48 38 14 88 post@dingruppen.no
Språkvask av tekst innebærer ofte å bokstavelig talt vaske bort (med viskelær) mye tekst!

Tekst språkvask

Tekst og språkvask går hånd i hånd. Uten en skikkelig språkvask, ville de fleste tekster ha slitt. Det er fordi formuleringene ofte ikke er så veldig spisse.

Mange forfattere antar at leseren forstår hva de mener. Når en språkvasker får fatt i teksten, oppdages det derimot raskt at formuleringene er svake.

Har du skrevet en tekst som trenger språkvask? Fyller du inn skjemaet nedenfor, vil du motta de første 500 ordene helt gratis hos oss!

Motta gratis 500 ord!

Språkvask og korrektur

Språkvask og korrektur går hånd i hånd for mange. Vi mener derimot at det er en forskjell, selv om mange ting kan defineres som likt.

Kort og godt er språkvask en mer grundig gjennomgang. Korrektur fokuserer nærmest utelukkende på grammatikk, mens språkvask også takler de nevnte formuleringene og flyten i teksten.

Gode skribenter slipper ofte unna med kun korrektur. Dersom du sjeldent skriver innhold, vil nok heller en språkvask være det riktige for din tekst!

En god språkvasker sikrer at blyantene vaskes før skriving!

Språkvask norsk

En språkvask av norsk må til her og der, selv for de beste skribentene. Det er fort gjort å gjøre feil når en skriver seg gjennom de tankene som kommer raskt på.

Måten vi liker å jobbe på, er å skrive i vei når kreativiteten strømmer på. Dermed blir det skrevet hurtig, og første utkast er ikke alltid så veldig bra.

Men med en god språkvask på norsk, holdes kreativiteten der, samtidig som formuleringene forbedres. Denne arbeidsmåten gleder vi oss til å bruke for din bedrift hvis du lar oss! 

Det kan være mye å rette opp i for en tekst.

Språkvask satser

Språkvask satser avhenger av mye. For det første vil lengden på teksten spille en stor rolle. Dette er den faktoren som gjerne påvirker tidsbruken aller mest.

Dessuten vil også kompleksiteten spille inn. En manual for en robotarm kan være mye vanskeligere å språkvaske enn reklametekst, da førstnevnte kan tvinge deg til å måtte forstå tekniske konsepter.

Et annet viktig poeng er selvfølgelig språket som teksten har. For helt ordinære norske artikler, trenger ikke språkvask å koste all verden.

Din Tekstforfatter har en fast timepris på 1,400 kr. Vi kommuniserer derimot alltid tydelig prisestimatet på forhånd, slik at du ikke skal bekymre deg for budsjettene.

Mannskap og data er det eneste som koster deg.

Språkvask engelsk pris

Språkvask på engelsk vil derimot ha en litt annen pris. Her opererer vi ut ifra prosjekt til prosjekt. Vi kan derimot skilte med meget vennlige priser.

Det er fordi vi har en helt egen skribent fra USA. Han er vokst opp med engelsk som morsmål, slik at han vil gi teksten din en ordentlig skuring!

Dersom du ønsker et estimat på din engelske tekst, kan du benytte deg av 500 ord gratis hos oss. Ved at vi påbegynner språkvasken, får vi et inntrykk av hva sluttprisen vil lande på.

Innhold på engelsk er viktig for å ekspandere internasjonalt.

Få hjelp nå!

Trenger du hjelp til språkvask av tekst? Din Tekstforfatter har mange års erfaring innen arbeidet med å omformulere og spisse tekster. Vi skriver for noen av Norges største selskap!

Fyller du ut skjemaet nedenfor, vil du motta de første 500 ordene helt gratis! Da kan du vurdere oss uforpliktende og risikofritt. Vi ser frem til å høre fra deg!

Motta gratis 500 ord!