48 38 14 88 post@dingruppen.no

Transkribent

Transkribent – 50 % stilling

Din Gruppen søker en transkribent til 50 % stilling. Vi leter etter deg som ønsker en spennende deltidsjobb der du vil lære om en rekke forskjellige emner.

Blant annet transkriberer vi en rekke hemmeligholdte intervjuer, granskninger og andre samtaler. Du må derfor signere for taushetsplikt før du kan transkribere disse lydopptakene.

Hva er transkribering? Transkribering innebærer å konvertere lydfiler til tekstfiler. Du vil lytte til lydopptak og skrive ned det som sies av personene i opptaket. Du vil også notere hvem det er som sier hva, samt markere der lyden er utydelig.

Du vil bli gitt en rask opplæring i transkribering. Dette gjennomføres i et program i nettleseren som vi gir deg tilgang til. Arbeidet er ikke vanskelig, og de fleste lærer seg programmet innen få minutter.

Stillingen rapporterer til daglig leder. Det forventes at du jobber på dagtid, men innenfor 08:00 til 17:00 hverdager er valg av arbeidstid fritt.

Vår kandidat oppfyller disse kravene:

  • God skriftlig norsk
  • God til å lytte og tyde stemmer
  • Skriver hurtig

Det er ingen krav til formell utdannelse. Jobben krever at du er disiplinert og kan notere raskt. Det vil utdeles en test for transkribering av et lydopptak på fem minutter til alle kvalifiserte søkere.

Vi ønsker at testen leveres innen 48 timer. Et lydopptak på fem minutter vil ta mellom 10 og 20 minutter å transkribere.

Ta kontakt på mathias@dintekstforfatter.no