48 38 14 88 post@dingruppen.no
Lar du en tekstforfatter skrive din CV, kan det utgjøre mirakler.

Tekstforfatter CV

Skal du søke nye jobber? Da er det kanskje på tide å oppdatere din CV? Hvis du står litt fast, og ikke vet helt hvordan du skal gå frem for å få på plass en optimal CV som åpner dørene til jobbintervjuet, kan en tekstforfatter hjelpe deg.

I disse dager er det mange nordmenn som søker nye jobber. Det fører til større konkurranse, og da er det viktig at man gjør alt man kan for å lande jobbintervjuet. Noe av det aller første du bør få på plass er en god CV.

En velutviklet CV er en sikker billett inn til jobbintervjuet. Hvis du ikke vet om CV-en din er god nok, eller rett og slett er usikker på hva du kan forbedre, kan ofte en tekstforfatter hjelpe deg.

Ønsker du hjelp fra en profesjonell tekstforfatter i dag? Se våre CV-pakker nedenfor, og fyll ut skjemaet med dine behov!

Fyll ut for CV-hjelp i dag!

Hva er en CV?

En CV, også kjent som et curriculum vitae, er et kortfattet og oversiktlig sammendrag av din utdannelse og din jobberfaring.

Her kan du få frem relevant kompetanse, innsikt og erfaring, som kan være gunstig for en ny arbeidsgiver.

CV-en din skal gi en potensielt ny arbeidsgiver et innblikk i din bakgrunn, og sette ord på hva du kan bidra med i den aktuelle stillingen du nå skal søke.

Sammen med en godt skrevet søknad, skal din CV fungere som en døråpner til et jobbintervju – hvor du må gjøre resten for å lande den ledige stillingen.

En CV er din inngangsbillett til et intervju.

Hvordan skriver man en god CV?

Svært ofte kan det være en god ide å skreddersy ulike CV-er til forskjellige stillinger. Likevel er det visse ting en CV som regel alltid bør inneholde. Du bør for eksempel inkludere informasjon om:

 

  • Din utdanning
  • Din erfaring
  • Dine nøkkelkvalifikasjoner
  • Eventuelle kurs og sertifiseringer som er relevante
  • Dine språkkunnskaper
  • Din IT-kompetanse
  • Din kontaktinformasjon

 

Mange velger også å inkludere interessante hobbyer eller interesser som kan være relevante for stillingen, eller som kan være med på å gjøre dem til minneverdige kandidater.

Noen tar i tillegg til dette med informasjon om når de kan starte, eller velger å oppgi referanser allerede i CV-en sin.

For å skrive en god CV er det viktig at du fatter deg i korthet, at du har et klart språk og at du unngår alle typer skrivefeil.

CV-en din kan utformes på mange forskjellige måter, men de aller fleste velger å oppgi informasjonen sin i rekkefølge.

Her lister man kanskje opp erfaringen sin i synkende rekkefølge, og oppgir nåværende (eller siste) stilling først.

Det kan være lurt å få hjelp av andre.

Hvor ofte bør du oppgradere din CV?

Som sagt kan det være verdifullt å skreddersy sin CV basert på stillingen man søker på. Dermed får man mulighet til å virkelig fremheve sin kompetanse og relevans for stillingen, på en effektiv måte – ved å både levere en tilpasset søknadstekst og CV. 

Ved å matche CV-en sin til kravene i stillingsannonsen, vil man skape et førsteinntrykk av å være den rette kandidaten, og mye enklere lande jobbintervju etter jobbintervju.

For å få til dette er det viktig å alltid lese stillingsannonsen godt, slik at man forstår hva slags kompetanse arbeidsplassen er på jakt etter.

I dag kan du også komme langt ved å optimalisere CV-en din basert på viktige søkeord.

Det finnes nemlig noen bedrifter som benytter seg av en algoritme, som sorterer relevante CV-er raskt for arbeidsgiveren.

Får du med de viktigste nøkkelordene, har du større sannsynlighet for å havne i CV-bunken som blir vurdert.

Det er en tøff kamp om å bli valgt av arbeidsgivere i dag.

Slik kan en tekstforfatter hjelpe deg!

Dersom du skal ta fatt på optimaliseringsarbeidet med din CV, kan det være lurt å lene seg på en tekstforfatter.

Det er krevende å skrive perfekte CV-er, og det kan være spesielt utfordrende å skreddersy CV-er for spesifikke stillinger. Det kan en tekstforfatter hjelpe deg med.

I en jobbsøkerprosess går man ofte gjennom mye stress. Benytter du deg av en tekstforfatter når det kommer til å ferdigstille CV og søknad, vil du ha en mindre ting å bekymre deg for.

Bruk heller tiden på å finne aktuelle jobber å søke på, og forbered deg på jobbintervjuet som er rett rundt hjørnet. Med vår hjelp blir du invitert på jobbintervjuet for drømmejobben din.

Interessert i vår hjelp? Se gjennom våre CV-pakker nedenfor, og fyll inn skjemaet med den pakken du ønsker!

Fyll ut for CV-hjelp i dag!