48 38 14 88 post@dingruppen.no
Video med norsk undertekst er fint å ha, fremfor bare en vanlig video som i bildet.

Undertekster norsk

For å gjøre et klipp forståelig for alle seerne, er det viktig med undertekster på norsk. Dette gjør innholdet tilgjengelig for alle, uansett hvilke hemninger de har.

Undertekster på norsk er også viktig å inkludere selv om filmens talespråk er norsk, men dette er det ikke alle som tenker over.

Ved å unnlate norske undertekster, er det en rekke mennesker som blir ekskludert fra å forstå budskapet til filmen.

Din Tekstforfatter kan hjelpe deg med gode undertekster på norsk! Ønsker du å prøve oss i dag? Fyll ut skjemaet nedenfor, og motta de første 500 ordene gratis!

Motta gratis 500 ord!

Hvorfor er undertekster på norsk viktig?

Undertekster på norsk er først og fremst viktig dersom filmen har et annet språk, men dette bør også inkluderes i norske filmer.

Undertekster kan være med på å gi alle seere en god opplevelse, uansett hvilken type film det er snakk om. Dette kan være alt fra spillefilmer og serier, til reklamer og kampanje videoer.

Dersom seeren har problemer med hørselen, vil undertekster være med på å hjelpe dem til å forstå hva som blir sagt i filmen.

Undertekster gjengir dialogen som skjer på skjermen, og det vil gjøre det lettere for seeren å følge med i samtalen mellom personene.

Det er mange faktorer som kan gjøre det vanskelig for seeren å få med seg hva som blir sagt, det er ikke nødvendigvis bare tunghørte og døve som kan ha nytte av undertekster.

Dialekter, mumling, lav lyd, og raske samtaler kan være faktorer som gjør det vanskeligere for enkelte mennesker å få med seg budskapet til filmen.

Hvis du lager en kampanjefilm eller en reklame, vil det være svært fordelaktig å ha med undertekster her.

Slik får du de beste forutsetningene til å kunne spre budskapet ditt til flest mulig mennesker og potensielle kunder.

Hvis personene i filmen benytter seg av ord og uttrykk som gjerne ikke er kjent for alle seerne, vil det være en større sannsynlighet at de får med seg handlingen dersom den er tekstet.

Filmer med tungt språk og mye fagspråk kan også ha undertekster slik at flere skal kunne klare å forstå hva som skjer om hva dialogen på skjermen handler om.

Programvaren for å skrive undertekster er ofte ganske komplisert.

Tekstforfatter til undertekster!

Undertekster på norsk bør først og fremst være fri for skrivefeil og andre grammatiske avvik.

En tekstforfatter jobber med å skrive tekster og vil derfor være et trygt valg om du ønsker undertekster bestående av et godt språk.

Hvis døve skal få teksten opplest, er det også særlig viktig at denne teksten er feilfri slik at det ikke skaper problemer for seeren og utstyret.

Vi kan hjelpe deg med å produsere velskreven og feilfrie undertekster, som er skreddersydd for målgruppen til filmen.

Det er viktig at undertekstene på norsk klarer å formidle budskapet på en god måte, og det er nettopp dette vi jobber daglig med.

Å formidle et budskap gjennom tekst er viktig for at teksten skal virke til sitt formål. Dette gjelder også undertekster.

Kontakt oss i dag om du vil ha undertekster på norsk som er spisset for målgruppen og helt fri for feil og avvik.

Med undertekster sørger du for at innholdet i filmen din blir tilgjengelig for enhver som ønsker å se filmen, og dette kan vi hjelpe deg med i dag!

Fyll ut skjemaet nedenfor, så mottar du de første 500 ordene helt gratis!

Motta gratis 500 ord!