48 38 14 88 post@dingruppen.no
Tekst til brosjyre

Tekst til brosjyre

Tekst til brosjyre leveres i et helt unikt format. Her er det viktig å sikre at tekstene er konkrete, følger designet og kommuniserer godt. Brosjyretekst er ganske forskjellig fra andre teksttyper.

Brosjyrer lever fortsatt i beste velgående, og disse er både effektive og rimelige. Enten det er snakk om en skolemesse eller en stor bedriftskonferanse, kan du ha god nytte av å dele ut disse.

Mange vil nok hevde at brosjyrene blir kastet rett i søpla, men det trenger ikke være slik. Med gode tekster og engasjerende design, kan du dra full nytte av den eldgamle strategien med brosjyrer.

Motta gratis 500 ord!

Hvordan lage brosjyre?

Dersom du skal lage en brosjyre, finnes det i dag mange fine program på nett. Her trenger du slettes ikke ha gode designerkunnskaper for å kunne lage en fin brosjyre – det kan undertegnede bekrefte.

Programmene gir deg muligheten for å formatere grafikk og tekst rimelig fritt. Så lenge du har en visjon foran deg, vil prosessen med å lage brosjyre være relativt enkel i disse programmene.

Selv om du kan lage brosjyren på egenhånd, anbefaler vi å skrive disse ut hos et trykkeri. Det er fordi du får tilgang på bedre papir og klarere farger, noe som øker kvaliteten – uten å koste skjorta.

Brosjyredesign og tekst må samspille

Dersom designer og skribent ikke er samme person, bør disse samarbeide om tekst til brosjyre. Ofte vil designet ikke kunne holde all verdens med tekst, og det er viktig at skribenten vet hvor avsnitt skal inn.

Samtidig kan du jobbe med brosjyren den andre veien også, der skribenten jobber først, før designer former grafikk etter tekst. Uansett er det viktig å holde kommunikasjonen mellom brosjyredesign og tekst.

Brosjyretekst

Slik skriver du brosjyretekst

Brosjyretekst har helt unike kvaliteter som andre teksttyper ikke kan skilte med. For eksempel skal tekstene som nevnt være i helt spesifikke formater for å kunne passe inn i de nevnte brosjyrene.

Det er dessuten her veldig viktig at teksten på forsiden er god og fanger leseren med en gang. Du har realistisk sett en veldig kort periode hvor du kan overbevise leseren om å ta en handling.

Selv om du bare skal informere leseren om noe, må de bli interessert tidlig. Dessverre er brosjyrer ganske enkle å kaste dersom teksten ikke skulle være interessant nok for dem.

Vi hjelper deg med tekst til brosjyre

Trenger du hjelp med tekst til brosjyre? Din Tekstforfatter kan bistå deg med denne jobben. Vi har skrevet tekst til brosjyre mange ganger før, slik at vi kjenner til de beste teknikkene.

Kontakt oss på e-post eller telefon i dag med dine ønsker!

Motta gratis 500 ord!