48 38 14 88 post@dingruppen.no
Tekstforfattere i dag jobber først og fremst på laptop.

Tekstforfatter med det lille ekstra

En virkelig god tekstforfatter kan skrive en kreativ tekst om tilnærmet alle tjenester og produkter som finnes. Gjennom årene har vi støtt på alt fra tekster om avanserte IT-produkter til tekster om strikkeoppskrifter.

Våre erfaringer om hvordan en best kommuniserer fordeler og funksjoner gjennom tekst kan vise seg å være uvurderlige for din bedrift. Vi tar selv de kjedeligste bransjer og setter interessen i fyr og flammer med engasjerende tekster og budskap.

Når du bestiller en tekst hos oss, så finner vi en tekstforfatter som er skreddersydd for dine behov. Det betyr at tekstforfatteren faktisk har en interesse og kunnskap vedrørende din bransje. Dette sikrer ikke bare bedre kvalitet, men også raskere produksjon.

Vi kan levere opptil 10,000 ord ukentlig per klient! Er du ikke fornøyd, så sørger for vi for hurtig redigering. Dessuten kan du hos oss også forespørre hasteleveranser på dagen. Det blir her kun et lite tillegg i prisen for din del.

En kreativ tekst fra vår stab av mangfoldige tekster gjør noe mer med dine produkter og tjenester enn hva andre tekstforfattere kan bidra med. Det sies ofte at et bilde sier mer enn tusen ord, men du skal sannelig ta et meningsfullt bilde for å kunne si dette i relasjon til våre tekster.

Vi er stolte av den jobben vi gjør, og vi anser det som en ære å bli kjent med din bransje og det du holder på med i det daglige! Fyll inn skjemaet nedenfor for å motta 500 ord helt gratis og uforpliktende!

Motta gratis 500 ord!

Tekstforfatter

Ønsker du at nettsiden din skal skille seg ut i mengden? Eller er du kanskje ute etter tekstinnhold som engasjerer, selger, forklarer og inspirerer? Det er ikke alltid like enkelt å vite hvilke ord du skal bruke, eller hvordan setningene skal settes sammen. For å kunne kommunisere budskapet ditt best mulig til målgruppen, er derfor bra tekstinnhold helt avgjørende. Din Tekstforfatter gjør gladelig denne jobben for deg!

 

Hvorfor benytte seg av en tekstforfatter?

Det er mange gode grunner til å få hjelp av en tekstforfatter. En dyktig tekstforfatter kan blant annet skrive engasjerende tekster om et bredt spekter av produkter og tjenester. Ved å kapre leseren fra første stund, kan du være sikker på at budskapet ditt når frem til kundemassen eller målgruppen. På dette området er det mange bedrifter som feiler.

Din Tekstforfatter har tekstforfattere med lang erfaring som enkelt kan hjelpe deg å nå dine eller bedriftens mål. Enhver butikk eller tjeneste må selge produktene sine for å overleve, og den eneste måten å gjøre dette på er ved å bli synlig i søkemotorene. Hos oss kan du få hjelp av en tekstforfatter som har ekspertise innen SEO – altså søkemotoroptimalisering.

Vi vet nøyaktig hvilke søkeord som vil gi teksten din «lift-off», slik at målgruppen din finner deg når de søker på tjenesten eller produktet du tilbyr. Når de så klikker seg inn på nettsiden din og blir møtt av en engasjerende tekst, er sjansen stor for at de velger deg fremfor eventuelle konkurrenter.

En dyktig tekstforfatter vil også gjøre nødvendig research om produkter og tjenester de skriver om, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for tekstens kredibilitet. Med riktige søkeord og engasjerende tekstinnhold av høy kvalitet, vet du at tjenestene eller produktene dine får den oppmerksomheten de fortjener.

En skribent må unektelig være kreativ!

Hva slags tekster kan en skribent hjelpe deg med?

