48 38 14 88 post@dingruppen.no

Tekstforfatter magasin

Tekstforfatter til magasin kan være en spennende jobb. Her er det nemlig en god blanding av journalistikk og litt mer tilbakelent skriving.

Det er heller ikke nødvendigvis innblandet kommersielle interesser hele veien. Dermed opererer en på mange måter mer som skribent når en er tekstforfatter til magasin.

Som tekstforfatter til magasin kan du lese dine saker med en kaffekopp ved siden.

Kapre de gode historiene

Som tekstforfatter til magasin får du i jobb å kapre de gode historiene. For du skal ikke bare skrive om dem – du skal tross alt også finne dem.

Det betyr at du vil støte på en rekke forskjellige mennesker. Historiene du får skrive om her vil gjøre jobben din til et spennende utløp for kreativitet.

Som tekstforfatter i magasin vil det være din jobb å finne frem til historiene. Hvem er det som har den neste store historien til magasinet?

Tekstforfatter til magasin er utfordrende

Som journalist vil du alltid ha nyheter å skrive om. Jobber du som tekstforfatter innen reklame, så kommer gjerne klientene med ønsker.

Når du jobber i et magasin er det derimot opp til deg selv ofte å finne saker, samle info, og skrive noenlunde slik du selv ønsker. Det er tøft til tider!

Samtidig er dette jobben for de som liker utfordringer. Skal magasinet selge godt med eksemplarer, trenger de en god førsteside. Der SKAL du!

Er du tekstforfatter til magasin, vil du treffe en rekke forskjellige mennesker med dine saker.

Tekstforfatter til magasin søkes!

Din Tekstforfatter jobber med alle mulige tekster. Skulle vi listet dem alle, hadde listen overgått lengden på dette innlegget.

Tekster til magasin er en av de mange typene tekster vi leverer. Det betyr også at vi trenger kompetanse innenfor dette fagfeltet.

Vi har et løpende behov for tekstforfatter som kan jobbe ut mot magasiner. Om denne typen jobboppgaver passer deg, vil vi legge alt til rette.

Hos oss i Din Tekstforfatter vil du oppleve en unik arbeidshverdag. Du skal ikke bare jobbe med magasinene, men det vil bli en stor del av jobben din.

Hva sier du? Er du med? Vi ser frem til å høre fra deg!