48 38 14 88 post@dingruppen.no
Tekstforfatter pris per ord er en av de vanligste prismodellene der ute.

Tekstforfatter pris per ord

Det finnes mange betalingsmodeller når det kommer til å kjøpe tjenester og tekster fra tekstforfattere. Her er 3 gode grunner til å velge å betale pris per ord.

Tekstforfattere kan hjelpe enhver bransje med å bli mer synlige på nett. Skreddersydde tekster, møysommelig arbeid med SEO og optimalisering av eksisterende tekster på nettsider fører til dette.

Hvis du vurderer å hyre inn en tekstforfatter, lurer du kanskje på hvilken betalingsløsning som er mest lønnsom for deg.

De aller fleste tekstbyråer vil kunne tilby ulike betalingsmodeller, som alle har ulike fordeler. Vurderer du å benytte deg av en tekstforfatter, og betale for pris per ord?

I denne artikkelen presenterer vi 3 gode grunner til at det kan være lurt!

PS: Fyller du ut skjemaet nedenfor, mottar du de første 500 ordene helt gratis hos oss!

Motta gratis 500 ord!

Pris per ord og tøffe tekster

Noen tekster tar rett og slett lang tid å skrive, uansett om de er kortfattede og konsise.

Dersom du jobber innen et teknisk fagfelt, og trenger en artikkel med faglig tyngde, eller ønsker deg en kampanjetekst, vil det som regel kreve en god del tid av en tekstforfatter.

Tekstforfattere som må bruke mye tid på research, idémyldrig og planlegging av en sak, vil også kunne ende opp med å bruke lengre tid på selve ferdigstillelsen av teksten.

Dersom du kun betaler for pris per ord, vil det ikke gjøre noe for deg fra eller til – hvor mye tid og energi som blir lagt ned i det ferdige produktet. 

Korte tekster er gode for pris per ord.

Genialt for kort tekst

Skal du ha kortere tekster kan det også lønne seg å velge pris per ord.

Her kan du komme unna med en rimelig løsning, og ofte også få produsert mange tekster.

Fremfor å betale for en hel artikkel, eller benytte deg av timepris, vil pris per ord gjerne være gunstig når det er snakk om kortfattede saker som skal skrives.

Økonomien er viktig å tenke på når du skal kjøpe tjenester.

Fungerer godt for de fleste bransjer

Uansett hvilken bransje du arbeider i, eller om du er privatperson, vil prismodellen hvor man betaler per ord ofte være både oversiktlig og kostnadsbesparende.

Spesielt dersom man velger dyktige tekstforfattere, som kan ta seg av flere ulike tekster på rappen for deg.

Uansett om du jobber innen salg, økonomi, forsikring, bygg og anlegg, reiseliv eller noe helt annet – kan du vinne mye på å velge pris-per-ord-modellen.

Gjør deg klar for verdensmarkedet og store inntekter.

Vi gir deg ulike prismodeller!

Det er ikke alle som får mest mulig ut av å betale en tekstforfatter for pris per ord. Vi i Din Tekstforfatter vet at ulike prismodeller passer for ulike situasjoner.

For oss er det viktig at alle våre kunder blir fornøyde, både med tekstene vi setter sammen, men også med prisen de må betale.

Nettopp derfor tilbyr vi skreddersydde betalingsløsninger for hver enkelt kunde. På den måten er du sikret den beste løsningen for deg, til enhver tid.

Er du ikke sikker på om vi er det riktige tekstbyrået for din bedrift, tilbyr vi også 500 gratis ord, helt uten forpliktelser, til alle våre potensielt nye kunder.

Dermed kan du lettere avgjøre om vi kan levere det du er på jakt etter. Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet nedenfor, så tar vi oss av resten. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Motta gratis 500 ord!