Svaret på dette er enkelt: Det meste mellom himmel og jord! Vi i Din Tekstforfatter har levert tekster innen en rekke ulike fagfelt og kategorier siden vi først begynte. Vi kan nevne både botanikk, IT, design og mye mer. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg for at våre tekstforfattere lar seg skremme av oppdragene dine!

En erfaren tekstforfatter kan skrive om tilnærmet alt du kan tenke deg. Vi har erfart at selv de tørreste fagfelt og kjedeligste bransjer kan gjøres interessante med gode tekster. Enten du driver en blogg, nettbutikk eller trenger undertekster til en film, har vi en tekstforfatter som vekker interessen hos målgruppen din.

Din Tekstforfatter hjelper deg med å finne en skribent som er dyktig på å skrive om nettopp det du er ute etter. Vi mener at det alltid er en fordel å brenne for det en skriver om. Dette vil nemlig gjøre at engasjementet skinner enda tydeligere gjennom teksten, og at budskapet blir mer overbevisende for leseren.

Når en tekstforfatter brenner for det han eller hun skriver om, er det heller ikke til å legge skjul på at det går mye raskere å skrive. Med rask produksjon og høy kvalitet kan du få levert store volum med tekst på relativt kort tid. 

Enten du har behov for korte eller lange tekster, og uavhengig av om innholdet er avansert eller enkelt, kan en tekstforfatter bidra til at verden får øynene opp for tjenestene og produktene dine. Her er en liten oversikt over noen av teksttjenestene vi kan tilby gjennom en dyktig tekstforfatter:

 

 • Selgende reklametekster
 • Produkt- og kategoritekster
 • Fagartikler
 • Pressemeldinger
 • Blogg og firmablogg
 • Nyhetsbrev
 • Krisekommunikasjon
 • E-postmarkedsføring
 • Oversettelser
 • GDPR-tekster
 • Manus (for eksempel til animasjonsfilm)
Det å skrive for hånd er ikke helt av moten enda.

En tekstforfatter er allsidig

Våre tekstforfattere kan mer enn å bare skrive spennende blogginnlegg eller selgende tekster som er gull verdt for nettbutikken din. Driver du for eksempel en frivillig organisasjon, er du kanskje ute etter overbevisende tekster som kan bidra til å endre holdninger i samfunnet. Vi tar utfordringen på strak arm!

Vi hjelper deg også med å skrive for eksempel GDPR-tekster. Mange bedrifter er usikre på hvordan slike tekster skal skrives, og det kan derfor være smart å få hjelp av en erfaren tekstforfatter som kan dette. Skribentene våre sørger for at informasjon om personvern og informasjonskapsler forklares på en forståelig måte for dem som besøker nettsiden din.

Din Tekstforfatter kan med andre ord ta seg av jobben du helst ikke vil gjøre selv. Samtidig kan vi hjelpe deg å skrive tekstene du kanskje trodde du kunne skrive selv. Mange bedrifter som skriver tekstene sine selv, glemmer å tenke på både grammatikk og SEO. En tekstforfatter kan avlaste bedriften din, slik at du kan fokusere på andre viktige ting.

 

Fremhev dine kvaliteter

Det er ikke alltid like enkelt å skryte av seg selv eller tjenestene sine, spesielt ikke her i Norge hvor janteloven har fått fotfeste en gang for alle. Men skal du selge produktene og tjenestene dine, er det helt nødvendig å forklare forbrukerne hva som er fordelene ved å velge akkurat dine fremfor andre sine produkter.

Hvis du synes det er vanskelig å lage produktbeskrivelser og kategoritekster uten å virke for selgende, kan en tekstforfatter hjelpe deg med å lage velbalanserte tekster. Vi trekker fram alle fordelene som kan fås ved å velge akkurat dine tjenester og produkter, og overbeviser leserne dine uten at det blir for mye av det gode.

Et program for tekst er viktig for tekstforfattere.

Hvor mye tekst kan leveres – og hvor fort?

