48 38 14 88 post@dingruppen.no
En tekstforfatter jobb lar deg jobbe fra hvor som helst.

Tekstforfatter jobb

Er du på utkikk etter en tekstforfatter jobb? Da kan muligens Din Tekstforfatter være din neste destinasjon! Vi er i sterk vekst og søker flere gode medarbeidere på veien mot å bli Norges største tekstbyrå.

I denne artikkelen kan du lese mer om hva jobben går ut på, samt hvilke kvaliteter du bør inneha!

Se ledige stillinger her: https://dintekstforfatter.no/ledige-stillinger/

Blanke ark gir god frihet.

Tekstforfatter som jobb

Tekstforfatter som jobb er muligens noe annerledes enn mange tenker seg med det første. Vår erfaring er at mange som elsker å skrive, nok blir litt skuffet med tanke på restriksjonene.

Et poeng du skal være klar over, er at du ikke utelukkende kan skrive om akkurat det du vil. Det sier kanskje seg selv, men mange starter jobben med en tanke om at de vil få ganske stor frihet.

Sannheten er at en hos oss og andre tekstbyråer stort sett må skrive det som kommer inn av betalte oppdrag. Selvfølgelig former vi distribusjonen etter skribentenes interesser og fagområder, men det går ikke alltid.

Forskjellige oppgaver, slik som korrektur, kan dukke opp i en tekstforfatter jobb.

Hvordan ser hverdagen ut?

Lurer du på hvordan hverdagen i en tekstforfatter jobb ser ut? Vi skal forsøke å best mulig forklare hvordan arbeidsdagen ser ut. Merk at det er store variasjoner, spesielt med tanke på temaer.

Vi skriver for en rekke bedrifter innenfor et bredt utvalg av bransjer. Skribenter mottar som regel en kort brief, samt eventuell tilleggsinformasjon som er nødvendig for tekstproduksjonen.

Alle dokumenter til oppdraget lastes opp i en delt DropBox-mappe. I den samme mappen laster tekstforfatter opp sine artikler til prosjektet. Dermed holdes hele arbeidsprosessen delt mellom prosjektleder og tekstforfatter.

 

Eventuelle intervjuer og andre oppgaver

Til tider ønsker kunder intervju, enten for egen bedrift eller av sine egne kunder. Da er det høyaktuelt for en tekstforfatter i jobb å ta seg av intervjuet.

Det finnes også andre aktuelle oppgaver, slik som språkvask, korrektur, og enkle oversettelser. I en tekstforfatter jobb hos Din Tekstforfatter, vil du også bli bedt om å skrive mye internt innhold.

Din Tekstforfatter setter nemlig internt innhold meget høyt. Det er viktig for oss at vi selv bruker de tjenestene som vi selger. Tekst er tross alt veien til å lykkes, så hvorfor skulle vi ikke bruke det?

Tekster til nettside er viktig for en tekstforfatter jobb hos Din Tekstforfatter.

Kontakt oss med CV og søknad!

Dersom du ønsker en tekstforfatter jobb, kan du kontakte oss i dag med CV og søknad! Vi elsker å høre fra lidenskapelige skribenter fra alle forskjellige bransjer.

Etter CV og søknad har blitt gjennomgått av oss, vil vi be deg om å ta en kort test. Her får du bryne deg på en av våre oppgaver i en time. Resultatet fra testen sammenlignes med andre jobbsøkere.

Høres dette interessant ut for deg? Kontakt oss med CV og søknad i dag!