Språkvask er viktig for førsteinntrykket. I dagens digitale tidsalder hvor forbrukere rullerer mellom sider og sanseinntrykk er oppmerksomhetsspennet kort og valgfriheten stor.

Dette medfører i tur en hardere kamp om kunder, herunder tiden deres. Det er få ting som virker så lite innbydende for en potensiell kunde som slett grammatikk eller en inflasjon av skrivefeil, enten du er ute etter nye lesere på bloggen, har en bedrift som skal utstede informasjonsmateriell, eller leverer IT-løsninger.

En sier ofte at en ikke skal skue hunden på hårene, men faktum er at en bedrift også vil forhåndsdømmes på bakgrunn av ytre faktorer, deriblant kvaliteten på tekstmaterialet. Det er spesielt sant for oss i Din Tekstforfatter, da vi tross alt holder på med tekst til daglig!

Vi tilbyr derfor språkvask av høy kvalitet, slik at du som kunde kan føle deg trygg på at din bedrift fremstår profesjonell og konsistent utad. Gjennomarbeidet tekstmateriale vitner om en gjennomprofesjonell bedrift!

Språkvask hjelper til med å rydde opp i uforståelige formuleringer.
Ser språket ditt slik ut for kunden? Da er det på tide å ta grep!

Språkvask skal forbedre formuleringer

Det fremste formålet med språkvask er å presisere uklare formuleringer og rette grammatiske feil, med det formål at det er budskapet du ønsker å fremheve, og ikke utførelsen, som skal stå i fokus. Fundamentet for enhver god tekst er adekvat lesbarhet.

I en moderne bedriftshverdag er dette imidlertid noe som kan vise seg vanskelig å opprettholde, da tid gjerne er et gode man har for lite av, med den konsekvens at språklig kvalitet viker for innholdsmessig kvantitet.

Med vår tjeneste er det slutt på frustrasjon over dårlig gjennomarbeidede tekster som stjeler verdifull tid fra å opprette kundekontakt og løfte merkevaren din ytterligere.

Det er i så måte en tidsbesparende investering som vil kunne hjelpe deg med å ligge et hestehode foran konkurrentene. Samtidig er symboleffekten ved en nøye redigert og polert tekstprofil stor.

En bedrift som gjør seg flid med presentasjon og anerkjenner kundens behov for enkelhet og tilgjengelighet, er en bedrift som innbyr til å bli oppfattet som en profesjonell aktør!

En god språkvask forbedrer formuleringene dine, slik at kunden ikke blir et spørsmålstegn.
Unngå at kunden har flere spørsmålstegn knyttet opp mot tekstene dine!

Trenger du hjelp til rotete tekster?

Vi er stolte av å hjelpe bedrifter i ulike bransjer på veien, og tilbyr våre tjenester innen språkvask til konkurransedyktige priser. Arbeidet utføres av kvalifiserte oppdragstakere med stor språkforståelse, og ikke minst et godt blikk!

Og så spør du deg kanskje hva som skiller våre språkvaskere fra de øvrige? Svaret på det er at de har et kompromissløst forhold til kvalitet, et meget raskt leveringsnivå, og en genuin interesse for ditt bransjeklima.

Skulle du mot formodning ikke være fornøyd med arbeidet tilbyr vi hurtigredigering. Vi tar også imot forespørsler for hasteleveringer samme dag. 

Ved å benytte deg av våre tjenester kan du være trygg på å få en velredigert språklig profil i retur. Kontakt oss for en hyggelig pris, og gå en grammatisk friksjonsfri fremtid i møte!