Din Tekstforfatter har som mål å imøtekomme dine ønsker og krav. Vi vil derfor gjøre vårt beste for å levere den mengden tekst du ønsker, og dette gjøres selvfølgelig på kortest mulig tid. Med hjelp fra en dyktig tekstforfatter kan du motta opptil 10 000 ord hver eneste uke. Denne grensen gjelder per klient vi skriver for, noe som betyr at vi takler store tekstvolum godt.

Vi kan også hjelpe deg med hasteleveranser av tekst. Med en dyktig tekstforfatter fra staben vår, kan du være sikker på at selv tekster som skrives på dagen har høyeste kvalitet. Denne tjenesten vil naturligvis koste litt mer, da tekstforfatteren vil prioritere deg og dine ønsker på kort tidsvarsel.

 

Hva vektlegges av en dyktig skribent?

Når en tekstforfatter skriver tekstene dine for deg, vil vedkommende først og fremst sørge for at teksten har god flyt og interessant innhold som engasjerer leseren. Det vektlegges også at teksten skal være lettlest. Dette innebærer blant annet rikelig med avsnitt slik at teksten ikke blir for kompakt og tung.

Din Tekstforfatter sørger også for at tekstene som leveres har relevante formuleringer som vil gagne ditt salg eller budskap. Dette er viktig innen søkemotoroptimalisering, og vil bidra til at flest mulig vil besøke akkurat din nettside.

En god tekstforfatter passer også på at språket som benyttes er forståelig. Hvis siden din er full av tunge formuleringer og faglige uttrykk, kan dette bidra til at mange i målgruppen ikke forstår budskapet ditt. Vi sørger for at flest mulig vil få nytte av innholdet du presenterer på nettsiden din – enten det er en nettbutikk eller blogg.

Skriv så tastaturknappene spruter!

Hvorfor velge Din Tekstforfatter?

Vi vet at en skal være forsiktig med å love for mye, men vi vil tørre å påstå at våre tjenester kan forvandle selv den kjedeligste nettsiden til å bli både inspirerende, selgende, engasjerende og interessant. Vi sørger for å finne en tekstforfatter som genuint interesserer seg for ditt fagfelt, noe som er mer enn de fleste andre innholdsselskaper kan tilby.

En annen god grunn til å velge oss, er at vi kan levere et mangfold av teksttyper, noe som betyr at det er trygt å velge oss uansett om du opererer i motebransjen, IT-bransjen eller innen finans. En tekstforfatter vil hjelpe deg å nå ut til flere kunder, slik at du får brukt ditt fulle potensiale. Det er heller ikke usannsynlig at salget ditt av produkter eller tjenester vil øke.

Du kan dessuten se fram til et rettferdig prisnivå. Dersom du sammenligner kvaliteten vi leverer med prisen som betales, er det få som kan måle seg med tjenestene våre. Det er derfor ingen grunn til å nøle over hvorvidt du skal benytte en tekstforfatter eller ikke.

 

Skribenter som tar kvalitet på alvor

Dersom du ønsker å benytte deg av en av våre innholdstjenester, kan du være sikker på at kvalitet er i høysetet fra første setning. En tekstforfatter vil sørge for at viktige prinsipper innen SEO følges, slik at teksten din vil bli mest mulig synlig når kunder søker etter produktene dine i søkemotorene. Dette gjøres blant annet ved å ta i bruk populære søkeord.

Foruten SEO, vil en tekstforfatter passe på at teksten ikke inneholder skrivefeil eller grammatikkfeil. Det er mye lettere å bli tatt seriøst av målgruppen dersom siden din ikke er full av skrivefeil eller orddelingsfeil. Vi bryr oss også om korrekt tegnsetting, slik at nettsiden din har et korrekt norsk språk.

Du har sikkert opplevd å «snu i døren» dersom du skal handle på en nettside, og blir møtt av skrivefeil og andre slurvefeil? Tenk at din nettside bør være mest mulig plettfri for å tiltrekke seg flest mulig kunder. Og akkurat dette kan en tekstforfatter hjelpe deg med.

