48 38 14 88 post@dingruppen.no
YouTube er verdens mest populære videoplattform.

Undertekster YouTube

YouTube er et utmerket sted å starte for bedrifter som ønsker å komme i gang med videomarkedsføring.

Denne plattformen er både enkel å forstå og leverer gode brukeropplevelser. Hvis du ønsker å dele videoen din til flere ulike plattformer og kanaler, vil YouTube være det naturlige valget for opplastning.

Vi skal nå gi deg noen tips til hvordan du lykkes med videomarkedsføring! Fordelen med å benytte seg av YouTube, er at du har muligheten til å dele denne videoen i andre kanaler.

Hvis du for eksempel har en video du ønsker å dele i en blogg, på en nettside eller gjennom andre kanaler, vil dette være relativt enkelt om den er lastet opp på YouTube sin plattform.

Ønsker du derimot å videomarkedsføre på Facebook, vil det heller lønne seg å benytte Facebook sin egen videoplattform. Men for andre kanaler er YouTube et godt valg!

Undertekster på YouTube gjør det enklere å konsumere innholdet.

 YouTube videoer under lupen

Når du laster opp videoer til YouTube, gjør du dette gjennom din egen kanal eller bruker. Dette er også en fin måte å samle alt videoinnholdet ditt.

Slik blir det lettere for interesserte brukere å få en oversikt over det visuelle innholdet du har å by på.

Men det er stor konkurranse på plattformen, og derfor er det viktig at du skiller seg og ut og leverer gode brukeropplevelser.

For at flest mulig skal ha nytte av innholdet ditt, er det lurt å inkludere undertekster til YouTube-videoen.

Undertekster fungerer som et hjelpende verktøy for dem som har problemer med å følge dialogen og det som skjer på skjermen.

Undertekster gjengir handlingen og sørger for at alle i målgruppen din får med seg budskapet!

YouTube er en plattform mange bedrifter bruker.

Teksting på YouTube

Det er viktig at undertekster både er grammatisk korrekte og tilpasset målgruppen, slik at de ikke virker mot sin hensikt.

En tekstforfatter kan bistå med velskrevne og presise undertekster, som sørger for at budskapet ikke går tapt i transformasjonen fra tale til tekst.

Undertekster er et nyttig og nødvendig elementer for mange, ikke bare for de med nedsatt hørselsfunksjon.

Det er ikke uvanlig å tenke at undertekster kun er nødvendig for døve og tunghørte. Men teksting kan også være til stor hjelp for mennesker med dårlige norskkunnskaper.

De som har problemer med å forstå ulike dialekter og talemåter drar selvfølgelig nytte også.

Slang, spesielle ord og utrykk samt mumling er alle faktorer som kan være med på å gjøre innholdet vanskelig å forstå for enkelte grupper mennesker.

Mange ser på kafe, og derfor er YouTube undertekster viktige å ha.

 

Din Tekstforfatter leverer YouTube undertekster!

Vi kan hjelpe deg med å gjøre ditt videoinnhold tilgjengelig og forståelig for alle. Med våre nøye og presise undertekster, kan føle deg trygg på at ingen i målgruppen går glipp av budskapet du ønsker å formidle.

Vårt team bistår med alle typer undertekster, uavhengig av hva formålet til videoen er. Hvis du ønsker å legge til rette for alle i målgruppen din, trenger du gode undertekster.

Våre undertekster er velskrevne, presise og selvfølgelig fri for stavefeil og grammatiske avvik.

Vi passer også på at undertekstene er tilpasset målgruppen og har en naturlig flyt. Gjør videoinnholdet ditt tilgjengelig for alle, og kontakt oss i dag for undertekster til YouTube!

Fyller du ut skjemaet nedenfor, får du dessuten de første 500 ordene helt gratis hos oss!

Motta gratis 500 ord!