48 38 14 88 post@dingruppen.no
Transkribering av podcast

Transkribering podcast

Podcast har virkelig skutt i været i popularitet de senere årene. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan du kan dra enda flere fordeler ut av dette gjennom transkribering av podcast.

Transkribering av podcast bringer med seg mange fordeler. Basillen som har bitt flere hundretusen nordmenn gir unektelig bedrifter og organisasjoner mye relevant trafikk.

Men det er ikke bare lydfilene som kan by på mye verdi. I lydfilene ligger det en hel del innhold, men det er hverken særlig søkemotorvennlig, tilgjengelig, eller enkelt å navigere i.

Vi skal i denne artikkelen se på hvordan transkribering av podcast kan tilføre din bedrift eller organisasjon ekstra verdi.

Motta gratis 500 ord!

3 fordeler med transkribering av podcast

Det er mange fordeler ved å transkribere en podcast. Vi går nedenfor gjennom de tre primære fordelene som vi mener du vil oppleve.

1. Forbedre SEO på nettsiden din

Søkemotorene kan ikke lese gjennom lydfiler – enda hvert fall. Det betyr at de mangfoldige timene med lydopptak du poster på nettsiden din ikke vil ha noen effekt på søkemotorrangeringen.

Så snart du derimot kan levere det samme innholdet i tekstform, vil søkemotorene kunne fange det opp. Det kan i sin tur føre til fine plasseringer i søkemotorene, noe som gir ekstra trafikk til nettsiden.

Det uforløste potensialet i organisk trafikk fra søkemotorene bør ikke undervurderes. Din Tekstforfatter økte trafikken fra 200 til 4,000 per måned kun gjennom innhold på vår blogg.

2. Gjør innholdet enklere å navigere

Lydfiler er ikke særlig enkle å navigere rundt i. La oss si du har lyttet til en hel podcast, men at du senere ønsker å finne tilbake til et par kloke eller interessante setninger som ble ytret.

I en lydfil vil du måtte spole frem og tilbake mens du forsøker å huske hvor det var. Har du et tekstdokument av podcasten, kan du enkelt benytte deg av søkefunksjonen for å finne dette.

Det er simpelthen enklere å navigere seg gjennom et tekstdokument enn en lydfil. Tilfør ekstra verdi til dine lyttere og lesere ved å transkribere din podcast.

3. Tilgjengelighet for døve og hørselshemmede

Akkurat som det ikke er alle som kan lese ditt innhold, og nettopp derfor er podcaster så fine, er det ikke alle som kan høre. Dersom du ikke gir et alternativ til lyd, mister du faktisk en rimelig stor gruppe.

Døve og hørselshemmede kan ha en stor interesse i ditt innhold, og det bør du ikke undervurdere. Flere forbund kjemper en tøff kamp for at innhold skal være mer tilgjengelig for gruppen.

Du kan ta steget ved å være en av de første som transkriberer alle dine podcaster. Flere tar denne kampen, men ikke nok. Gi tilgjengelighet til døve og hørselshemmede gjennom transkribering nå.

Bilde av video fra podcast man kan transkribere

Motta 500 ord gratis nå

Transkribering av podcast trenger ikke å være dyrt. Hos oss mottar du de første 500 ordene gratis, slik at du kan se vår kvalitet helt risikofritt og uforpliktende.

Deretter koster det 1,500 kr per lydtime, med forbehold om at lydkvaliteten er god. Det er den derimot etter vår erfaring alltid i podcaster.

Vår fastpris sikrer deg at du alltid vet hvor mye det vil koste å transkribere podcastene dine. Dersom du er interessert i hjelp til transkribering, eller har spørsmål, kan du kontakte oss i dag!

Motta gratis 500 ord!