48 38 14 88 post@dingruppen.no
Transkribering av svensk lar deg kommunisere med svenske kunder gjennom tekst.

Transkribering svensk

Transkribering av svensk er mer eller mindre like utfordrende som norsk. Dessverre fungerer ikke auto transkribering særlig godt her, og det lønner seg å hyre inn profesjonelle.

Din Tekstforfatter god erfaring med transkribering av svensk. Har du et lydopptak du trenger i form av en tekstfil? Da kan vi hjelpe deg!

Du kan faktisk prøve oss ut helt gratis i dag. Fyll ut skjemaet nedenfor, så mottar du de første 500 ordene helt gratis hos oss!

Motta gratis 500 ord!

Hvorfor transkribere svensk?

Dersom du har et lydopptak på svensk liggende, er i bunn og grunn den samme logikken for transkribering som på andre språk gjeldende. Det er viktig å ha en tekst å referere til.

Her kan du enkelt søke «klimaendringer» for eksempel for å se hvor i et forskningsintervju dette ble snakket om. Det ville tatt evigheter å finne dette i et lydopptak.

Men en kanskje enda bedre grunn til å transkribere svensk, er å ha muligheten for å oversette. Det er kronglete å oversette lyd. Tekst derimot kan oversettes på en brøkdel av tiden!

Oversettelse og lyd går dessverre ikke helt hånd i hånd.

Å transkribere krever konsentrasjon

Alle som driver med transkribering av svensk, vet at det krever høy konsentrasjon. Spesielt gjelder dette dersom teksten skal transkriberes/oversettes direkte til norsk tekst.

Din Tekstforfatter lar deg både transkribere direkte til svensk, samt oversette til norsk. Dersom du velger førstnevnte, benytter vi oss av en profesjonell svensk transkriptør.

Et program for transkripsjon er fint å ha.

Svensk transkriptør

Din Tekstforfatter har et godt nettverk i Sverige. Innen kort tid vil vi ekspandere vår drift til «søta bror», men for øyeblikket benytter vi oss kun av frilansere i landet.

Dersom du som norsk bedrift trenger en svensk transkriptør, har vi tilgang på markedet i Sverige. Dette er et ganske smalt marked, og det er vanskelig å finne frem.

For enkelte dialekter i Sverige, anbefaler vi ikke at nordmenn transkriberer. Dette kan fort ta meget lang tid å forstå seg på, og det lønner seg neppe!

Et godt headset er fint å ha for transkribering av lydopptak.

Transkribere lydfiler – Slik gjøres det

Det å transkribere lydfiler gjøres som oftest i et transkripsjonsprogram. Dette programmet lar deg laste opp lydfilen, samt skrive i en tekstboks.

Funksjoner slik som å redusere og øke hastighet, sette inn tidsstempler, og naturligvis sette lydopptaket på pause, kommer vanligvis med.

Digital transkribering har bydd på en rekke fordeler. Det å konvertere en lydfil til tekst i dag er veldig enkelt gjennom de løsningene programmene byr på, selv om det krever litt arbeid.

Transkribering fra byrå blir ofte utført ved hjelp av det beste utstyret.

Transkribering av intervju

Transkribering av intervju er den desidert mest populære forespørselen vi mottar. NTNU er innen transkripsjon vår største kunde, da universitetet stadig gjennomfører intervjuet.

Dette kan for eksempel være intervju knyttet til masteroppgave eller bacheloroppgave. Nylig drev vi også transkribering av forskningsintervju for universitetet.

Trenger du transkribering av svensk intervju? Dette har vi erfaring med, og vi bistår veldig gjerne din bedrift, organisasjon, eller institusjon.

Transkribering av svensk intervju mellom to personer kan ha stor verdi.

Få hjelp til svensk transkripsjon!

Din Tekstforfatter har opparbeidet godt med erfaring innenfor svensk transkripsjon. Dersom du trenger hjelp til dette, bistår vi gjerne din bedrift.

Du kan dessuten prøve oss uforpliktende og risikofritt i dag! Fyll ut skjemaet nedenfor, så mottar du de første 500 ordene helt gratis!

Motta gratis 500 ord!