48 38 14 88 post@dingruppen.no
Gode taler handler om forberedelser.

Tekstforfatter tale

God til å prate for deg, men ikke en kløpper med penn og papir? For å finne de rette ordene til den riktige anledningen, kan det være mye hjelp å hente fra en profesjonell tekstforfatter.

Stadig vekk kommer store og små begivenheter bankende på døren, og forlanger at du holder en tale.

Selv om mange er gode til å engasjere folk, og har en ekstraordinær måte å formidle taler på, er det ikke alltid de er like gode på å skrive talene eller finne de rette ordene på egenhånd.

I visse situasjoner har man også så utrolig mye annet å ta seg av i løpet av dagen. Da kan man rett og slett ikke rekke å sette seg ned for å skrive de perfekte ordene som passer til situasjonen.

Da er det deilig å lene seg på en tekstforfatter! Din Tekstforfatter en profesjonell taleskriver som har hjulpet mange kjente personer!

En tale krever mange omskrivninger.

La andre skrive talen for deg!

Uansett hvilken anledning som krever en tale, kan det være godt å lene seg på noen fagkyndige skribenter, som kan få ferdig et utkast på rekordtid.

Noen synes kanskje det virker rart å la andre skrive en tale for dem, spesielt hvis det er snakk om en tale til et bryllup eller en konfirmasjon.

Men det skal ikke mye informasjon til før en dyktig skribent kan klare å få på plass en personlig og minneverdig tale.

Velger du rett tekstforfatter til å skrive talen din, vil heller ingen legge merke til at det ikke er du som står for de bestemte ordene i talen.

En god tekstforfatter som skriver taler, vil alltid evne å sette seg inn i individuelle situasjoner, samt gjøre nok research slik at talen føles ektefølt og personlig.  

En tale vil til tider inneholde mye informasjon.

Hvilke taler leverer vi?

Din Tekstforfatter har lang erfaring med taleskriving, og dersom du trenger hjelp fra en profesjonell aktør kan vi hjelpe deg umiddelbart.

Vi står parat til å skrive i vei, og kan blant annet hjelpe deg med:

 

 • Taler til fødselsdager eller jubileer
 • Taler til firmafester og julebord
 • Taler til bisettelser og begravelser
 • Takketaler
 • Velkomsttaler
 • Herrenes tale eller damenes tale
 • Takk for maten tale
 • Taler til dåp eller navnefester
 • Taler til konfirmasjoner
 • Bryllupstaler
 • Politiske taler
Blanke ark og en blyant er et godt utgangspunkt.

Hvorfor velge Din Tekstforfatter når du trenger en tale?

Å holde en tale kan være stressende nok i seg selv. Så hvorfor bekymre seg for å få den skrevet?

Lar du Din Tekstforfatter skrive talen du skal holde, får du mer tid til å øve den inn – slik at du kan levere den med perfeksjon.

Dersom du bestiller din neste tale gjennom oss, vil du være sikret knallgod kvalitet og selvsagt rask levering.

Plutselig har man glemt at man skal holde en tale, og trenger den levert umiddelbart. Hvis dette er tilfellet for deg trenger du bare nevne det i en kort, men konsis brief – så sørger vi for å taste så det suser.

Det eneste du trenger å gjøre for å få din tale skrevet av oss, er å fylle inn skjemaet nedenfor. Da vil vi ha all informasjon vi trenger for å ferdigstille et godt utkast på din tale, slik at du kan begynne å øve på ordene!

Ta kontakt med oss i dag for hjelp til talen!