48 38 14 88 post@dingruppen.no
Ulike strategier for markedsføring

Strategier for digital markedsføring

Strategier for digital markedsføring er viktige å definere. Hvordan kan din bedrift benytte digital markedsføring best mulig for å fremme vekst?

I dag er digital strategi helt sentralt i markedsføringen. Ingen markedsfører seg i dag utelukkende offline. Majoriteten av aktivitet foregår på nett. Det er store muligheter i vente her!

Hva er digital markedsføring?

Digital markedsføring er kort og godt prosessen som ligger i å markedsføre seg digitalt.

De aller fleste tenker da på markedsføring på nett, selv om alle digitale kanaler selvfølgelig inkluderes her.

Typiske former for digital markedsføring er bruk av nettsider, sosiale medier og e-post. Nærmest enhver bedrift i 2020 bruker en kombinasjon av disse 3 elementene.

Sjakkbrikker som metaforer for strategi

Hva er digital strategi?

Digital strategi er nettopp hvordan en skal utnytte de ovennevnte elementene. Skal nettsiden vektlegges mer enn SoMe og e-post? Eller passer det motsatte best for din bedrift?

Er det tekst, bilder, eller video majoriteten av innholdet skal bestå i? Hvordan skal målgruppen din nås med annonser? 1 million spørsmål kan oppstå når du legger en digital strategi.

Koffert og plan for strategi med tilbehør

Hvorfor bruke en digital strategi?

Uten en digital strategi, er det fort gjort å løpe rundt som en hodeløs kylling. I et markedsbilde som aldri har vært mer kompetitivt, har en simpelthen ikke råd til å leke butikk.

Det er viktig å legge en god strategi og tenke over de handlingene en utfører. Dette betyr ikke dermed sagt at alt går etter planen. Men en god digital strategi vil luke ut mange feil.

Forstørrelsesglass som ser nærmere på teksten

Våre 3 beste strategier for digital markedsføring

Nedenfor har vi gått gjennom våre 3 beste strategier for digital markedsføring.

1. SEO-artikler går aldri av moten

Disclaimer: Vi selger SEO-artikler. Men selv om vi ikke hadde gjort det, ville dette punktet rangert øverst. Hvorfor er SEO-artikler en så god strategi for digital markedsføring?

Disse artiklene trekker trafikk fra Google. Du kan skrive en håndfull i løpet av en dag, og det som har kostet deg noen tusenlapper, kan gi avkastning på flere titusener, måned etter måned.

Artiklene blir værende i Googles søkeresultater for alltid. Å komme til toppen er enklere sagt enn gjort, men ved hjelp av en god søkeordsanalyse og profesjonell tekstforfatter, kommer du langt!

Nettside som viser videoavspilling

2. Video dominerer i 2020

I 2020 har video tatt enda flere jafs i markedet. Vi tror fortsatt tekst vil lede an, da det er rimeligere å produsere, og det ikke alltid passer å konsumere videoer for kundene dine.

Allikevel anbefaler vi deg på det sterkeste å investere i en video. Du vet det sikkert selv av erfaring, men en video fanger oppmerksomheten din med en gang, uansett hvor tafatt innholdet er.

Vi mennesker elsker å konsumere levende bilder. Uansett om det er snakk om en fantastisk film, eller å se en gamer spille i vei, så konsumerer folk flest video i et enormt tempo i dag.

Flere blokker med tekst som viser annonser

3. Bruk annonser tidlig

Har du akkurat startet en ny bedrift? Da kan det være fryktinngytende å investere i annonser. Dette er derimot en av de beste strategiene innen digital markedsføring.

Du tenker sikkert at det er mye risiko involvert i dette. Men dersom du ikke klarer å selge gjennom annonser, vil du uansett slite med bedriften din fremover. Prøv annonser tidlig i prosessen!

Det vil gi deg en flying start om du har et bra produkt/bra tjeneste. Eventuelt vil det hjelpe deg med å avdekke at behovet ikke finnes i markedet, eller at det du leverer trenger justeringer.

En mann og en dame som arbeider med digital markedsføring strategier

Vi hjelper deg med strategier for digital markedsføring!

Din Tekstforfatter hjelper samarbeidspartnere med strategier for digital markedsføring. Selv om vi på egen hånd kun tar oss av tekst, har vi mange gode referanser innenfor andre disipliner.

Vi guider deg gjennom den jungelen digital markedsføring har blitt og viser deg den rette veien. Det kan være en tøff vei å gå alene, det vet vi av erfaring, så det er godt å ha en ledende hånd.

Og naturligvis, om du skulle trenge godt innhold skrevet, så bistår vi deg i dag. Hos oss er alltid de første 500 ordene helt gratis for nye kunder. Fyll ut skjemaet nedenfor, og motta tilbudet nå!

Motta gratis 500 ord!