Skulle du mot formodning ikke være fornøyd med innholdet vi leverer, vil vi selvfølgelig rette opp i eventuelle feil eller mangler. Hurtig redigering tilbys, slik at du kan publisere teksten på siden din så snart som mulig. Vi tilbyr ubegrenset redigering av teksten, og gir oss ikke før du er 100 % fornøyd. God kvalitet på tekstene er en selvfølge når du velger Din Tekstforfatter.

En mannlig tekstforfatter skriver på papir.

Hvordan jobber egentlig en tekstforfatter?

Våre dyktige skribenter jobber på en strukturert og effektiv måte. Så snart tekstforfatteren mottar oppdraget, starter vedkommende med å finne informasjon om temaet. Research er viktig for å få en mest mulig interessant og korrekt tekst. Din Tekstforfatter er opptatt av å få en god forståelse av bransjen din, slik at vi også kan finne ut hva kundene dine ser etter.

Etter at skribenten har gjort de nødvendige forhåndsundersøkelsene, starter selve skrivejobben. En tekstforfatter sørger for å skreddersy teksten etter dine spesifikke behov og ønsker. For å være helt sikker på at teksten er feilfri og flyter godt, vil en korrekturleser se gjennom teksten og utføre eventuelle rettelser.

Deretter leverer vi teksten til deg innen syv virkedager (med mindre du bestiller mer enn 10 000 ord). Husk at det er mulig å få ekspresslevering også – dersom det skulle haste. Teksten vil uansett gjennomgå den samme prosessen som alle andre tekster, slik at kvaliteten du mottar alltid er topp.

 

Test hva en skribent kan gjøre for siden din!

Dersom du ikke har benyttet deg av en profesjonell tekstforfatter før, er du kanskje litt usikker på hvordan Din Tekstforfatter sine tjenester fungerer. Kanskje du til og med er litt skeptisk? Vi har full forståelse for det. Derfor vil vi gi deg en liten smakebit på hva du kan forvente av kvalitet, slik at du selv kan bedømme om vi er verdt bryet.

Vi tilbyr deg å teste våre tjenester både uforpliktende og kostnadsfritt. Du kan i dag bestille 500 ord skrevet av en tekstforfatter – helt gratis. Vi håper prøveteksten gjør det lettere for deg å forstå hva vi mener når vi snakker om god kvalitet. Vi håper selvfølgelig at du ønsker å bestille mer fra oss etter hvert, noe du og nettsiden din neppe vil angre på.

 

Hvordan bli tekstforfatter?

Gode tekstforfattere vokser ikke på trær, men vi har likevel troen på at mange har skjulte evner. Mange kan ha nytte av å delta på et skrivekurs, noe som kan gjøres enten over nett eller ved å møte fysisk opp på et kurs. Slike kurs arrangeres i mange norske byer. Så, hva kan egentlig læres på et skrivekurs?

En får ofte en grunnleggende introduksjon i starten av kurset. Det er også vanlig å få opplæring i hvordan en kan skrive så raskt og effektivt som overhodet mulig. En tekstforfatter skriver gjerne mange tusen ord på en dag, og da er det greit å kunne den velkjente touch-metoden.

Det er mye som skal læres før en kan kalle seg en god tekstforfatter. Både grammatikk, flyt og rettskriving bør sitte som støpt. Det er likevel alltid rom for å bli enda bedre, og en slutter aldri å lære. Våre tekstforfattere er svært dyktige og har lang erfaring med et bredt spekter av tekster. 

Ofte er det tekniske viktig når en er tekstforfatter.

Prøv oss i dag!

Din Tekstforfatter klar for bli nettopp DIN Tekstforfatter. Vi elsker nye utfordringer og spennende bransjer. I dag tilbyr vi deg 500 ord helt gratis. Dette er dessuten et uforpliktende tilbud. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet nedenfor med e-post og en brief for artikkelen du ønsker. Deretter vil vi kontakte deg innen 24 timer med ferdig tekst!

Motta gratis 500 ord!