask, estimerer vi tidsbruken for deg.

Uansett kan du prøve oss helt uforpliktende og risikofritt i dag. Fyller du ut skjemaet nedenfor, mottar du de første 500 ordene hos oss helt gratis!

Motta gratis 500 ord!

Korrekturlesing online

Korrekturlesing online, eller språkvask, er to begreper som gjerne glir inn i hverandre. Selv om enkelte vil argumentere for forskjeller, bunner det hele i en forbedring av tekst.

Det er en stor fordel for både bedrifter og privatpersoner at en kan nyte korrekturlesing online. Alt du trenger å gjøre, er å sende en fil til ekspertene!

Dersom du trenger korrekturlesing online, er det liten tvil om at Din Tekstforfatter er et godt valg. Vi har fornuftige språkvask priser og leverer et resultat av høy kvalitet!

En god språkvasker sikrer at blyantene vaskes før skriving!

Akademisk språkvask

Akademisk språkvask dreier seg om å rydde opp i språket for tekster knyttet til høyere utdanning. Her er det mye å hente rent karaktermessig på en god akademisk språkvask.

Din Tekstforfatter tilbyr språkvask av master- og bacheloroppgave.

 

Språkvask masteroppgave

Språkvask av masteroppgave er ofte en veldig omfattende prosess. For selv om de fleste på dette nivået er meget intelligente og formulerer seg bra, dukker det fortsatt opp en del feil.

Dette er dessuten i et mye større omfang enn andre oppgaver underveis i studiene. Men selv om prislappen på språkvask av en masteroppgave kan virke noe høy, vil det være verdt det.

Forskjellen på språket kan i enkelte tilfeller bety en hel karakter forskjell, tro det eller ei. En investering i språkvask av masteroppgave kan være forskjellen som gir deg drømmejobben!

 

Språkvask bacheloroppgave

Språkvask av bacheloroppgave er noe enklere å utføre enn språkvask av master. Her er det til gjengjeld ofte en god del større og mer hyppige feil i tekstene.

Det er også verdt å nevne at en bacheloroppgave som et utgangspunkt er kortere og enklere å gape over for en språkvasker. Det gjør prislappen for språkvask betydelig lavere!

Investering i språkvask av bacheloroppgave virker for mange i denne alderen dyr. Allikevel vil dette hjelpe deg med å komme inn på master eller skaffe en god jobb, slik at det er mer enn verdt det!

Det er viktig å bruke flere personer til å se på en tekst.

Språkvask engelsk

En forespørsel vi stadig mottar, er språkvask av engelsk. For selv om mange nordmenn er flinke i engelsk, er det ikke alle som er så fremoverlente til syvende og sist.

Enten du skal markedsføre din bedrift på engelsk, eller søke jobb i utlandet som privatperson, vil språkvask av engelsk språk du benytter være lurt.

Det finnes flere forferdelige eksempler på hvor galt ting kan gå! Mange nordmenn kjenner ikke til flytende engelsk, selv om det står på CV-en. Da kan det være fint å benytte seg av vår amerikanske språkvasker!

Resultater koster penger.

Språkvasker arbeidshverdag

En språkvaskers arbeidshverdag er perfekt – dersom du elsker språk vel og merke! Dagen går ut på å lese gjennom tekster som både kunder og Din Tekstforfatter har skrevet.

Vi setter kvalitet i sentrum, og derfor er det ikke noe mål for oss å få teksten ut av døra umiddelbart. Alle tekster du bestiller hos Din Tekstforfatter gjennomgår en rask språkvask!

Arbeidshverdagen for en språkvasker er kanskje spesielt spennende grunnet alt det de får lese. Med bransjer som spenner fra klamydiatester til diamanter, er det både givende og ikke så givende emner!

Høyt fokus er viktig når en jobber med vasking av språk.

Språkvask priser du elsker!

Din Tekstforfatter har språkvask priser du vil elske. Send din tekst til oss i dag, så ser vi nærmere på estimert tidsbruk. Dette gir deg full innsikt i hva sluttprisen til syvende og sist vil lande på!

Vår timepris ligger på 1,400 kr, men du betaler altså prisen vi avtaler basert på antall timer. Det vil ikke faktureres over eller under den forhåndsavtalte prisen. Vi verdsetter transparens!

Uansett får du de 500 første ordene helt gratis hos oss. Alt du trenger å gjøre, er fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg!

Motta gratis 500 ord!